sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 14:31 Η sublime έγραψε: #401 23-10-07 14:31 Ναι, ειδικά τα μωρά που είναι 1μισή μηνός τώρα προσπαθούν να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται Σήμερα το πρωί ένα απο τα αγοράκια μας ανέβηκε στο πρώτο "πάτωμα" και χάρηκα λες και έκανε το πρώτο του βήμα! Δεν το έχω στερεώσει πουθενά, είναι βαρύ και δεν κουνιέται καθόλου όταν οι γάτες σκαρφαλώνουν. Ευτυχώς, αυτός ο παλιός καναπές αντι να πάει στα σκουπίδια έγινε κάτι χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:19 Η mperr7 έγραψε: #402 23-10-07 18:19 Τέλειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #403 24-10-07 11:06 Κεραμικό μπωλάκι φαγητού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:07 Η Fotini έγραψε: #404 24-10-07 11:07 Πού το βρήκες αυτό το ωραίο πραγματάκι; Στο Cats & Dogs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:09 Η aretha έγραψε: #405 24-10-07 11:09 Όχι, στο link που δίνω (αν προσέξεις, τα γράμματα στο μήνυμά μου είναι πορτοκαλί, πάτησε πάνω τους και θα σου ανοίξει τη σελίδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:12 Η mimikaki έγραψε: #406 24-10-07 13:12 Πολύ ωραίο το μπωλάκι!!! Αλλά θα σπάει έυκολα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η aretha έγραψε: #407 24-10-07 13:15 Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ειδικά τα μωρά που είναι 1μισή μηνός τώρα προσπαθούν να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται Σήμερα το πρωί ένα απο τα αγοράκια μας ανέβηκε στο πρώτο "πάτωμα" και χάρηκα λες και έκανε το πρώτο του βήμα! Δεν το έχω στερεώσει πουθενά, είναι βαρύ και δεν κουνιέται καθόλου όταν οι γάτες σκαρφαλώνουν. Ευτυχώς, αυτός ο παλιός καναπές αντι να πάει στα σκουπίδια έγινε κάτι χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7 Νεοφερμένο μέλος Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2007 στις 18:19 Η mperr7 έγραψε: #402 23-10-07 18:19 Τέλειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #403 24-10-07 11:06 Κεραμικό μπωλάκι φαγητού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:07 Η Fotini έγραψε: #404 24-10-07 11:07 Πού το βρήκες αυτό το ωραίο πραγματάκι; Στο Cats & Dogs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:09 Η aretha έγραψε: #405 24-10-07 11:09 Όχι, στο link που δίνω (αν προσέξεις, τα γράμματα στο μήνυμά μου είναι πορτοκαλί, πάτησε πάνω τους και θα σου ανοίξει τη σελίδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:12 Η mimikaki έγραψε: #406 24-10-07 13:12 Πολύ ωραίο το μπωλάκι!!! Αλλά θα σπάει έυκολα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η aretha έγραψε: #407 24-10-07 13:15 Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #403 24-10-07 11:06 Κεραμικό μπωλάκι φαγητού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:07 Η Fotini έγραψε: #404 24-10-07 11:07 Πού το βρήκες αυτό το ωραίο πραγματάκι; Στο Cats & Dogs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:09 Η aretha έγραψε: #405 24-10-07 11:09 Όχι, στο link που δίνω (αν προσέξεις, τα γράμματα στο μήνυμά μου είναι πορτοκαλί, πάτησε πάνω τους και θα σου ανοίξει τη σελίδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:12 Η mimikaki έγραψε: #406 24-10-07 13:12 Πολύ ωραίο το μπωλάκι!!! Αλλά θα σπάει έυκολα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η aretha έγραψε: #407 24-10-07 13:15 Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κεραμικό μπωλάκι φαγητού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:07 Η Fotini έγραψε: #404 24-10-07 11:07 Πού το βρήκες αυτό το ωραίο πραγματάκι; Στο Cats & Dogs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:09 Η aretha έγραψε: #405 24-10-07 11:09 Όχι, στο link που δίνω (αν προσέξεις, τα γράμματα στο μήνυμά μου είναι πορτοκαλί, πάτησε πάνω τους και θα σου ανοίξει τη σελίδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:12 Η mimikaki έγραψε: #406 24-10-07 13:12 Πολύ ωραίο το μπωλάκι!!! Αλλά θα σπάει έυκολα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η aretha έγραψε: #407 24-10-07 13:15 Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού το βρήκες αυτό το ωραίο πραγματάκι; Στο Cats & Dogs; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:09 Η aretha έγραψε: #405 24-10-07 11:09 Όχι, στο link που δίνω (αν προσέξεις, τα γράμματα στο μήνυμά μου είναι πορτοκαλί, πάτησε πάνω τους και θα σου ανοίξει τη σελίδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:12 Η mimikaki έγραψε: #406 24-10-07 13:12 Πολύ ωραίο το μπωλάκι!!! Αλλά θα σπάει έυκολα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η aretha έγραψε: #407 24-10-07 13:15 Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, στο link που δίνω (αν προσέξεις, τα γράμματα στο μήνυμά μου είναι πορτοκαλί, πάτησε πάνω τους και θα σου ανοίξει τη σελίδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:12 Η mimikaki έγραψε: #406 24-10-07 13:12 Πολύ ωραίο το μπωλάκι!!! Αλλά θα σπάει έυκολα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η aretha έγραψε: #407 24-10-07 13:15 Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραίο το μπωλάκι!!! Αλλά θα σπάει έυκολα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:15 Η aretha έγραψε: #407 24-10-07 13:15 Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κεραμικό είναι... Μάλλον δεν προορίζεται για τις πολύ ζωηρές γατούλες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:40 Η ruko έγραψε: #408 24-10-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Το δέντρο σου είναι το κάτι άλλο! Συγχαρητήρια! (αχ και να 'μουνα γάτα) Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να προσθέσεις, εμένα μου φαίνεται υπερπλήρες, αλλά φαντάζομαι ότι θα σου έρθουν ιδέες στην πορεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η sublime έγραψε: #409 24-10-07 14:12 Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστώ πολύ Ruko! Την κορυφή ακόμα δεν την έχω καλύψει με μοκέτα, είπα να περιμένω μήπως, όπως είπες και εσύ μου έρθουν ιδέες αργότερα. Μόλις τώρα όμως μου είπε η μητέρα μου οτι βρήκε στον δρόμο έναν παρόμοιο καναπε, οπότε θα τον πάρω σήμερα και ξεκινάω και δεύτερο γατόδεντρο! Γενικά όταν περπατάω στον δρόμο κοιτάζω όπου έχουν αφήσει έπιπλα και σκέφτομαι μήπως γίνεται να τα κάνω κάτι χρήσιμο για τις γάτες.Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:08 Η Mici έγραψε: #410 24-10-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mperr7: ...εκτός από την σκηνή που δεν του αρέσει. Το δε κόκκινο κρεβατάκι το λατρεύει, λιώνει στον ύπνο...:greycat: Click για ανάπτυξη... Της Μίτσυ της αρέσει πολύ η σκηνή και κάθε βράδυ όταν πέφτουμε για ύπνο, μπαίνει κατευθείαν εκεί (βέβαια πολλά βράδια κοιμόμαστε πλάτη με πλάτη ). Της έχω βάλει και ένα μαξιλάρι που πήρα επίσης από το ΙΚΕΑ στα είδη Λεύκων και δυο κόκκινες μαξιλαροθήκες για να πλένω την μια και να της βάζω καθαρή κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:14 Η sublime έγραψε: #411 24-10-07 15:14 Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την σκηνή απο ΙΚΕΑ την έχω και εγώ! Οι γάτες μπαίνουν όμως περισσότερο για παιχνίδι και λιγότερο για ύπνο. Κάποιους ύπνους ρίχνουν όμως που και που και εκεί!Για 2 εβδομάδες μάλιστα η Καραμέλα είχε εκεί τα μωρά της όταν ήταν πολύ μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 15:39 Η Mici έγραψε: #412 24-10-07 15:39 Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: [..] Εμείς τελειώσαμε το γατόδεντρο μας. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω κάτι ακόμα στην κορυφή, ίσως κάποιο τούνελ ή κάτι τέτοιο. Βάζω φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας και άλλες ιδέες Click για ανάπτυξη... Χαρά στα χέρια σου!!! Φοβερό γατοδεντρο!!! Μήπως να το έκανες επάγγελμα;;; για να αγοράζουμε και εμείς τέτοια σπάνια γατοδεντρακια! Είμαι τρελή με τέτοιες κατασκευές και ασχολούμαι όταν έχω όρεξη, το έχω χόμπι. Αν μου έρθει καμία ιδέα, θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:45 Η sublime έγραψε: #413 24-10-07 17:45 Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σκεφτόμουν Mici! Θα κάνω κάποια για εμένα και αν δω οτι είναι καλά θα βάλω αγγελία στο mycat Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 17:50 Η AGGELIKI έγραψε: #414 24-10-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sublime: .Ελπίζω να μην με περάσετε για ρακοσυλλέκτρια στο τελος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 19:57 Η Mici έγραψε: #415 24-10-07 19:57 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Το σκεφτόμουν Mici! [...] Για την μεταφορά σκέφτομαι μόνο πως θα γίνει γιατί είναι λίγο δύσκολο να τα κάνω συναρμολογούμενα. Click για ανάπτυξη... Ναι, η μεταφορά και τα συναρμολογούμενα είναι δύσκολη υπόθεση. Έχω εμπειρία σε τέτοια. Αν πας στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ εκεί θα σε βοηθήσουν πολύ τα υλικά που έχουν. Υπάρχουν άπειρες βίδες και κόλπα για συναρμολόγηση. Επίσης εάν πας στον Ελευθερουδάκη και ψάξεις βιβλία με κατασκευές ξύλινες θα μάθεις άπειρα πράγματα!!! Πάντως φοβερή η κατασκευή που έκανες το γατοδεντρο σου από τον σκελετό του παλιού σου καναπέ. Είμαι σίγουρη, ότι όλοι και τα τετράποδα μας θα την ζηλεύουνε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 20:48 Η toulis έγραψε: #416 24-10-07 20:48 Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:45 Η AGGELIKI έγραψε: #417 24-10-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από toulis: Μόλις ανακάλυψα αυτό το site: https://www.lamp-post.co.uk/ στέλνουν και στην Ελλάδα και το κόστος είναι μικρό. Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι καλο,τι εξοδα αποστολης εχουν γιατι δεν καταλαβα? αυτο εχει 77 ευρω αυτο εχει μονο 50 ευρω μονο 20 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:48 Η AGGELIKI έγραψε: #418 24-10-07 21:48 τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι γλυκουλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 21:54 Η AGGELIKI έγραψε: #419 24-10-07 21:54 εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εχει και εδω κρεββατακι για καλοριφερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 22:42 Η Mia_m έγραψε: #420 24-10-07 22:42 Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Θα πάρω και τροφές για το τέρας μου,επιτέλους ξεκινάμε δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.