Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 12:53 Η Mici έγραψε: #421 25-10-07 12:53 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η συνέχεια της κατασκευής μας. [..] Αν κάποιος έχει καμία ιδέα, τί άλλο να προσθέσω στο γατόδεντρο, είναι ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η sublime έγραψε: #422 25-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει. Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:20 Η AGGELIKI έγραψε: #423 25-10-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει. Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά! Click για ανάπτυξη... θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η sublime έγραψε: #424 25-10-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο. Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι σε σπιτάκι σκεφτόμουν για εκεί... Σ ευχαριστώ για τις ιδέες! Το κακό είναι οτι τελειώνει η μοκέτα που χρησιμοποίησα, και δεν θέλω να βάλω άλλο χρώμα μοκέτας για να μην φαίνεται άσχημο. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφο! Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Η sublime έγραψε: #425 25-10-07 14:28 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι, κοντά στο αεροδρόμιο. Αγγελική σ'αυτό το site που είπες έχει πολύ ωραία πράγματα!! Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:15 Η mimikaki έγραψε: #426 25-10-07 16:15 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!! Και εγώ το θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:47 Η ioanna_g έγραψε: #427 25-10-07 17:47 Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Η συνέχεια της κατασκευής μας. [..] Αν κάποιος έχει καμία ιδέα, τί άλλο να προσθέσω στο γατόδεντρο, είναι ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η sublime έγραψε: #422 25-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει. Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:20 Η AGGELIKI έγραψε: #423 25-10-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει. Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά! Click για ανάπτυξη... θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η sublime έγραψε: #424 25-10-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο. Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι σε σπιτάκι σκεφτόμουν για εκεί... Σ ευχαριστώ για τις ιδέες! Το κακό είναι οτι τελειώνει η μοκέτα που χρησιμοποίησα, και δεν θέλω να βάλω άλλο χρώμα μοκέτας για να μην φαίνεται άσχημο. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφο! Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Η sublime έγραψε: #425 25-10-07 14:28 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι, κοντά στο αεροδρόμιο. Αγγελική σ'αυτό το site που είπες έχει πολύ ωραία πράγματα!! Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:15 Η mimikaki έγραψε: #426 25-10-07 16:15 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!! Και εγώ το θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:47 Η ioanna_g έγραψε: #427 25-10-07 17:47 Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Θα πάω την Παρασκευή στο quicko mega pet και θα πάρω κρεβατάκι για καλοριφέρ Click για ανάπτυξη... Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει. Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:20 Η AGGELIKI έγραψε: #423 25-10-07 14:20 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει. Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά! Click για ανάπτυξη... θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η sublime έγραψε: #424 25-10-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο. Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι σε σπιτάκι σκεφτόμουν για εκεί... Σ ευχαριστώ για τις ιδέες! Το κακό είναι οτι τελειώνει η μοκέτα που χρησιμοποίησα, και δεν θέλω να βάλω άλλο χρώμα μοκέτας για να μην φαίνεται άσχημο. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφο! Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Η sublime έγραψε: #425 25-10-07 14:28 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι, κοντά στο αεροδρόμιο. Αγγελική σ'αυτό το site που είπες έχει πολύ ωραία πράγματα!! Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:15 Η mimikaki έγραψε: #426 25-10-07 16:15 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!! Και εγώ το θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:47 Η ioanna_g έγραψε: #427 25-10-07 17:47 Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Πήγαμε και εμείς προχθές για τα κρεβατάκια αλλά είχαν τελειώσει. Είπαν οτι θα φέρουν όμως στα κοντά! Click για ανάπτυξη... θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η sublime έγραψε: #424 25-10-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο. Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι σε σπιτάκι σκεφτόμουν για εκεί... Σ ευχαριστώ για τις ιδέες! Το κακό είναι οτι τελειώνει η μοκέτα που χρησιμοποίησα, και δεν θέλω να βάλω άλλο χρώμα μοκέτας για να μην φαίνεται άσχημο. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφο! Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Η sublime έγραψε: #425 25-10-07 14:28 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι, κοντά στο αεροδρόμιο. Αγγελική σ'αυτό το site που είπες έχει πολύ ωραία πράγματα!! Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:15 Η mimikaki έγραψε: #426 25-10-07 16:15 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!! Και εγώ το θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:47 Η ioanna_g έγραψε: #427 25-10-07 17:47 Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mici: Χμ, πως θα σου φαινόταν εάν στην κορυφή του γατοδεντρου κάρφωνες μια μεγάλη σανιδά και να έφτιαχνες εκεί ένα σπιτάκι με μια πορτούλα και ένα παραθυράκι για να ρίχνουν εκεί κάτι ήσυχους ύπνους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Ή να φτιάξεις μια σκηνη με την βοήθεια δυο σκληρων συρμάτων που θα τα δέσεις καλά στις γωνίες της σανιδάς και να βάλεις την ίδια ταπετσαρία που έχεις βάλει στο υπόλοιπο σύνολο. Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι σε σπιτάκι σκεφτόμουν για εκεί... Σ ευχαριστώ για τις ιδέες! Το κακό είναι οτι τελειώνει η μοκέτα που χρησιμοποίησα, και δεν θέλω να βάλω άλλο χρώμα μοκέτας για να μην φαίνεται άσχημο. Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είναι ομοιόμορφο! Ευχαριστώ πολύ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 14:28 Η sublime έγραψε: #425 25-10-07 14:28 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι, κοντά στο αεροδρόμιο. Αγγελική σ'αυτό το site που είπες έχει πολύ ωραία πράγματα!! Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:15 Η mimikaki έγραψε: #426 25-10-07 16:15 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!! Και εγώ το θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:47 Η ioanna_g έγραψε: #427 25-10-07 17:47 Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: θα πηγαν πολλοι απο το mycat φαινεται και τα πηραν ολα που ειναι συτο το μαγαζι που λετε?? Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη είναι, κοντά στο αεροδρόμιο. Αγγελική σ'αυτό το site που είπες έχει πολύ ωραία πράγματα!! Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 16:15 Η mimikaki έγραψε: #426 25-10-07 16:15 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!! Και εγώ το θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:47 Η ioanna_g έγραψε: #427 25-10-07 17:47 Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αλλά εγώ είχα πάθει πλάκα όταν είδα αυτό το site! https://www.ahiddenhollow.com/ Θέλω όλο το σπίτι μου έτσι!!! Click για ανάπτυξη... Kαλά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Μου αρέσουν και οι ήχοι από τα πουλάκια!!! Και εγώ το θέλω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 17:47 Η ioanna_g έγραψε: #427 25-10-07 17:47 Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καμιά ιδέα; Βρε παιδιά εχω κατα-αγχωθεί με τη μεταφορά της ψιψίνας κ κυρίως για το που θα κάνει την ανάγκη της στο καράβι! Και φυσικά με τη βαλίτσα και τη γάτα και τις σκάλες στο καράβι δε γίνεται να κουβαλάω το δοχείο της! Έχετε δει κάτι πουθενά ή έχετε καμιά ιδέα;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:00 Η drusilia έγραψε: #428 25-10-07 18:00 Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσες ώρες καράβι; Ο Ραουλ μικρός πάντως ειχε κανει 8 ώρες ταξίδι χωρίς να πάει στην τουαλέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 18:16 Η sardela έγραψε: #429 25-10-07 18:16 Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι πολλες οι ωρες? Θα εχεις καμπινα? Εγω με την σαρδελα, πηρα μια πλαστικη τσαντα και λιγη αμμο, και της την ειχα στην καμπινα σε ολη τη διαρκει α του ταξιδιου αν θελει να παει, αλλα δεν την χρησιμοποιησε. Οταν δεν εχουμε καμπινα(στη "γρηγορα" καραβια, μενει ακομα και 10 ωρες χωρις να βγει απο την γατοφορο και χωρις να παει τουαλετα). Το ιδιο και ο λεον που ειναι πιο μικρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g Δραστήριο μέλος Η ioanna_g αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 20:24 Η ioanna_g έγραψε: #430 25-10-07 20:24 Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο κ νομίζω με καθησύχασε. Θα μου δώσει κάτι σαν πανάκια για τον πάτο της γατοφόρου, αλλά μου είπε ότι δε θα χρειαστεί μάλλον να πάει τουαλέτα. Το καράβι κάνει περίπου 9-10 ώρες, είναι βραδυνό και δεν παίρνω καμπίνα (δε συμφαίρει με τίποτα κ η πιο φτηνη είναι με άλλους μέσα). Αλλά μου είπε ότι θα μου δώσει και χαπάκια για το ταξίδι που είναι ακίνδυνα και απλά χαλαρώνουν τη γάτα. Ουουουφ! Αν βρείτε πάντως κάτι πρακτικό πειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η aretha έγραψε: #431 26-10-07 14:09 ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ερωτεύτηκα!! Παιδιά, βρήκα το ΤΕΛΕΙΟ γατόδεντρο!! Έχω πάθει τρελό έρωτα!! ΤΟ ΘΕΛΩ!! (το είδα στο site του αγγλικού ΙΚΕΑ, θα πάρω να ρωτήσω μήπως το φέρουν και εδώ, αλλιώς... Μιμίκααα... ακούς; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η Ismini έγραψε: #432 26-10-07 14:13 Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η mimikaki έγραψε: #433 26-10-07 14:13 Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακούω, ακούω!!! Τέλειο ειναι, ελπίζω να μην είναι βαρύ αλλιώς το έχεις σίγουρα, τα χριστούγεννα...Θα στολίσεις αυτό αντί για έλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η mimikaki έγραψε: #434 26-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Ναι έχεις δίκιο! Ειναι το πιο ωραίο αισθητικά από όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα. Αλλά πώς στέκεται? Πολύ φλατ το βλέπω Click για ανάπτυξη... μάλλον καρφώνεται στον τοίχο απότι κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:15 Η aretha έγραψε: #435 26-10-07 14:15 Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Ismini έγραψε: #436 26-10-07 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ναι, ναι, στον τοίχο στερεώνεται!! Μιμίκα, αν δεν καταφέρω να το βρω αλλιώς... την πάτησες! Click για ανάπτυξη... Θα το σκεφτώ για το μπαλκόνι.. Μιμίκα θα μπορέσεις να φέρεις δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:21 Η mimikaki έγραψε: #437 26-10-07 14:21 Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια αναλόγως το μέγεθος της συσκευασίας και το βάρος της. Ειλικρινα εάν μπορέσω θα φέρω, αλλά αν δεν πάω από κοντά δεν μπορώ να ξέρω πόσα μπορώ να κουβαλήσω... Αναμονή και υπομονή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:22 Η Ismini έγραψε: #438 26-10-07 14:22 Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #439 26-10-07 14:23 Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ελπίζω τώρα να μην θέλετε να με "διώξετε" γρήγορα για Αγγλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2007 στις 14:25 Η mimikaki έγραψε: #440 26-10-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ismini: Πλάκα έκανα! Και μόνο η συσκευασία θα είναι πολύ βαριά. Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως δεν έκανα πλάκα, είπαμε και όταν λέμε , λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.