sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα το πρωί ένα απο τα αγοράκια μας ανέβηκε στο πρώτο "πάτωμα" και χάρηκα λες και έκανε το πρώτο του βήμα!
Δεν το έχω στερεώσει πουθενά, είναι βαρύ και δεν κουνιέται καθόλου όταν οι γάτες σκαρφαλώνουν. Ευτυχώς, αυτός ο παλιός καναπές αντι να πάει στα σκουπίδια έγινε κάτι χρήσιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αλλά θα σπάει έυκολα ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας.Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες
![]()
Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια!
(αχ και να 'μουνα γάτα)
Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος...
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat:
Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί
(βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη
).Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;;[..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας.Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες
![]()
για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! 
Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος...![]()

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!!Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα.
Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!!

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.lamp-post.co.uk/
στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Μόλις ανακάλυψα αυτό το site:
https://www.lamp-post.co.uk/
στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό.
αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα?
αυτο εχει 77 ευρω
αυτο εχει μονο 50 ευρω
μονο 20 ευρω
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool