Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
οχι απαραιτητα,αλλα μερικες βαρελακια ανοιγουν και χανεται το χαρτακι απι μεσα:(αλλαξα τρια μεχρι να βρω καποιο που μεχρι τωρα δεν εχει ανοιξει.παντως για να ειμαι σιγουρη γραφω και το τηλεφωνο πανω στο κολλαρο με ανεξητιλο μαρκαδορο.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, κι εμένα μου άνοιγαν. Σε κάποια φάση τα στερέωνα με λίγη κολητική ταινία για να μην ανοιγουν. Καλή ιδεα αυτο που λες με το τηλέφωνο στο λουρι, απλα φοβάμαι οτι θα με αγχώνει λιγο να το βλέπω συνέχεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! :up:
Έχω πάθει τρελό έρωτα!! :rolleyes: ΤΟ ΘΕΛΩ!!

ωραιο ειναι και δεν πιανει και χωρο αλλα τα ραφακια δεν ειναι πολυ στενα?:/:

Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! :up:
Έχω πάθει τρελό έρωτα!! :rolleyes: ΤΟ ΘΕΛΩ!!
(το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς...
Μιμίκααα... ακούς; ) :lol::lol:

ωραίο σχέδιο, λέω να φτιάξω κάτι παρόμιο με ξύλα για τζάκι:D

κάπως έτσι δηλαδή

αλλά με ποιό φαρδία κλαδιά γιανα σκαρφαλώνει και να αράζει θα ήθελα να θυμίζει ποιό πολύ κανονικό δέντρο (φυλλοβόλο τον χειμώνα) :P

Παιδιά ωραίο αυτό με το βαρελάκι, αλλά αν το γατάκι δεν είναι από αυτά που κάθονται στους ξένους?? Εννοώ μέχρι να ανοιξεις το βαρελάκι θα έχει φύγει ένα φοβισμένο γατάκι....:hmm:

Εγώ παλιά στο πατρικό μου τους το έγραφα με μαρκαδόρο πάνω στο λουράκι και ακτά καιρούς το ξαναπέρναγα από πάνω...Όπως εσύ Αγγελική..

Η Αρήθα φοράει ταυτότητα μεταλλική με τα κινητά μας χαραγμένα επάνω, φαίνεται λίγο σ' αυτή τη φωτογραφία.

Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα;

Η ψιψι δεν έχει λουράκι:( Πολύ δύσκολο να φύγει όμως, είχε χαθεί μια φορά,έβγαινε στην είσοδο και έκανε βόλτες,και η από πάνω δεν ήξερε ότι είχαμε γάτα και την άφησε να βγει έξω,νόμιζε λέει ότι μπήκε μέσα καταλάθος. Ευτυχώς όμως,απ'τον φόβο της είχε κάτσει κάτω απ'το αμάξι του μπαμπά μου και δεν κουνιόταν, και από τότε όταν βγαίνει στην είσοδο να κάνει τη βόλτα της,αν κάνω πως κλείνω την πόρτα τρέχει σαν τρελή να μπει μέσα. Πήρε το μάθημα της

Ποιός σου έφτιαξε αυτή την ταυτότητα;
Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω.

Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί;

Την αγόρασα από πετ σοπ και την έδωσα σε ένα μαγαζί από αυτά που χαράσσουν επιγραφές για να μου γράψουν τα τηλέφωνα. Νομίζω όμως ότι τα περισσότερα πετ σοπ που τις πουλάνε, αναλαμβάνουν να χαράξουν και ό,τι θέλεις επάνω.

;)Ευχαριστώ

Και οι κτηνίατροι τα κάνουν,είχα πάει με μια φίλη μου να κάνει εξετάσεις στην γατούλα της και της χάραξε ότι έχει κάνει τα εμβόλια και τα τηλέφωνα τους

Γιατί δεν της φοράς ένα λουράκι της φατσούλας; Δεν θα το ανεχτεί;

Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά.

Το πινακιδάκι δηλαδή στερεώνεται πιο καλά Αγγελική;
Κι εμενα εχει τύχη να βγάλει είτε την "κάψουλα" είτε ολο το κολάρο, αλλά έχει συμβει 1-2 φορές/

Εκτός αυτού, μην ξεχνάς ότι δεν ξέρουν όλοι για τις κάψουλες. Η Πετουλίτα π.χ. (την υιοθέτησα από μια κοπέλα από εδώ) είχε μια τέτοια κάψουλα στο λουράκι της. Ε, σας πληροφορώ ότι μου πήρε κανά μήνα να καταλάβω ότι δεν είναι διακοσμητικό αλλά για τηλέφωνα!:blink::redface:
Οπότε, αν ανησυχεί κανείς μη χαθεί η γάτα του, θα πρότεινα την κλασική ταυτότητα.

Να βάλει ταμπελίτσα που να λέει ανοίξτε την κάψουλα :P:lol::lol:

:lol::lol::lol::up::up:

Έκανα πολλές απόπειρες,αλλά μάταιο! Από μικρή δεν τα ήθελε αυτά.

Έχεις σκεφτεί να της βάλεις μικροτσίπ;

Ναι, όταν είναι να πάμε στο γιατρό σκεφτόμαστε να το κάνουμε κι αυτό,είναι η μόνη λύση.

Αν τυχόν χαθεί και τη βρει κάποιος, πώς θα μάθει ότι ανήκει σε σένα; Θα το δει ο κτηνίατρος όταν θα του πάει τη γατούλα;

όταν και αν την πάει....... και θα πρέπει ο κτηνίατρος να είναι ενημερωμένος ότι έχει χαθεί η γατούλα:|

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back