Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Δηλαδή αν πάει σε άλλον κτηνίατρο, δε θα καταλάβει ότι έχει μικροτσίπ;![]()
τα πραγματα με τον κτηνιατρικο συλλογο στον οποιον οι κτηνιατροι δινουν τους αριθμους και τα στοιχεια,δεν ειναι και τοσο καλη...
υπαρχουν στιβες με αριθμους εδω και χρονια και ακομη να τα περασουν,πολυ ενω βρισκουν ενα ζωακι με μικροτσιπ ο κτηνιατρος δεν ξερει ποιανου ειναι γιατι απο τον κτηνιατρικο συλλογο δεν τον εχουν ακομη περασει τον αριθμο και μαλιστα ενα αλλο θεμα ειναι που το εμαθα σημερα οτι οσοι περνουν ζωακια απο pet shop πολλες φορες εχουν τσιπ γιατι ερχονται απο το εξωτερικο αλλα δεν το λενε στους ιδιοκτητες και ποτε δεν το μαθαινουν και εκτος αυτου δεν το δηλωνουν και ολας
εγω γι αυτο δεν εχω εμπιστοσυνη στα τσιπακια και ουτε προκειται να βαλω ποτε,προτιμω τις ταυτοτητες και τους αριθμους στα λουρακια που τα βλεπει και ο αλλος αμεσως ,ενω για να σκεφτει και να παει καποιος ζωακι στο κτηνιατρο,χλωμο το βλεπω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Και στις γάτες που ακριβώς το βάζουν? Στο αυτάκι κοντά?
Θα στο πεί ο γιατρός όταν το βάλει
Υποτίθεται πώς δεν πρέπει να λέμε που ακριβώς είναι για να μην μπορεί κάποιος να το "βγάλει"...Είναι κοινό μυστικό αυτών που το έχουν...
Παλιά όταν κάνανε το άλλο στα σκυλάκια το "τατουάζ/" στο αυτάκι, υπήρχαν περιπτώσεις που τα έκλεβαν και τους έκοβαν το αυτί για να μην τους αναγνωρίζουν!!
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και στις γάτες που ακριβώς το βάζουν? Στο αυτάκι κοντά?
Στις δικές μου στην μια είναι στο σβέρκο αριστερά, στην άλλη στο σβέρκο δεξιά, και στην άλλη στο σβέρκο στο κέντρο.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή αν πάει σε άλλον κτηνίατρο, δε θα καταλάβει ότι έχει μικροτσίπ;![]()
θα πρέπει εσύ να ενημερώσεις τους κτηνιάτρους της περιοχής σου ότι έχασες το γατάκι σου που ήταν έτσι και έτσι και είχε τσιπάκι με αυτά και αυτά τα στοιχεία
αυτός που θα το βρει δεν θα ξέρει αν έχει τσιπ ή όχι, αν δεν θέλέι να το κρατήσει για τον ευατό του και ασχοληθεί να μάθει αν κάποιος το έχει χάσει αντί να το αφήσει στην μοίρα του και το πάει σε κάποιον από τους κτηνιάτρους που έχεις ενημερώσει εσύ και πει πως το βρήκε και ζητήσει να το ψάξουν ίσως κάτι να γίνει..........
η γιατρός μου πρότεινε και το τσιπ και το λουράκι καλού κακού και φυσικά προσοχή γιατί και με τα 2 δεν μπορείς να είσαι σίγουρος

