kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η kounelaki: #901 07-07-09 20:28 Κατεει το η κοπελια πως ειμαι απο Κρητη μωρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #902 07-07-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:34 Η kounelaki: #903 07-07-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Η Μαρία Γάτσιου: #904 07-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Click για ανάπτυξη... Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η kounelaki: #905 07-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Click για ανάπτυξη... Αχα ξερω ξερω!Εγω μενω στο Γαλλο πες της ειναι ενα χωριο κοντα στο Ατσιποπουλο,ειναι το Πανεπιστημιο εδω! Ολο λεω να επισκευτω το Μυλοποταμο και ολο το αναβαλω!Ειναι πολυ ομορφα λενε! Θεε μου οταν επλαθες με αγαθα τη φυση γιαντα το Μυλοποταμο το γεμισες χασιση? Γνωστη και ρεαλιστικη μαντιναδα! Φιλακια στη συντεκνισσα τη μητερα σου! (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:54 Η elvenstar: #906 07-07-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:56 Η kounelaki: #907 07-07-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατεει το η κοπελια πως ειμαι απο Κρητη μωρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:33 Η Μαρία Γάτσιου: #902 07-07-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:34 Η kounelaki: #903 07-07-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Η Μαρία Γάτσιου: #904 07-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Click για ανάπτυξη... Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η kounelaki: #905 07-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Click για ανάπτυξη... Αχα ξερω ξερω!Εγω μενω στο Γαλλο πες της ειναι ενα χωριο κοντα στο Ατσιποπουλο,ειναι το Πανεπιστημιο εδω! Ολο λεω να επισκευτω το Μυλοποταμο και ολο το αναβαλω!Ειναι πολυ ομορφα λενε! Θεε μου οταν επλαθες με αγαθα τη φυση γιαντα το Μυλοποταμο το γεμισες χασιση? Γνωστη και ρεαλιστικη μαντιναδα! Φιλακια στη συντεκνισσα τη μητερα σου! (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:54 Η elvenstar: #906 07-07-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:56 Η kounelaki: #907 07-07-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:34 Η kounelaki: #903 07-07-09 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Η Μαρία Γάτσιου: #904 07-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Click για ανάπτυξη... Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η kounelaki: #905 07-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Click για ανάπτυξη... Αχα ξερω ξερω!Εγω μενω στο Γαλλο πες της ειναι ενα χωριο κοντα στο Ατσιποπουλο,ειναι το Πανεπιστημιο εδω! Ολο λεω να επισκευτω το Μυλοποταμο και ολο το αναβαλω!Ειναι πολυ ομορφα λενε! Θεε μου οταν επλαθες με αγαθα τη φυση γιαντα το Μυλοποταμο το γεμισες χασιση? Γνωστη και ρεαλιστικη μαντιναδα! Φιλακια στη συντεκνισσα τη μητερα σου! (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:54 Η elvenstar: #906 07-07-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:56 Η kounelaki: #907 07-07-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: α δεν το ήξερα,τότε μοιάζουμε γιατί έχω Ρεθυμιώτισσα μάνα και πατέρα από Βόλο Click για ανάπτυξη... Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:43 Η Μαρία Γάτσιου: #904 07-07-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Click για ανάπτυξη... Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η kounelaki: #905 07-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Click για ανάπτυξη... Αχα ξερω ξερω!Εγω μενω στο Γαλλο πες της ειναι ενα χωριο κοντα στο Ατσιποπουλο,ειναι το Πανεπιστημιο εδω! Ολο λεω να επισκευτω το Μυλοποταμο και ολο το αναβαλω!Ειναι πολυ ομορφα λενε! Θεε μου οταν επλαθες με αγαθα τη φυση γιαντα το Μυλοποταμο το γεμισες χασιση? Γνωστη και ρεαλιστικη μαντιναδα! Φιλακια στη συντεκνισσα τη μητερα σου! (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:54 Η elvenstar: #906 07-07-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:56 Η kounelaki: #907 07-07-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πλακα κανεις!Απο που απ'το Ρεθυμνο?Απο την πολη μεσα? Ο πατερας μου δεν ειναι ακριβως απο Βολο....Ειναι απο ενα χωριο κοντα στον Αλμυρο! Click για ανάπτυξη... Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η kounelaki: #905 07-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Click για ανάπτυξη... Αχα ξερω ξερω!Εγω μενω στο Γαλλο πες της ειναι ενα χωριο κοντα στο Ατσιποπουλο,ειναι το Πανεπιστημιο εδω! Ολο λεω να επισκευτω το Μυλοποταμο και ολο το αναβαλω!Ειναι πολυ ομορφα λενε! Θεε μου οταν επλαθες με αγαθα τη φυση γιαντα το Μυλοποταμο το γεμισες χασιση? Γνωστη και ρεαλιστικη μαντιναδα! Φιλακια στη συντεκνισσα τη μητερα σου! (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:54 Η elvenstar: #906 07-07-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:56 Η kounelaki: #907 07-07-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Από Μυλοπόταμο,Ζωνιανά κονταΠρίνος λέγεται το χωριό και ο πατέρας μου από χωριό κοντά στον Βόλο,Πολυδάμειο Click για ανάπτυξη... Αχα ξερω ξερω!Εγω μενω στο Γαλλο πες της ειναι ενα χωριο κοντα στο Ατσιποπουλο,ειναι το Πανεπιστημιο εδω! Ολο λεω να επισκευτω το Μυλοποταμο και ολο το αναβαλω!Ειναι πολυ ομορφα λενε! Θεε μου οταν επλαθες με αγαθα τη φυση γιαντα το Μυλοποταμο το γεμισες χασιση? Γνωστη και ρεαλιστικη μαντιναδα! Φιλακια στη συντεκνισσα τη μητερα σου! (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:54 Η elvenstar: #906 07-07-09 20:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:56 Η kounelaki: #907 07-07-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ιντα λες μαρη!Χανιωτισσα μανα και Βολιωτη πατερα εχω! Και σπουδαζω επαε! Ο Κρητικος δεν πρεπει ν'απωθαινει σε ξενο χωμα μπρε! Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 20:56 Η kounelaki: #907 07-07-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Άρα είσαι κυρίως θεσσαλή κ δευτερευόντως κρητική Click για ανάπτυξη... Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:01 Η Μαρία Γάτσιου: #908 07-07-09 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Mαζί σου και εγώ έτσι νιώθω!!Φιλιά από την μητέρα μουκαι λέει μην το αναβάλεις είναι πολύ ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:05 Η Μαρία Γάτσιου: #909 07-07-09 21:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αχα ξερω ξερω (Γιαντα δεν παντρευτηκε Κρητικο???) Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε...έτυχε μωρέ,γνώρισε τον πατέρα μου και έπεσε ξερή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:07 Η Μαρία Γάτσιου: #910 07-07-09 21:07 Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λήγω επισήμως την ψηφοφορίαΒγάζω τους νικητές..αναμείνατε για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:25 Η elvenstar: #911 07-07-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Στην Ψυχη Κρητικια ειμαι! Χεστηκα για τα γονιδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:28 Η Μαρία Γάτσιου: #912 07-07-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ δε θα σου στείλω φιλιά σαν την μαμά της Μαρίας γιατί είμαι κυρίως και δευτερευόντως ΘΕΣΣΑΛΗ Click για ανάπτυξη... Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:31 Η elvenstar: #913 07-07-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωραία και η Θεσσαλία δεν κάνουμε διακρίσειςθα σας έρθω στις 20 για κανένα πενθήμερο Click για ανάπτυξη... Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:33 Η Μαρία Γάτσιου: #914 07-07-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μ αρέσεις Μαρία σε τίποτα δεν λες όχι Οταν λες θα έρθεις Θεσσαλία όμως σε ποια πόλη εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βόλο έχουμε σπίτιεσύ από ποια πόλη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η elvenstar: #915 07-07-09 21:36 Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:39 Η Μαρία Γάτσιου: #916 07-07-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ μένω Τρίκαλα, αλλά οι περισσότεροι συγγενείς μου είναι στο Βόλο γιατί ήταν η γιαγιά μου από εκεί. Ίσως μπορέσω οταν έρθεις να πεταχτώ κ εγώ μια βολτα στο Βόλο Click για ανάπτυξη... Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η elvenstar: #917 07-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α ωραίανα κανονίσουμε να βρεθούμε και με την Δώρα και όλες τις άλλες που μένουν Βόλο είναι αρκετέςνα πάμε για τσιπουράκια(να δω τι αποτελέσματα ψηφοφορίας θα βγάλω που έχω πιάσει την κουβέντα) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η Μαρία Γάτσιου: #918 07-07-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευτυχώς που δεν έχεις πιει κ τα τσιπουράκια εκεί να δεις αποτελεσματα που θα έβγαζες Click για ανάπτυξη... !!!ήπια μπυρίτσα πριν,πιάνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 21:50 Η Μαρία Γάτσιου: #919 07-07-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η Νεκταρια έγραψε: #920 07-07-09 22:02 Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.