Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 13:35 Η Μαρία Γάτσιου: #841 07-07-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Click για ανάπτυξη... Θα μου τον ξεμυαλίσουν εκεί οι 2 θεές και μετά δεν θα θέλει να έρθει σπίτιπρος το παρόν είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του(κλασσική Ελληνίδα μάνα) Φωνάζει καμιά φορά στα καλά καθούμενα αλλά δεν την λες και βαριά την φωνήέχω ακούσει αρσενικό να καλεί και ήταν πολύ πιο έντονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #842 07-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα μου τον ξεμυαλίσουν εκεί οι 2 θεές και μετά δεν θα θέλει να έρθει σπίτιπρος το παρόν είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του(κλασσική Ελληνίδα μάνα) Φωνάζει καμιά φορά στα καλά καθούμενα αλλά δεν την λες και βαριά την φωνήέχω ακούσει αρσενικό να καλεί και ήταν πολύ πιο έντονο Click για ανάπτυξη... ειναι μικρουλης βρε ακομα...εμενα στους 10 μηνες ο Μορφεας δεν ηξερε που παν τα τεσσερα... τωρα...τρεμει η γειτονια απο τα γατοκαλεσματα... ξεκινα pianissimo κανει ενα crescendo και καταληγει σε fortissimo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η kounelaki: #843 07-07-09 14:19 Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 07-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Click για ανάπτυξη... το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η kounelaki: #845 07-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Click για ανάπτυξη... Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 07-07-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Vasiliki86: #847 07-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχει σημασια να μου πεις αν φωναζει καμια φορα με χαρακτηριστικη βαρια φωνη...ακομα κι αν δεν καλει ακομα...επειδη εχει περσικο στο αιμα του, ειναι απολυτα φυσιολογικο, γιατι αργουν να αναπτυχθουν σεξουαλικα μια χαρα ειναι ο λευκος σου μαγος φερτον μια μερα σπιτι να τον τεσταρουμε... Click για ανάπτυξη... Θα μου τον ξεμυαλίσουν εκεί οι 2 θεές και μετά δεν θα θέλει να έρθει σπίτιπρος το παρόν είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του(κλασσική Ελληνίδα μάνα) Φωνάζει καμιά φορά στα καλά καθούμενα αλλά δεν την λες και βαριά την φωνήέχω ακούσει αρσενικό να καλεί και ήταν πολύ πιο έντονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #842 07-07-09 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα μου τον ξεμυαλίσουν εκεί οι 2 θεές και μετά δεν θα θέλει να έρθει σπίτιπρος το παρόν είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του(κλασσική Ελληνίδα μάνα) Φωνάζει καμιά φορά στα καλά καθούμενα αλλά δεν την λες και βαριά την φωνήέχω ακούσει αρσενικό να καλεί και ήταν πολύ πιο έντονο Click για ανάπτυξη... ειναι μικρουλης βρε ακομα...εμενα στους 10 μηνες ο Μορφεας δεν ηξερε που παν τα τεσσερα... τωρα...τρεμει η γειτονια απο τα γατοκαλεσματα... ξεκινα pianissimo κανει ενα crescendo και καταληγει σε fortissimo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η kounelaki: #843 07-07-09 14:19 Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 07-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Click για ανάπτυξη... το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η kounelaki: #845 07-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Click για ανάπτυξη... Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 07-07-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Vasiliki86: #847 07-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Θα μου τον ξεμυαλίσουν εκεί οι 2 θεές και μετά δεν θα θέλει να έρθει σπίτιπρος το παρόν είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του(κλασσική Ελληνίδα μάνα) Φωνάζει καμιά φορά στα καλά καθούμενα αλλά δεν την λες και βαριά την φωνήέχω ακούσει αρσενικό να καλεί και ήταν πολύ πιο έντονο Click για ανάπτυξη... ειναι μικρουλης βρε ακομα...εμενα στους 10 μηνες ο Μορφεας δεν ηξερε που παν τα τεσσερα... τωρα...τρεμει η γειτονια απο τα γατοκαλεσματα... ξεκινα pianissimo κανει ενα crescendo και καταληγει σε fortissimo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η kounelaki: #843 07-07-09 14:19 Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 07-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Click για ανάπτυξη... το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η kounelaki: #845 07-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Click για ανάπτυξη... Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 07-07-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Vasiliki86: #847 07-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #844 07-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Click για ανάπτυξη... το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η kounelaki: #845 07-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Click για ανάπτυξη... Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 07-07-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Vasiliki86: #847 07-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Επι του θεματος να πω οτι ο Σηφης μου αν και στειρωμενος απο τον Ιανουαριο φωναζει τη Selena με τη χαρακτηριστικη βαρια φωνη.........Δεν ε3χει ξαναφωναξει ετσι απο τοτε που στειρωθηκε.... Γιαντα το κανει αυτο? Click για ανάπτυξη... το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η kounelaki: #845 07-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Click για ανάπτυξη... Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 07-07-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Vasiliki86: #847 07-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ονομα του τα λεει καλη μου ολα! Κρητικαρος Click για ανάπτυξη... Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #846 07-07-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Vasiliki86: #847 07-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:35 Η Vasiliki86: #847 07-07-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οι Κρητικοι και στειρωμενοι γαμ#@$%νε! Click για ανάπτυξη... Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:37 Η Melini έγραψε: #848 07-07-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακριβως! Και χωρις αγχος μη σπειρουν κουτσουβελα Click για ανάπτυξη... Κοπέλια εις άπταιστον κρητικήν (είχα κι εγώ παρά λίγο πεθερά κρητικιά - ευτυχώς την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:38 Η kounelaki: #849 07-07-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Γιατι οχι...?Εδω το εκανε ο Σειριος με την Μοϊρα και ο Τιμυ με ολα μου τα μαξιλαρια και τα ρουχα....Ευτυχως που δεν το κανει και με αυτο που κοιμαμαι.... Click για ανάπτυξη... Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #850 07-07-09 14:40 Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #851 07-07-09 14:42 ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Vasiliki86: #852 07-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αστειευεστε!Υπαρχουν τετοια κρουσματα στειρωμενων γατιων που γα@@@@ και δεν το ξερω? Ο δικος μου στειρωθηκε νωρις,δεν προλαβε να κανει τιποτα ουτε σε μαξιλαρια!Καλα δεν θα σταματησει ποτε να τη φωναζει ετσι?Τι σκατα στειρωση του εκανα! Click για ανάπτυξη... Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #853 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η Vasiliki86: #854 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Να ρωτησω κατι? Χωρις αρχ@@@ σηκωνεται η σημαια? Γιατι εγω ηξερα πως οχι..... Click για ανάπτυξη... Πεθανα στο γελειο.... Λοιπον ακου να σου πω... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην Αιγυπτο επι Κλεωπατρας... Στειρωνε καποιους δουλους απο το παλατι για να την προσφερουν αυτου του ειδους την ικανοποιηση και να μην εχει τον κινδυνο κανει παιδια... Τωρα δεν ξερω αν οντως ισχυει αυτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η kounelaki: #855 07-07-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ποιος σου ειπε γλυκια μου οτι ο Τιμυ προλαβε ποτε να κανει κατι σε μαξιραλι...??? 6,5 μηνων τον στειρωσα για αυτον ακριβως τον λογο... Και ουτε ο Σειριος νομιζω ειχε κανει κατι πριν... Αλλα απο οτι εμαθε μια φωρα η μητερα μου ειναι επειδη εχουν μαλλον πολυ ισχυρα επινεφριδια.... Σας εχει πει ποτε την ιστορια πως το εμαθε αυτο?? Αμα το ακουσετε θα πεσετε στα πατωματα να γελατε.... Click για ανάπτυξη... Πε μας!πε μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #856 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Μα καυ@#$%νει ομως? Ιδου η απορια.... Click για ανάπτυξη... ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #857 07-07-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πε μας!πε μας! Click για ανάπτυξη... ρε κουνελακι ανοιξες θεμα "σεξ" για ανθρωπους...ανοιξε κι ενα για γατες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η Vasiliki86: #858 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο στειρωμενος γατος με ορμες δεν μαμαει...απλα κανει τη κινηση πανω απο τη γατα ή πανω απο μαξιλαρια ή απ'οτι τον καυ@#$%νει Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και παιδακια στο φορουμ... Σε λιγο το θεμα κοντευει να γινει καταλληλο μονο για ανω των 18... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:48 Η kounelaki: #859 07-07-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι, εχει κανονικη στυση! Καλα το καναμε το θεμα.... Click για ανάπτυξη... Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον?! Αλλα νομιζα εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #860 07-07-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αρα θεωρητικα μπορει να μπει το φιδι! Κανονικα δουλευει το εργαλειο λοιπον! Αλλα νομιζα εγω..... Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω αερομαμαμει...νομιζω Παιδια τελος το off!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.