ασχετο αυτό θέλω να φτιάξω!!!
σε μικρογραφία φυσικά για ποιο μικροσκοπικά αιλουροειδή

rotonda
Δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Το θέμα είναι να μη χαθούν τα γατιά μας. Μετά οι πιθανότητες να τα βρούμε είναι λίγες, δεν είναι φιλικός ο "έξω κόσμος" για αυτά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ πριν χρόνια που το σκεφτόμουνα με το που είδα την ένεση που θα του το έβαζε έκανα πίσω. Και γιατρός μου ειπε "άστο καλύτερα..."
drusilia
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
https://www.pets.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=28&Itemid=417
Στα σκυλια ειναι υποχρεωτικο απο το νομο.
Για να αναγνωρισει καποιος που θα βρει τη γατα οτι εχει μικροτσιπ, εχω δει κατι ταυτοτητες οι οποιες απο τη μια μερα γραφουν "I'VE BEEN CHIPED", για να καταλαβει καποιος που δεν ξερει.
Απ'την αλλη, με το μικροτσιπ δεν εχει ςνα χασεις τιποτα...
Απλα μεγαλωνεις κατα μικρο ποσοστο τις πιθανοτητες να σε εντοπισει καποιος αν εχεις χασει τη γατα σου.
Επισης ειναι απαραιτητο για ταξιδια με αεροπλανο.

Καπου εχω γραψει και ενα αρθρο για το μικροτσιπ.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πώς του το έβαλες βρε Μιμίκα;
Εγώ πριν χρόνια που το σκεφτόμουνα με το που είδα την ένεση που θα του το έβαζε έκανα πίσω. Και γιατρός μου ειπε "άστο καλύτερα..."
Άσε!!!! Κοντεψα να πάθω συγκοπή όταν είδα την σύριγγα..
αλλά τι να κάνω έπρεπε να το κάνει...
rotonda
Δραστήριο μέλος
https://www.sittingprettykitty.com/
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
θέλω να μου κόψεις ένα τετράγωνο κομάτι τόσο επί τόσο, ένα κυκλικό με αυτή τη διάμετρο και ένα παλούκι νααα
, μιας που τα κόβεις ρε φίλε δε μου κάνεις που και 2 τριπούλες εδώ με το μπλακεντέκερ να βάλω ένα ούπααα_α_α???
-->δε θα πει όχι

πατε σπίτι τα κομμάτια τα επενδίετε με ύφασμα τα βιδώνετε και έτιμοι

θα χρειαστίτε 2 μεγάλα ούπα και αντίστοιχες για αυτά βίδες, (να ξεστίνετε κιόλας αν θέλουμε να το πάμε βόλτα και να είναι και ποιό σταθερό
)σε ένα μαγαζί με σιδερικά ή που φτιάχνουν κλειδιά θα έχουν και ο κύριος μέσα θα ξέρει τι να σας δώσει, είτε πιάνουν τα χέρια σας είτε όχι

οι τρύπες θα γίνουν μέσα στο κοντάρι (μία στην κάθε άκρη) και εκεί θα μπούν τα ούπα, τα βάζετε και τα κοπανάτε με ένα σφυρί όπως ακριβώς καρφώνουμε μια πρόκα μέχρι να εξαφανιστούν τελείως.
θα χρειαστούν άλλες 2 τρύπες μία στο κέντρο του στρογκυλού ξύλου και μια στο τετράγωνο από εκεί θα περάσετε την βίδα προς το κοντάρι και μετά θα βιδώσετε.
τα διακοσμιτικά σκοινάκια τα κολάτε ή καλύερα τα ράβετε εσωτερικά από κάτω πριν μπει το κάλυμα, το μόνο πρόβλημα είναι το φυλαράκι, δεν ξέρω αν είναι διακοσμιτικό με σίρμα και ύφασμα απλά ή ξύλινο σκαλωπάτι επενδεδιμένο

aretha
Περιβόητο μέλος
Το Kattbank είναι διαθέσιμο σ' ένα σωρό διαφορετικά χρώματα και σε δύο διαστάσεις (για μία ή δύο αμμολεκάνες). Η τιμή του είναι εντελώς εξωφρενική, νομίζω όμως ότι δεν θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να το κατασκευάσει ένας μαραγκός...

RedCat
Διάσημο μέλος

(ααααααα μπορείς να σηκωθεις για να αλλάξω την άμμο των παιδιών??)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool