aporw
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ στεναχωριέμαι πολύ αλλά τι να κάνω???Είναι τρεις εναντίον ενός.
Και που τους μαλλώνω, δεν ακούνε..
![]()
δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Όπως φαίνεται...δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει??![]()

Ίσως είναι για το καλύτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας.
Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!!
Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες![]()

Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...

Να της τα φας τα αυτιά....

ELENIP
Διάσημο μέλος
Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...
Να της τα φας τα αυτιά....
![]()
Θα προλάβω νομίζεις???
Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Όπως φαίνεται...Ίσως είναι για το καλύτερο.
![]()

κριμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!!Θα προλάβω νομίζεις???Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!!
![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά...καλέ ποιος είναι ο όμηρος?

natalouko
Επιφανές μέλος

Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μουΜίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!!
![]()

konstans
Περιβόητο μέλος
Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά;17, 046 euro!θελουμε και τα 046 παρακαλώ!
![]()
Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφοράκι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!!
παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!!
δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα..
παγκρατι ειμαι!!!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά;
Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά![]()
μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε!

moukelis
Επιφανές μέλος
Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα...
https://www.witjesverzendhuis.nl/
Κι αυτο επισης:
https://www.dierenvilla.nl/nl/
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων..Καλημερα!
Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα...
https://www.witjesverzendhuis.nl/
Κι αυτο επισης:
https://www.dierenvilla.nl/nl/
aporw
Διακεκριμένο μέλος

δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα??

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τα εχω παρει τωρα!το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!!δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα??
![]()
Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69!

Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οι φωτο ειναι ιδιες ομως!παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα..
Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια..
Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω..
aporw
Διακεκριμένο μέλος
παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα..
γερμανικα ειναι και τα δικα μας!

απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη!
απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα..
μπορει να ερχεται μια η αλλη..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool