Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η συνέχεια της κατασκευής μας. [..] Αν κάποιος έχει καμία ιδέα, τί άλλο να προσθέσω στο γατόδεντρο, είναι ευπρόσδεκτη!![]()
Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους
μακριά από αδιάκριτα μάτια.Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ
Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει.
Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει.Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά!
θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα

που ειναι συτο το μαγαζι που λετε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνουςμακριά από αδιάκριτα μάτια.
Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο.
Και εγώ κάτι σε σπιτάκι σκεφτόμουν για εκεί... Σ ευχαριστώ για τις ιδέες! Το κακό είναι οτι τελειώνει η μοκέτα που χρησιμοποίησα, και δεν θέλω να βάλω άλλο χρώμα μοκέτας για να μην φαίνεται άσχημο. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφο! Ευχαριστώ πολύ!!

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα
που ειναι συτο το μαγαζι που λετε??
Θεσσαλονίκη είναι, κοντά στο αεροδρόμιο. Αγγελική σ'αυτό το site που είπες έχει πολύ ωραία πράγματα!!Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!!
Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!!

Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!!

Και εγώ το θέλω!!!

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της
! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα...
Θα εχεις καμπινα?
Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε.
Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα).
Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος.

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Ουουουφ!
Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε...

aretha
Περιβόητο μέλος
Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!!
Έχω πάθει τρελό έρωτα!!
ΤΟ ΘΕΛΩ!!(το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς...
Μιμίκααα... ακούς; )

Ismini
Διάσημο μέλος

Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω

mimikaki
Διάσημο μέλος

Τέλειο ειναι,

ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα.
Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω![]()
μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα

aretha
Περιβόητο μέλος

Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες!

Ismini
Διάσημο μέλος
Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι..Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!!
Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες!![]()
Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο?
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω...

Αναμονή και υπομονή

Ismini
Διάσημο μέλος
Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πλάκα έκανα!Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά.
Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool