aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:50 Η aporw έγραψε: #3.161 02-12-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εγώ στεναχωριέμαι πολύ αλλά τι να κάνω???Είναι τρεις εναντίον ενός.Και που τους μαλλώνω, δεν ακούνε.. Click για ανάπτυξη... δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:52 Η natalouko: #3.162 02-12-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει?? Click για ανάπτυξη... Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Η natalouko: #3.163 02-12-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας. Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!! Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες Click για ανάπτυξη... Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ELENIP έγραψε: #3.164 02-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Click για ανάπτυξη... Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η aporw έγραψε: #3.165 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η natalouko: #3.166 02-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η vi2ka έγραψε: #3.167 02-12-09 12:13 καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Και εγώ στεναχωριέμαι πολύ αλλά τι να κάνω???Είναι τρεις εναντίον ενός.Και που τους μαλλώνω, δεν ακούνε.. Click για ανάπτυξη... δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:52 Η natalouko: #3.162 02-12-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει?? Click για ανάπτυξη... Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Η natalouko: #3.163 02-12-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας. Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!! Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες Click για ανάπτυξη... Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ELENIP έγραψε: #3.164 02-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Click για ανάπτυξη... Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η aporw έγραψε: #3.165 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η natalouko: #3.166 02-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η vi2ka έγραψε: #3.167 02-12-09 12:13 καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει?? Click για ανάπτυξη... Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:59 Η natalouko: #3.163 02-12-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας. Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!! Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες Click για ανάπτυξη... Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ELENIP έγραψε: #3.164 02-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Click για ανάπτυξη... Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η aporw έγραψε: #3.165 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η natalouko: #3.166 02-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η vi2ka έγραψε: #3.167 02-12-09 12:13 καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας. Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!! Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες Click για ανάπτυξη... Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:00 Η ELENIP έγραψε: #3.164 02-12-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Click για ανάπτυξη... Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η aporw έγραψε: #3.165 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η natalouko: #3.166 02-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η vi2ka έγραψε: #3.167 02-12-09 12:13 καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...Να της τα φας τα αυτιά.... Click για ανάπτυξη... Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:03 Η aporw έγραψε: #3.165 02-12-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η natalouko: #3.166 02-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η vi2ka έγραψε: #3.167 02-12-09 12:13 καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο. Click για ανάπτυξη... κριμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η natalouko: #3.166 02-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η vi2ka έγραψε: #3.167 02-12-09 12:13 καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Θα προλάβω νομίζεις??? Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!! Click για ανάπτυξη... Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:13 Η vi2ka έγραψε: #3.167 02-12-09 12:13 καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:02 Η natalouko: #3.168 02-12-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: καλέ ποιος είναι ο όμηρος? Click για ανάπτυξη... Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:03 Η natalouko: #3.169 02-12-09 13:03 Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η kounelaki: #3.170 02-12-09 13:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!! Click για ανάπτυξη... Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:52 Η konstans έγραψε: #3.171 02-12-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!! παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!! δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα.. παγκρατι ειμαι!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η aporw έγραψε: #3.172 02-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά; Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά Click για ανάπτυξη... μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #3.173 03-12-09 13:15 Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:37 Η evelynkar: #3.174 03-12-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα... https://www.witjesverzendhuis.nl/ Κι αυτο επισης: https://www.dierenvilla.nl/nl/ Click για ανάπτυξη... για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η aporw έγραψε: #3.175 03-12-09 13:41 το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #3.176 03-12-09 13:50 Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:40 Η kounelaki: #3.177 03-12-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!! δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα?? Click για ανάπτυξη... Τα εχω παρει τωρα! Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69! Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:42 Η evelynkar: #3.178 03-12-09 14:42 παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η kounelaki: #3.179 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... Οι φωτο ειναι ιδιες ομως! Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια.. Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:45 Η aporw έγραψε: #3.180 03-12-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα.. Click για ανάπτυξη... γερμανικα ειναι και τα δικα μας! απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη! κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.. μπορει να ερχεται μια η αλλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.