AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 08:37 Η AGGELIKI έγραψε: #461 31-10-07 08:37 οχι απαραιτητα,αλλα μερικες βαρελακια ανοιγουν και χανεται το χαρτακι απι μεσααλλαξα τρια μεχρι να βρω καποιο που μεχρι τωρα δεν εχει ανοιξει.παντως για να ειμαι σιγουρη γραφω και το τηλεφωνο πανω στο κολλαρο με ανεξητιλο μαρκαδορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 08:48 Η drusilia έγραψε: #462 31-10-07 08:48 Ναι, κι εμένα μου άνοιγαν. Σε κάποια φάση τα στερέωνα με λίγη κολητική ταινία για να μην ανοιγουν. Καλή ιδεα αυτο που λες με το τηλέφωνο στο λουρι, απλα φοβάμαι οτι θα με αγχώνει λιγο να το βλέπω συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #463 31-10-07 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι και δεν πιανει και χωρο αλλα τα ραφακια δεν ειναι πολυ στενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η mespairos: #464 31-10-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Click για ανάπτυξη... ωραίο σχέδιο, λέω να φτιάξω κάτι παρόμιο με ξύλα για τζάκι κάπως έτσι δηλαδή αλλά με ποιό φαρδία κλαδιά γιανα σκαρφαλώνει και να αράζει θα ήθελα να θυμίζει ποιό πολύ κανονικό δέντρο (φυλλοβόλο τον χειμώνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:27 Η mimikaki έγραψε: #465 31-10-07 11:27 Παιδιά ωραίο αυτό με το βαρελάκι, αλλά αν το γατάκι δεν είναι από αυτά που κάθονται στους ξένους?? Εννοώ μέχρι να ανοιξεις το βαρελάκι θα έχει φύγει ένα φοβισμένο γατάκι.... Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:35 Η aretha έγραψε: #466 31-10-07 11:35 Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η Fotini έγραψε: #467 31-10-07 11:41 Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι απαραιτητα,αλλα μερικες βαρελακια ανοιγουν και χανεται το χαρτακι απι μεσααλλαξα τρια μεχρι να βρω καποιο που μεχρι τωρα δεν εχει ανοιξει.παντως για να ειμαι σιγουρη γραφω και το τηλεφωνο πανω στο κολλαρο με ανεξητιλο μαρκαδορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 08:48 Η drusilia έγραψε: #462 31-10-07 08:48 Ναι, κι εμένα μου άνοιγαν. Σε κάποια φάση τα στερέωνα με λίγη κολητική ταινία για να μην ανοιγουν. Καλή ιδεα αυτο που λες με το τηλέφωνο στο λουρι, απλα φοβάμαι οτι θα με αγχώνει λιγο να το βλέπω συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #463 31-10-07 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι και δεν πιανει και χωρο αλλα τα ραφακια δεν ειναι πολυ στενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η mespairos: #464 31-10-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Click για ανάπτυξη... ωραίο σχέδιο, λέω να φτιάξω κάτι παρόμιο με ξύλα για τζάκι κάπως έτσι δηλαδή αλλά με ποιό φαρδία κλαδιά γιανα σκαρφαλώνει και να αράζει θα ήθελα να θυμίζει ποιό πολύ κανονικό δέντρο (φυλλοβόλο τον χειμώνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:27 Η mimikaki έγραψε: #465 31-10-07 11:27 Παιδιά ωραίο αυτό με το βαρελάκι, αλλά αν το γατάκι δεν είναι από αυτά που κάθονται στους ξένους?? Εννοώ μέχρι να ανοιξεις το βαρελάκι θα έχει φύγει ένα φοβισμένο γατάκι.... Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:35 Η aretha έγραψε: #466 31-10-07 11:35 Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η Fotini έγραψε: #467 31-10-07 11:41 Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, κι εμένα μου άνοιγαν. Σε κάποια φάση τα στερέωνα με λίγη κολητική ταινία για να μην ανοιγουν. Καλή ιδεα αυτο που λες με το τηλέφωνο στο λουρι, απλα φοβάμαι οτι θα με αγχώνει λιγο να το βλέπω συνέχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 09:06 Η AGGELIKI έγραψε: #463 31-10-07 09:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι και δεν πιανει και χωρο αλλα τα ραφακια δεν ειναι πολυ στενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η mespairos: #464 31-10-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Click για ανάπτυξη... ωραίο σχέδιο, λέω να φτιάξω κάτι παρόμιο με ξύλα για τζάκι κάπως έτσι δηλαδή αλλά με ποιό φαρδία κλαδιά γιανα σκαρφαλώνει και να αράζει θα ήθελα να θυμίζει ποιό πολύ κανονικό δέντρο (φυλλοβόλο τον χειμώνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:27 Η mimikaki έγραψε: #465 31-10-07 11:27 Παιδιά ωραίο αυτό με το βαρελάκι, αλλά αν το γατάκι δεν είναι από αυτά που κάθονται στους ξένους?? Εννοώ μέχρι να ανοιξεις το βαρελάκι θα έχει φύγει ένα φοβισμένο γατάκι.... Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:35 Η aretha έγραψε: #466 31-10-07 11:35 Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η Fotini έγραψε: #467 31-10-07 11:41 Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι και δεν πιανει και χωρο αλλα τα ραφακια δεν ειναι πολυ στενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 10:37 Η mespairos: #464 31-10-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Click για ανάπτυξη... ωραίο σχέδιο, λέω να φτιάξω κάτι παρόμιο με ξύλα για τζάκι κάπως έτσι δηλαδή αλλά με ποιό φαρδία κλαδιά γιανα σκαρφαλώνει και να αράζει θα ήθελα να θυμίζει ποιό πολύ κανονικό δέντρο (φυλλοβόλο τον χειμώνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:27 Η mimikaki έγραψε: #465 31-10-07 11:27 Παιδιά ωραίο αυτό με το βαρελάκι, αλλά αν το γατάκι δεν είναι από αυτά που κάθονται στους ξένους?? Εννοώ μέχρι να ανοιξεις το βαρελάκι θα έχει φύγει ένα φοβισμένο γατάκι.... Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:35 Η aretha έγραψε: #466 31-10-07 11:35 Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η Fotini έγραψε: #467 31-10-07 11:41 Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Click για ανάπτυξη... ωραίο σχέδιο, λέω να φτιάξω κάτι παρόμιο με ξύλα για τζάκι κάπως έτσι δηλαδή αλλά με ποιό φαρδία κλαδιά γιανα σκαρφαλώνει και να αράζει θα ήθελα να θυμίζει ποιό πολύ κανονικό δέντρο (φυλλοβόλο τον χειμώνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:27 Η mimikaki έγραψε: #465 31-10-07 11:27 Παιδιά ωραίο αυτό με το βαρελάκι, αλλά αν το γατάκι δεν είναι από αυτά που κάθονται στους ξένους?? Εννοώ μέχρι να ανοιξεις το βαρελάκι θα έχει φύγει ένα φοβισμένο γατάκι.... Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:35 Η aretha έγραψε: #466 31-10-07 11:35 Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η Fotini έγραψε: #467 31-10-07 11:41 Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά ωραίο αυτό με το βαρελάκι, αλλά αν το γατάκι δεν είναι από αυτά που κάθονται στους ξένους?? Εννοώ μέχρι να ανοιξεις το βαρελάκι θα έχει φύγει ένα φοβισμένο γατάκι.... Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:35 Η aretha έγραψε: #466 31-10-07 11:35 Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η Fotini έγραψε: #467 31-10-07 11:41 Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 Η Fotini έγραψε: #467 31-10-07 11:41 Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:42 Η Mia_m έγραψε: #468 31-10-07 11:42 Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ψιψι δεν έχει λουράκι Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #469 31-10-07 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα; Click για ανάπτυξη... Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:47 Η Fotini έγραψε: #470 31-10-07 11:47 Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:48 Η Fotini έγραψε: #471 31-10-07 11:48 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:49 Η Mia_m έγραψε: #472 31-10-07 11:49 Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:50 Η Mia_m έγραψε: #473 31-10-07 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί; Click για ανάπτυξη... Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:52 Η ruko έγραψε: #474 31-10-07 11:52 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική; Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/ Click για ανάπτυξη... Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα! Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:54 Η Mia_m έγραψε: #475 31-10-07 11:54 Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 11:57 Η ruko έγραψε: #476 31-10-07 11:57 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:14 Η Fotini έγραψε: #477 31-10-07 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά. Click για ανάπτυξη... Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:15 Η Mia_m έγραψε: #478 31-10-07 12:15 Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:19 Η Fotini έγραψε: #479 31-10-07 12:19 Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2007 στις 12:23 Η mespairos: #480 31-10-07 12:23 όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.