Γατοκαλλιστεία

Καλημέρα περήφανες γατομαμάδες!!:up:Μερικές θα σας γνωρίσω και από κοντά σήμερα:DΓιούλη μου το θέμα θα ανοίξει αύριο με τις συμμετοχές γιατί έλειπα και σήμερα θα κάτσω να οργανώσω λίγο τις φωτογραφίες...πανέμορφα όλα παρεπιπτόντως να δω πως θα ψηφίσετε:happy:Όσο για τις 2 ψήφους δεν ισχύουν σε αυτόν τον διαγωνισμό είναι μικρός ο αριθμός των υποψηφίων οπότε δεν χρειάζεται...
Νεκταρία μια χαρά η νέα φωτογραφία φαίνεται καλύτερα!!:)
ωραια τα λεμε απο κοντα σημερα το βραδακι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα νομιζω τον εχω βαλει:|Κοιταξε το βρε Μαρακι μου:|Λες να το ξεχασα το αγορι μου?:hmm:
έχει μπει όλα είναι υπό έλεγχο!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα να βάλουμε και δύο ακόμη; miss Νάζι και miss ατίθασα νιάτα

Συνημμένα

• picture019.jpg
    picture019.jpg
    92,6 KB · Εμφανίσεις: 84
  • IMG_0107.jpg
    IMG_0107.jpg
    141,6 KB · Εμφανίσεις: 87
Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια, κι εγώ και οι κοκόνες μου:)

Όλα τα γατάκια είναι κουκλάκια.Καλή επιτυχία σε όλους μας!
Αααα,και όποιος δεν νικήσει να μην στεναχωρηθεί.Εξάλου...Ο αγωνιστής είτε νικάει είτε νικιέται είναι πάντα νικητής!

Μπορώ να πω, ότι σε αυτήν την κατηγορία γατακίων, εκτός από ευχαρίστηση λόγω γατοθύελλας, νιώθω και μεγάλη συγκίνηση, βλέποντας πανέμορφα γατάκια να ωριμάζουν δίπλα στα αγαπημένα τους δίποδα και να είναι εμφανώς ευτυχισμένα και λατρεμένα!!!:):):)Φτου φτου φτου σκόρδα σε όλα τους, και στα δικά μας όσοι έχουμε μικρά γατόνια, και.....καλή επιτυχία:D:D:up:

ΤΙ γατοθύελα είναι αυτή!:up::up::up:
Μ'αρέσει που έλεγα ότι αυτή η κατηγορία δεν θα έχει πολλές συμμετοχές!;)
Νεκταρία τα κουνάκια είναι το ένα πιό όμορφο από το άλλο, ειλικρινά δεν θα μπορούσα να διαλέξω το πιό όμορφο μεταξύ τους!;)
Αλλά ξεχωρίζει και η Maya είναι μια πολύ, πολύ όμορφη κεραμιδόγατα με εκπληκτικό βλέμμα!:inlove:
Νικη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια:)οποτε κατεβεις και εχεις χρονο ελα να μας δεις απο κοντα:)
Οσο για τη Μαγια και γω ετσι νομιζα οτι ηταν κεραμιδογατα μεχρι που τη κατεβασα σε εκθεση για "γατα σπιτιου" και οταν την ειδαν οι κριτες την χαρακτηρισαν ευρωπαικη κοντοτριχη:lol:και απο τοτε εχει το pedigree της:confused:Μαλιστα το κοριτσακι μου.Μολις πριν λιγο της ειπα καληνυχτα χαιδευοντας το πατσοκιλακι της:lol:
Άντε ρε σύ! Δίνουν pedigree και στα ευρωπαικά? Πρώτη φορα το ακούω. Μπράβο, χαιρομαι γιατί αναγνωρίζεται η ομορφιά της ράτσας της.

Τίμυ είσαι μεγάλος καταφερτζής. Σκέφτηκες να βάλεις υποψηφιότητα κ στις επόμενες εκλογές:lol::lol::lol::lol:
Μπα γιατί θεία Έλενα? Απλά είμαι υπεράνω!:P;):lol:

Μπορώ να πω, ότι σε αυτήν την κατηγορία γατακίων, εκτός από ευχαρίστηση λόγω γατοθύελλας, νιώθω και μεγάλη συγκίνηση, βλέποντας πανέμορφα γατάκια να ωριμάζουν δίπλα στα αγαπημένα τους δίποδα και να είναι εμφανώς ευτυχισμένα και λατρεμένα!!!:):):)Φτου φτου φτου σκόρδα σε όλα τους, και στα δικά μας όσοι έχουμε μικρά γατόνια, και.....καλή επιτυχία:D:D:up:
Ελένη μου αυτο ακριβώς που λες είναι και όλο το νόημα της αγάπης και της χαράς που μας δίνουν τα ζωάκια μας. :)Τελικά να γερνουν κοντά μας και να είναι ευτυχισμένα έως την τελευταία στιγμή της ζωούλας τους.... Γιατι αν το σκεφτουμε καλύτερα, τότε είναι που μας έχουν κ περισσότερη αναγκη. Εχοντας ανασφάλεια γιατι γερνουν και γίνονται πιο αδύναμα, θέλουν τη φροντίδα κ την παρέα μας περισσοτερο τα χρυσά μου...:)

