Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:05 Η Μαρία Γάτσιου: #921 07-07-09 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ γιατί όχι;Εγώ 20-26 θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #922 07-07-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι αμέ γιατί όχι;Εγώ 20-26 θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #923 07-07-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #924 07-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #925 07-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο! Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιι έ έ έρχεται ο επόμενος γύρος για τα μανάρια μας. ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον: Της Γιουλης ο Μορφέας και η Καλυψώ, Της Ελενας ο Μπατ και η Κάντυ, της Νεκταρίας ενα σωρό μανάρια, της Ιβάννας η Πασχαλιά, και άλλων πολλων πολλών! Γουστάρωωωωωωωωω Να βάλουμε και mr miss πατούσι? Πλάκα θά χει. Μου αρέσει να βλέπω πατουσάκια ροζ, μαύρα, καφέ, Και αναμένετε και όρχεις ασημένιους, χρυσούς, μπλε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η Μαρία Γάτσιου: #926 07-07-09 22:37 Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;Βραβεύονται τα καμάρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #927 07-07-09 22:41 Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Click για ανάπτυξη... Ναι αμέ γιατί όχι;Εγώ 20-26 θα είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:07 Η elvenstar: #922 07-07-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι αμέ γιατί όχι;Εγώ 20-26 θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #923 07-07-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #924 07-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #925 07-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο! Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιι έ έ έρχεται ο επόμενος γύρος για τα μανάρια μας. ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον: Της Γιουλης ο Μορφέας και η Καλυψώ, Της Ελενας ο Μπατ και η Κάντυ, της Νεκταρίας ενα σωρό μανάρια, της Ιβάννας η Πασχαλιά, και άλλων πολλων πολλών! Γουστάρωωωωωωωωω Να βάλουμε και mr miss πατούσι? Πλάκα θά χει. Μου αρέσει να βλέπω πατουσάκια ροζ, μαύρα, καφέ, Και αναμένετε και όρχεις ασημένιους, χρυσούς, μπλε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η Μαρία Γάτσιου: #926 07-07-09 22:37 Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;Βραβεύονται τα καμάρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #927 07-07-09 22:41 Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λετε μωρε να βρεθουμε ολες μαζι στον Βολο?Γιατι απο τις 15-21/7 θα ειμαι Τσαγκαραδα (Πηλιο) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ναι αμέ γιατί όχι;Εγώ 20-26 θα είμαι... Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Νεκταρια έγραψε: #923 07-07-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #924 07-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #925 07-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο! Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιι έ έ έρχεται ο επόμενος γύρος για τα μανάρια μας. ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον: Της Γιουλης ο Μορφέας και η Καλυψώ, Της Ελενας ο Μπατ και η Κάντυ, της Νεκταρίας ενα σωρό μανάρια, της Ιβάννας η Πασχαλιά, και άλλων πολλων πολλών! Γουστάρωωωωωωωωω Να βάλουμε και mr miss πατούσι? Πλάκα θά χει. Μου αρέσει να βλέπω πατουσάκια ροζ, μαύρα, καφέ, Και αναμένετε και όρχεις ασημένιους, χρυσούς, μπλε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η Μαρία Γάτσιου: #926 07-07-09 22:37 Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;Βραβεύονται τα καμάρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #927 07-07-09 22:41 Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #924 07-07-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #925 07-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο! Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιι έ έ έρχεται ο επόμενος γύρος για τα μανάρια μας. ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον: Της Γιουλης ο Μορφέας και η Καλυψώ, Της Ελενας ο Μπατ και η Κάντυ, της Νεκταρίας ενα σωρό μανάρια, της Ιβάννας η Πασχαλιά, και άλλων πολλων πολλών! Γουστάρωωωωωωωωω Να βάλουμε και mr miss πατούσι? Πλάκα θά χει. Μου αρέσει να βλέπω πατουσάκια ροζ, μαύρα, καφέ, Και αναμένετε και όρχεις ασημένιους, χρυσούς, μπλε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η Μαρία Γάτσιου: #926 07-07-09 22:37 Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;Βραβεύονται τα καμάρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #927 07-07-09 22:41 Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ρε Ελενακι μου αμα το θελουμε τοσο πολυ,θα γινει κοριτσι μου Click για ανάπτυξη... Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #925 07-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο! Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιι έ έ έρχεται ο επόμενος γύρος για τα μανάρια μας. ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον: Της Γιουλης ο Μορφέας και η Καλυψώ, Της Ελενας ο Μπατ και η Κάντυ, της Νεκταρίας ενα σωρό μανάρια, της Ιβάννας η Πασχαλιά, και άλλων πολλων πολλών! Γουστάρωωωωωωωωω Να βάλουμε και mr miss πατούσι? Πλάκα θά χει. Μου αρέσει να βλέπω πατουσάκια ροζ, μαύρα, καφέ, Και αναμένετε και όρχεις ασημένιους, χρυσούς, μπλε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η Μαρία Γάτσιου: #926 07-07-09 22:37 Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;Βραβεύονται τα καμάρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #927 07-07-09 22:41 Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Οποτε Σεβαχ και Σηφης στον επομενο γυρο! Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιι έ έ έρχεται ο επόμενος γύρος για τα μανάρια μας. ΚΑΙ ΟΧΙ μόνον: Της Γιουλης ο Μορφέας και η Καλυψώ, Της Ελενας ο Μπατ και η Κάντυ, της Νεκταρίας ενα σωρό μανάρια, της Ιβάννας η Πασχαλιά, και άλλων πολλων πολλών! Γουστάρωωωωωωωωω Να βάλουμε και mr miss πατούσι? Πλάκα θά χει. Μου αρέσει να βλέπω πατουσάκια ροζ, μαύρα, καφέ, Και αναμένετε και όρχεις ασημένιους, χρυσούς, μπλε... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μακάρι να μπορέσω να σας δω όλες αυτές που δεν ξέρω ακόμα για να τις γνωρίσω αλλά κ αυτές που ξέρω όπως η Νεκταρία γιατί τις πεθύμησα πολύ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι όπως το λες αρκεί να μπορέσω από θέμα δουλειάς Νεκταρία μου, κ θα περάσουμε υπέροχα Click για ανάπτυξη... Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:37 Η Μαρία Γάτσιου: #926 07-07-09 22:37 Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;Βραβεύονται τα καμάρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #927 07-07-09 22:41 Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι εδώ οι υποψήφιες γατομαμάδες;;Βραβεύονται τα καμάρια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:41 Η Μαρία Γάτσιου: #927 07-07-09 22:41 Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/ το έχω και στην υπογραφή μου Συγχαρητήρια σε όλα τα μωρά μας είτε βραβεύτηκαν είτε όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:42 Η Luna έγραψε: #928 07-07-09 22:42 εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω εδω ειμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:50 Η Μυρτω4038: #929 07-07-09 22:50 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:51 Η Μαρία Γάτσιου: #930 07-07-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατιά που πήραν μέρος! Νικητές και μή! Ολα είναι το ίδιο υπέροχα!!! Και τώρα περιμένουμε με αγωνία τις κατηγορίες του επόμενου γύρου! Υ.Γ Μαρία επειδή προβλέπω λόγω διαγωνιζόμενης ηλικίας να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή, αφήσε καμιά μέρα παραπάνω στις υποψηφιότητες και μετά αν πέσει η ψηφοφορία στο Σ/Κ πάρε υπ'όψη ότι πολλοί θα λείπουν με αυτήν την ζέστη. Click για ανάπτυξη... ναι εννοείται θα έχουμε τις πιο πολλές συμμετοχές άρα και πιο πολύ χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η staman2 έγραψε: #931 07-07-09 22:54 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ !!!!!! ΝΙΚΗΤΕΣ και Συμμετέχοντες!!!! Τέλεια τα αποτελεσματα Μαρία μου σ΄ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 22:54 Η Luna έγραψε: #932 07-07-09 22:54 ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιιιι!!!!!ευχαριστουμε πολυυυ!!!! συγχαρητηρια σε ολα τα γατουλινακια και ενα μπραβο στην Μαρια που το εχει κανει τοσο ομορφο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:03 Η Μαρία Γάτσιου: #933 07-07-09 23:03 μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μην με ευχαριστείτε καλέ...χαρά μου είναι να ασχολούμαι με τόσα κουκλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #934 07-07-09 23:14 Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Γράψε και τις ψήφους που πήρε το κάθε διαγωνιζόμενο γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:28 Η Μαρία Γάτσιου: #935 07-07-09 23:28 mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mister Υπναράς yuri 17 foivos 6 mister Γόης yuri 2 gandalf 7 moupsis 13 duran 3 foivos 3 mister Ουρά gandalf 12 moupsis 16 mister Φωτογένεια yuri 4 foivos 12 gandalf 8 duran 1 elvin 1 donatello 1 moupsis 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:32 Η Μαρία Γάτσιου: #936 07-07-09 23:32 Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Miss Υπναρού Xara 10 Semeli 7 Sali 2 Xara-Mariliza 7 Kounoupitsa 3 Miss πιπίνι Semeli 17 Cammy 1 bianca 7 miss ουρά semeli 4 Sali 3 kleopatra 1 bizou 18 miss φωτογένεια semeli 11 Sali 2 kleopatra 3 cammy 1 electra 2 desdemona 1 bianca 5 bijou 4 Nefeli 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:49 Η elvenstar: #937 07-07-09 23:49 Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι παιδιά ζηλεύω θέλω κι εγώ να έρθω πώς θα τα καταφέρω????? Κι έχω κι άδεια εκείνες τις μέρες. Για να δουμε.... Μακάρι να μπορουσα να έρθω. Ελενάκι ποτε θα μού΄ρθεις???????????????????? Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 23:53 Η staman2 έγραψε: #938 07-07-09 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος κ στους νικητές κ τις νικήτριες αλλά κ σε όλα τα όμορφα γατομοντέλα. ΥΓ: Μαρία τα αποτελέσματα να τα θεωρήσουμε έγκυρα ή μιλάνε οι μπύρες; Αναστασία μου κ τώρα θα ερχόμουν αν μπορούσα πραγματικά το λέω αυτό; Μια κ θα έχεις άδεια δεν ανηφορίζεις προς τα μέρη μας να βρεθούμε όλες μαζί εκείνες τις μέρες; Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 00:09 Η elvenstar: #939 08-07-09 00:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πολύ θα το ήθελα να έρθω... Μιας και πήρα ακριβώς εκεινες τις μερες άδεια για να είμαστε μαζί μωρέ... αλλα θα μιλήσουμε υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Αν ξεπεραστουν ίσως.... Το λαχταρώ πάντως και το ξέρεις Λενιώ μου... Click για ανάπτυξη... Ναι να θα τα πουμε κ από το τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2009 στις 01:06 Η Vasiliki86: #940 08-07-09 01:06 Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σκεφτηκαμε κι αλλες κατηγοριες με τη μαμα...!! Τι λετε για Mr και Miss Πατουσα, Mr και Miss Καλοπισμος(οταν γλειφονται για να καθαριστουν) και Mr and Miss Χασμουριαρης-α ...??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.