Νεκταρια
Διάσημο μέλος
όχι σοφός δεν υπάρχειδεν πειράζει θα μπερδεύτηκε...
Μαρακι μου βαλτον σε οποια κατηγορια εσυ νομιζεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραια τα λεμε απο κοντα σημερα το βραδακιΚαλημέρα περήφανες γατομαμάδες!!Μερικές θα σας γνωρίσω και από κοντά σήμερα
Γιούλη μου το θέμα θα ανοίξει αύριο με τις συμμετοχές γιατί έλειπα και σήμερα θα κάτσω να οργανώσω λίγο τις φωτογραφίες...πανέμορφα όλα παρεπιπτόντως να δω πως θα ψηφίσετε
Όσο για τις 2 ψήφους δεν ισχύουν σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι μικρός ο αριθμός των υποψηφίων οπότε δεν χρειάζεται...
Νεκταρία μια χαρά η νέα φωτογραφία φαίνεται καλύτερα!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αααα..θα έρθεις και εσύ τελικά!!ωραια τα λεμε απο κοντα σημερα το βραδακι![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έχει μπει όλα είναι υπό έλεγχο!!Μα νομιζω τον εχω βαλειΚοιταξε το βρε Μαρακι μου
Λες να το ξεχασα το αγορι μου?
![]()

lilian
Δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αααα,και όποιος δεν νικήσει να μην στεναχωρηθεί.Εξάλου...Ο αγωνιστής είτε νικάει είτε νικιέται είναι πάντα νικητής!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Φτου φτου φτου σκόρδα σε όλα τους, και στα δικά μας όσοι έχουμε μικρά γατόνια, και.....καλή επιτυχία

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε ρε σύ! Δίνουν pedigree και στα ευρωπαικά? Πρώτη φορα το ακούω. Μπράβο, χαιρομαι γιατί αναγνωρίζεται η ομορφιά της ράτσας της.ΤΙ γατοθύελα είναι αυτή!
Μ'αρέσει που έλεγα ότι αυτή η κατηγορία δεν θα έχει πολλές συμμετοχές!
Νεκταρία τα κουνάκια είναι το ένα πιό όμορφο από το άλλο, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να διαλέξω το πιό όμορφο μεταξύ τους!
Αλλά ξεχωρίζει και η Maya είναι μια πολύ, πολύ όμορφη κεραμιδόγατα με εκπληκτικό βλέμμα!
Νικη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογιαοποτε κατεβεις και εχεις χρονο ελα να μας δεις απο κοντα
Οσο για τη Μαγια και γω ετσι νομιζα οτι ηταν κεραμιδογατα μεχρι που τη κατεβασα σε εκθεση για "γατα σπιτιου" και οταν την ειδαν οι κριτες την χαρακτηρισαν ευρωπαικη κοντοτριχηκαι απο τοτε εχει το pedigree της
Μαλιστα το κοριτσακι μου.Μολις πριν λιγο της ειπα καληνυχτα χαιδευοντας το πατσοκιλακι της
![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπα γιατί θεία Έλενα? Απλά είμαι υπεράνω!Τίμυ είσαι μεγάλος καταφερτζής. Σκέφτηκες να βάλεις υποψηφιότητα κ στις επόμενες εκλογές![]()