Μπα γιατί θεία Έλενα? Απλά είμαι υπεράνω!:P;):lol:
Γιατί η προεκλογική σου καμπάνια στις γυναίκες σκίζει :up: η επόμενη κίνηση είναι να βγάλεις κ φωτογραφίες να φιλάς μωρά γατάκια;)
Να πούμε την Δώρα να μας δανείσει για λίγο τον Τρούφα;:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια επισήμως λήγω την δήλωση συμμετοχών και μόλις μπορέσω σήμερα όσο πιο γρήγορα γίνεται θα ανοίξω και το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους να τους θαυμάσετε με την ησυχία σας και να ψηφίσετε(1 ψήφο αυτή τη φορά;))

Γιατί η προεκλογική σου καμπάνια στις γυναίκες σκίζει :up: η επόμενη κίνηση είναι να βγάλεις κ φωτογραφίες να φιλάς μωρά γατάκια;)
Να πούμε την Δώρα να μας δανείσει για λίγο τον Τρούφα;:rolleyes:
Θεια Έλενα, δεν χρειάζεται να φιλάω μωρά γατάκια. Απλά φιλάω την Σίλκα την άτιμη που ειναι τρομερή καταφερτζου. Δεν μπορεις να φανταστεις, μέχρι και σε μένα κάνει μυτάκια και ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ χωρίς να την σφαλιαρίσω. Καλέ κανεις δεν το περίμενε απο εμένα.
Ειδες τι αγαπημένοι που είμαστε με την κουκλίτσα μου την αρραβωνιαστικιά μου?
:P:):):inlove:Τίμυ, ένας απο τους αγαπημένους σου.:lol:

Ελενάκι τι κάνετε???? :)είδες τον Μπλάκυ της Νεκταρίας που είναι η αδυναμία σου????? Γκομενος σούπερ ντουπερ!!!! Μετα΄τον Ιβάν όμως κατ΄εμέ.:lol::lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια επισήμως λήγω την δήλωση συμμετοχών και μόλις μπορέσω σήμερα όσο πιο γρήγορα γίνεται θα ανοίξω και το θεματάκι με όλους τους υποψήφιους να τους θαυμάσετε με την ησυχία σας και να ψηφίσετε(1 ψήφο αυτή τη φορά;))
Ευχαριστουμε Μαρία μας!!!
Ενα ψήφο για τα κοριτσια και έναν για τα αγόρια όπως πάντα έ?:):D

Ευχαριστουμε Μαρία μας!!!
Ενα ψήφο για τα κοριτσια και έναν για τα αγόρια όπως πάντα έ?:):D
ναι ναι όπως τις άλλες φορές...:up:

και η Τιτίκα μου για miss ώριμη γοητεία...
3656181829_f28066fdbf.jpg

Μαρακι, βλεπω αρχισες να βαζεις τις φωτο στο θεμα ε?:up:
ξεκινησα να βαζω ψηφους και θα στις στειλω αμεσω μολις τελειωσεις....
Δε πιστευω να γινουν τιποτα αλλαγες απο κανενα διαγωνιζομενο...:mad::P
εχεις που εχεις στο κεφαλι τοσα, μην πηζεις και με αυτα:rolleyes::D

Μαρακι, βλεπω αρχισες να βαζεις τις φωτο στο θεμα ε?:up:
ξεκινησα να βαζω ψηφους και θα στις στειλω αμεσω μολις τελειωσεις....
Δε πιστευω να γινουν τιποτα αλλαγες απο κανενα διαγωνιζομενο...:mad::P
εχεις που εχεις στο κεφαλι τοσα, μην πηζεις και με αυτα:rolleyes::D
:lol::lol::lol::lol:Όχι δεν έχουμε αλλαγές από την στιγμή που φτιάχτηκε το θέμα με τους υποψήφιους;)
το θεματάκι ολοκληρώθηκε!!Οπότε επίσημα μπορεί όποιος θέλει να ψηφίσει..

Καλά εννοείται βέβαια αλλά θα το ξαναπώ,για οτιδήποτε παρατηρήσεις-παραλείψεις μου το λέτε και το διορθώνω...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back