ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 15:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #801 06-07-09 15:45 τι λεγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:18 Η Μαρία Γάτσιου: #802 06-07-09 16:18 Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;τι σόι γάτες είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #803 06-07-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;τι σόι γάτες είναι; Click για ανάπτυξη... το ιδιο σκεφτομουν κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #804 06-07-09 16:26 Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:36 Η Luna έγραψε: #805 06-07-09 16:36 ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Μαρία Γάτσιου: #806 06-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Click για ανάπτυξη... κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η Vasiliki86: #807 06-07-09 17:11 Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι λεγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:18 Η Μαρία Γάτσιου: #802 06-07-09 16:18 Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;τι σόι γάτες είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #803 06-07-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;τι σόι γάτες είναι; Click για ανάπτυξη... το ιδιο σκεφτομουν κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #804 06-07-09 16:26 Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:36 Η Luna έγραψε: #805 06-07-09 16:36 ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Μαρία Γάτσιου: #806 06-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Click για ανάπτυξη... κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η Vasiliki86: #807 06-07-09 17:11 Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;τι σόι γάτες είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #803 06-07-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;τι σόι γάτες είναι; Click για ανάπτυξη... το ιδιο σκεφτομουν κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #804 06-07-09 16:26 Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:36 Η Luna έγραψε: #805 06-07-09 16:36 ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Μαρία Γάτσιου: #806 06-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Click για ανάπτυξη... κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η Vasiliki86: #807 06-07-09 17:11 Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μωρέ στεναχωρήθηκα με τον Γιουράκο που ήταν υποψήφιος για mister υπναράς και τώρα επειδή έφυγε ο Ραμσής δεν ισχύει η κατηγορία και δεν το έχουν πάρει είδηση και τον ψηφίζουν...είναι δυνατόν να μην έχουμε υποψήφιους για υπναράδες;;τι σόι γάτες είναι; Click για ανάπτυξη... το ιδιο σκεφτομουν κι εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #804 06-07-09 16:26 Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:36 Η Luna έγραψε: #805 06-07-09 16:36 ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Μαρία Γάτσιου: #806 06-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Click για ανάπτυξη... κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η Vasiliki86: #807 06-07-09 17:11 Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 16:36 Η Luna έγραψε: #805 06-07-09 16:36 ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Μαρία Γάτσιου: #806 06-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Click για ανάπτυξη... κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η Vasiliki86: #807 06-07-09 17:11 Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:01 Η Μαρία Γάτσιου: #806 06-07-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Click για ανάπτυξη... κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η Vasiliki86: #807 06-07-09 17:11 Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι καλεεε!!!!τωρα το πηρα χαμπαρι!!!δεν υπαρχει κανεις να τα βαλει με τον μπαλαρινο μου??? θα μου το αποκλεισουν δηλαδη??? δνε μπορει να μην εχει καποιος εναν γατο που να κοιμαται αρκετα!!! Click για ανάπτυξη... κοιμάται ο Φοίβος αλλά και εκεί να τον βάλω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η Vasiliki86: #807 06-07-09 17:11 Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:24 Η Μαρία Γάτσιου: #808 06-07-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ναι καλε... Γιατι οχι.. Αφου ειναι ενα κουκλακι ετσι οπως κοιμαται...Δεν ηξερα οτι Φοιβος ειναι δικος σου... Ειναι πολυ ομορφος.. Να τον χαιρεσε..!! Το καθε γατι δεν μπορει να λαβει μερος και σε ολες τις κατηγοριες? Click για ανάπτυξη... ε ναι θεωρητικά μπορεί απλά από εκεί που έλεγα να μην τον βάλω πουθενά τον βλέπω στο τέλος να πηγαίνει παντούκαλά θα τον βάλω για να βγάλουμε και mister υπναρά γιατί έχουν ήδη ψηφίσει οι πιο πολλοί και κρίμα είναι να μείνει εκτός ο Γιουράκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:34 Η Luna έγραψε: #809 06-07-09 17:34 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:37 Η Μαρία Γάτσιου: #810 06-07-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι καλα!!! κι εγω τον εχω βαλει παντου!!και τι πειραζει???χαβαλε κανουμε!!! Click για ανάπτυξη... ε κρίμα ήταν τέτοιος υπναράς σαν τον Υuri να μείνει απ'εξωέχει κλέψει καρδιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 17:45 Η Luna έγραψε: #811 06-07-09 17:45 χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαζοπεριφανευομαι κι εγω!!!!ευχαριστω πολυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:05 Η Μαρία Γάτσιου: #812 07-07-09 00:05 H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:13 Η kounelaki: #813 07-07-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: H ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά,έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχήπότε λέτε να τη λήξουμε;Αύριο το βράδυ καλά δεν είναι; Click για ανάπτυξη... πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 00:16 Η Μαρία Γάτσιου: #814 07-07-09 00:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: πιστευω πως ναι... αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι!χεχε Click για ανάπτυξη... ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:36 Η Melini έγραψε: #815 07-07-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: δεν σας συμμόρφωσε αρκετά μου φαίνεται και αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία τον έφερα σπίτι του θα πάει Click για ανάπτυξη... Φυσικά και συμμορφώθηκα, δε σε ξαναείπα Μαριγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:37 Η Melini έγραψε: #816 07-07-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινααααα..... βγαλε μαρη μια το Θεο να κοιμαται σημερα Click για ανάπτυξη... Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 08:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #817 07-07-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ε ναι και στην επόμενη κατηγορία επειδή είναι και 1-5 ετών λογικά θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχέςπροετοιμαστείτε σιγά σιγά! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:17 Η Νεκταρια έγραψε: #818 07-07-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!! Τι καλα που ψηφιζουν πολλοι!! Ανεβαινει η ακροαματικοτητα των καλλιστειων εχω καποιες ιδεες για νεες κατηγοριες στην 1-5ετων Click για ανάπτυξη... Για λεγε,για λεγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:19 Η staman2 έγραψε: #819 07-07-09 09:19 Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 09:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #820 07-07-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φώτος του Gandalf να κοιμάται δεν έχω... όταν είμαι σπίτι ξέρει μόνο να χοροπηδάει και να με δαγκώνει... απ'αυτές έχω μπόλικες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κι απο εμένα!!! Τι κάνετε αγάπες? Αληθεια να ξαναψηφίσω συμπληρωματικά στην κατηγορία του υπναρά? Ή απ την αρχή. Νομίζω μόνον σ΄αυτη την κατηγορία συμπληρωματικά. τι λέτε? Click για ανάπτυξη... φιλεναδακι μου, μονο για τον υπναρα ψηφισε...οι αλλες σου ψηφοι καταχωρηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.