Ελένη μου αυτο ακριβώς που λες είναι και όλο το νόημα της αγάπης και της χαράς που μας δίνουν τα ζωάκια μας.Μπορώ να πω, ότι σε αυτήν την κατηγορία γατακίων, εκτός από ευχαρίστηση λόγω γατοθύελλας, νιώθω και μεγάλη συγκίνηση, βλέποντας πανέμορφα γατάκια να ωριμάζουν δίπλα στα αγαπημένα τους δίποδα και να είναι εμφανώς ευτυχισμένα και λατρεμένα!!!Φτου φτου φτου σκόρδα σε όλα τους, και στα δικά μας όσοι έχουμε μικρά γατόνια, και.....καλή επιτυχία
![]()
Τελικά να γερνουν κοντά μας και να είναι ευτυχισμένα έως την τελευταία στιγμή της ζωούλας τους.... Γιατι αν το σκεφτουμε καλύτερα, τότε είναι που μας έχουν κ περισσότερη αναγκη. Εχοντας ανασφάλεια γιατι γερνουν και γίνονται πιο αδύναμα, θέλουν τη φροντίδα κ την παρέα μας περισσοτερο τα χρυσά μου...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιατί η προεκλογική σου καμπάνια στις γυναίκες σκίζειΜπα γιατί θεία Έλενα? Απλά είμαι υπεράνω!![]()
η επόμενη κίνηση είναι να βγάλεις κ φωτογραφίες να φιλάς μωρά γατάκια
Να πούμε την Δώρα να μας δανείσει για λίγο τον Τρούφα;

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Θεια Έλενα, δεν χρειάζεται να φιλάω μωρά γατάκια. Απλά φιλάω την Σίλκα την άτιμη που ειναι τρομερή καταφερτζου. Δεν μπορεις να φανταστεις, μέχρι και σε μένα κάνει μυτάκια και ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ χωρίς να την σφαλιαρίσω. Καλέ κανεις δεν το περίμενε απο εμένα.Γιατί η προεκλογική σου καμπάνια στις γυναίκες σκίζειη επόμενη κίνηση είναι να βγάλεις κ φωτογραφίες να φιλάς μωρά γατάκια
Να πούμε την Δώρα να μας δανείσει για λίγο τον Τρούφα;![]()
Ειδες τι αγαπημένοι που είμαστε με την κουκλίτσα μου την αρραβωνιαστικιά μου?

Τίμυ, ένας απο τους αγαπημένους σου.
staman2
Περιβόητο μέλος
είδες τον Μπλάκυ της Νεκταρίας που είναι η αδυναμία σου????? Γκομενος σούπερ ντουπερ!!!! Μετα΄τον Ιβάν όμως κατ΄εμέ.

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε Μαρία μας!!!Καλημέρα κορίτσια επισήμως λήγω την δήλωση συμμετοχών και μόλις μπορέσω σήμερα όσο πιο γρήγορα γίνεται θα ανοίξω και το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους να τους θαυμάσετε με την ησυχία σας και να ψηφίσετε(1 ψήφο αυτή τη φορά)
Ενα ψήφο για τα κοριτσια και έναν για τα αγόρια όπως πάντα έ?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ναι ναι όπως τις άλλες φορές...Ευχαριστουμε Μαρία μας!!!
Ενα ψήφο για τα κοριτσια και έναν για τα αγόρια όπως πάντα έ?![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ξεκινησα να βαζω ψηφους και θα στις στειλω αμεσω μολις τελειωσεις....
Δε πιστευω να γινουν τιποτα αλλαγες απο κανενα διαγωνιζομενο...

εχεις που εχεις στο κεφαλι τοσα, μην πηζεις και με αυτα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μαρακι, βλεπω αρχισες να βαζεις τις φωτο στο θεμα ε?
ξεκινησα να βαζω ψηφους και θα στις στειλω αμεσω μολις τελειωσεις....
Δε πιστευω να γινουν τιποτα αλλαγες απο κανενα διαγωνιζομενο...
εχεις που εχεις στο κεφαλι τοσα, μην πηζεις και με αυτα![]()

Όχι δεν έχουμε αλλαγές από την στιγμή που φτιάχτηκε το θέμα με τους υποψήφιους
το θεματάκι ολοκληρώθηκε!!Οπότε επίσημα μπορεί όποιος θέλει να ψηφίσει..
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
δεν πειράζει θα μπερδεύτηκε...
Όσο για τις 2 ψήφους δεν ισχύουν σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι μικρός ο αριθμός των υποψηφίων οπότε δεν χρειάζεται...
Κοιταξε το βρε Μαρακι μου
Μαλιστα το κοριτσακι μου.Μολις πριν λιγο της ειπα καληνυχτα χαιδευοντας το πατσοκιλακι της