konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:19 Η konstans έγραψε: #1.921 27-07-09 14:19 Πάντως εγώ η κουκουβάγια θα σου στείλω ψήφους μόνο για τα αγοράκια, γιατί στα κοριτσάκια έχω ένα ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Η Μαρία Γάτσιου: #1.922 27-07-09 14:21 έλα καλέ δεν μπορεί τόσες ομορφιές θα διαλέξεις και κοριτσάκι ψήφισε αυτό που σου αρέσει αμέσως μετά τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Μαρία Γάτσιου: #1.923 27-07-09 14:22 Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Felice έγραψε: #1.924 27-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και η Τιτίκα μου για miss ώριμη γοητεία... Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.925 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω... Click για ανάπτυξη... Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Μαρία Γάτσιου: #1.926 27-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... σε 2 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.927 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως εγώ η κουκουβάγια θα σου στείλω ψήφους μόνο για τα αγοράκια, γιατί στα κοριτσάκια έχω ένα ζόρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:21 Η Μαρία Γάτσιου: #1.922 27-07-09 14:21 έλα καλέ δεν μπορεί τόσες ομορφιές θα διαλέξεις και κοριτσάκι ψήφισε αυτό που σου αρέσει αμέσως μετά τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Μαρία Γάτσιου: #1.923 27-07-09 14:22 Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Felice έγραψε: #1.924 27-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και η Τιτίκα μου για miss ώριμη γοητεία... Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.925 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω... Click για ανάπτυξη... Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Μαρία Γάτσιου: #1.926 27-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... σε 2 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.927 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έλα καλέ δεν μπορεί τόσες ομορφιές θα διαλέξεις και κοριτσάκι ψήφισε αυτό που σου αρέσει αμέσως μετά τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η Μαρία Γάτσιου: #1.923 27-07-09 14:22 Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Felice έγραψε: #1.924 27-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και η Τιτίκα μου για miss ώριμη γοητεία... Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.925 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω... Click για ανάπτυξη... Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Μαρία Γάτσιου: #1.926 27-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... σε 2 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.927 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης να πω οτι οι κατηγορίες που δεν εμφανίζονται καθόλου πχ Μister Yπναράς κλπ είναι επειδή είχαμε μόνο 1 υποψήφιο οπότε δεν γινόταν να βγάλουμε νικητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:29 Η Felice έγραψε: #1.924 27-07-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και η Τιτίκα μου για miss ώριμη γοητεία... Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.925 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω... Click για ανάπτυξη... Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Μαρία Γάτσιου: #1.926 27-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... σε 2 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.927 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: και η Τιτίκα μου για miss ώριμη γοητεία... Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #1.925 27-07-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω... Click για ανάπτυξη... Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Μαρία Γάτσιου: #1.926 27-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... σε 2 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.927 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω... Click για ανάπτυξη... Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Μαρία Γάτσιου: #1.926 27-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... σε 2 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.927 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πότε τελειώνει η ψηφοφορία; Click για ανάπτυξη... σε 2 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:42 Η Μαρία Γάτσιου: #1.927 27-07-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά εγώ έχω να το λέω για αυτήν την γάτα. Τιτίκα μου τι όμορφη πριγκίπισα που είσαι!!!:kiss: :kiss: Μου αρέσεις πάρα μα πάρα πολύ. Αχ! να μπορούσα να σε γατοζουμπουλούσα λίγο.Φιλάκια φιλάκια φιλάκια Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε πολύ!! Σας στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:46 Η moukelis έγραψε: #1.928 27-07-09 14:46 Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:51 Η Μαρία Γάτσιου: #1.929 27-07-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψηφισαμε,ψηφισαμε,το πηρατε το ΡΜ μας μανδαμ Μαρω; Click για ανάπτυξη... το πήραμε το πήραμε μανδάμ Δώρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.930 27-07-09 14:52 Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:52 Η Φένια '72: #1.931 27-07-09 14:52 Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:55 Η Μαρία Γάτσιου: #1.932 27-07-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Μαρια που παω να δω τις υποψηφιότητες να ψηφίσω τουλάχιστον;; Click για ανάπτυξη... στο νέο θέμα που άνοιξα,το έχω και στην υπογραφή μου Γατοκαλλιστεία 5 ετών και άνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 14:57 Η Μαρία Γάτσιου: #1.933 27-07-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Με τόση τρεχάλα δεν προκαμα να φωτογραφήσω τη Μπλάκυ. Δεν εχει σημασια ομως. Εστω και στο τελος θα με αφησετε να βαλω φώτο τιμής ένεκεν ρε παιδιά έτσι;;; Το ' χα καυμό να μπει η κατηγορία για να συμμετέχουμε αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα..προέχει η υγεια που παππου (της Μπλάκυ - μπαμπά δικού μου) Click για ανάπτυξη... τώρα είδα το μήνυμά σου βάλε μια φωτογραφία της δεν πειράζει,θα την ανεβάσω εγώ στο άλλο θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:17 Η Φένια '72: #1.934 27-07-09 15:17 Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:31 Η staman2 έγραψε: #1.935 27-07-09 15:31 Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η Μαρία Γάτσιου: #1.936 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μαράκι στα αγορια δεν υπάρχουν οι κατηγοριες Πατούσα, υπναράς και μαμάκιας? Δεν έβαλε κανεις υποψηφιότητα καλέ? Καλά βρε κορίτσια, μόνον τις κοπελουδες σας φωτογραφίζετε όταν κοιμούνται? Click για ανάπτυξη... όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:34 Η staman2 έγραψε: #1.937 27-07-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Ok, σ' ευχαριστώ Μαράκι μου. Θα προσπαθήσω να τη στριμώξω σήμερα το βράδυ κι οτι γίνει. Λοιπον μπορώ να ψηφίσω έτσι; Τα βάζω με τη σειρά. Υπναρου - Λιλή Θρίλερ - Κούκυ Ωριμη γοητεία - Μυρτώ Φωτογένεια - Τιτικα Μαμάκιας - Κούκυ Βλέμμα - Μυρτώ Νάζι - inferno Ατιθασα νιάτα - Σίσσυ Πατούσα - Κουκυ Θρίλλερ - Τιμάκος δαγκωτό! Ωριμη γοητεία - Τίμυ Φωτογένεια - Mauro Βλέμμα - Τίμυ Νάζι - Τίμυ Ατιθασα νιάτα - Τίμυ Ενα φιλάκι σε ολα τα μουσουδέλια :kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά δεν μπορουμε να μην σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας αγαπητή. Ο Τίμυ σας στέλνει ένα ρουφηχτό γατοφιλάκι και ένα σλουρπ στο αφτάκι σας που το συνηθίζει το αγόρι μου. Ξέρεις στη φωτο ατίθασα νιάτα, ο Τίμυ "πηδάει" μια απο τις γυναίκες του τις ψεύτικεςγι αυτο την έβαλα....Παρ΄όλη την ηλικία του είναι σεξουάλας το αγόρι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:36 Η staman2 έγραψε: #1.938 27-07-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: όχι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοικρίμα γιατί ειδικά η πατούσα του Τίμυ ήταν όλα τα λεφτά,πατούσα για δάγκωμα Click για ανάπτυξη... Κρίμα.... και σαν μαμάκιας ήταν όμορφος το αγορι μου που έγλυφε τη μαμα του στη μύτη.... δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:42 Η Μυρτω4038: #1.939 27-07-09 15:42 Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 103 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 15:50 Η Μαρία Γάτσιου: #1.940 27-07-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαρία μέχρι αύριο το βράδυ θα συνεχίζεται η φηφοφορία? Click για ανάπτυξη... καλέ μην αγχώνεστε αν δεν ψηφίσετε όλοι δεν τη λήγωαν έχουν ψηφίσει όλοι μέχρι αύριο το βράδυ ναι αλλιώς το κρατάμε ακόμα 1 μέρα.Δεν νομίζω να χρειατεί όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.