Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και εγώ στεναχωριέμαι πολύ αλλά τι να κάνω???;););)Είναι τρεις εναντίον ενός.:/::/:Και που τους μαλλώνω, δεν ακούνε..;););)

δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει??:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν μου λες..τελικα ο Ομηρος θα φυγει??:hmm::hmm:
Όπως φαίνεται...;););)Ίσως είναι για το καλύτερο.;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ τον βρήκαν καλό και του αγριεύουν κιόλας.
Αυτηηηηηηη, αυτηηηηηηη η σουσουράδα τα κάνει όλα!!Η Ηλέκτρα!!!
Δεν θα την δω μπροστά μου? Θα της φάω τις αυτούνες:P:P
Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!:):):)Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...;););)Να της τα φας τα αυτιά....:lol::lol::lol:

Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!:):):)Αυτή τα κάνει όλα και παρασέρνει και τους άλλους...;););)Να της τα φας τα αυτιά....:lol::lol::lol:

Θα προλάβω νομίζεις???:rolleyes: Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!!:P

Θα προλάβω νομίζεις???:rolleyes: Θα πετάξει μόλις την πλησιάσω!!!:P
Αν την βουτήξεις χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, μια χαρά θα της τα φας!!!!:):):)

καλέ ποιος είναι ο όμηρος?

καλέ ποιος είναι ο όμηρος?
Ένας τρυφερός και όμορφος γατούλης που φιλοξενώ προσωρινά...:):):)

Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...:):):)Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!!:P:P:P

Μίλησα με την μαμά της κουνέλας σήμερα, και θα έρθει να παραλάβει τον κύλινδρο αύριο...:):):)Τι καλή και γλυκειά μαμά που έχει!!!!:P:P:P
Α μιλησατε?Δε μου το πε!Ναι μωε καλουλα ειναι η μαμακα μου:):P

17, 046 euro! :lol::lol::lol::lol: θελουμε και τα 046 παρακαλώ!:P:lol::lol::lol:
Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά;
κι εγω εχω ενα τετοιο αλλα η πριγκιπεσσα μου ουτε να το φτυσει δεν θελει!!!
παλι καλα που ο yuri το ειχε κανει κρεβατακι μικρος και καταλαβε οτι μπορει να ξινει τα νυχια του και το χρησιμοποιει!!:lol::lol:
δεν την εχουν την περιοχη μου και γι αυτο εχω αθηνα..:(:(
παγκρατι ειμαι!!!:rolleyes::rolleyes:
Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά:)

Σιμώνη σε εσένα θα τα δώσω τα λεφτά;

Τελικά μου το πήρε η Σοφία, οπότε είμαι οκ. Ευχαριστώ για την προσφορά:)

μου τα δινεις εμενα καποια στιγμη οταν βρεθουμε!:):)

Καλημερα!
Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα...
https://www.witjesverzendhuis.nl/
Κι αυτο επισης:
https://www.dierenvilla.nl/nl/

Καλημερα!
Βρηκα αυτο,εχει πολυ καλες τιμες,αλλα δεν καταλαβα αν στελνουν Ελλαδα...
https://www.witjesverzendhuis.nl/
Κι αυτο επισης:
https://www.dierenvilla.nl/nl/
για το πρωτο λεει( αποσα καταλαβα δλδ) οτι για αλλες χωρες εκτος απο γερμανια και βελγιο να στειλεις εμαιλ να σου πουνε τιμες μεταφορικων..

το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!!:blink::blink: δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα??:confused::confused:

Ναι κι εγω ειδα τα ιδια πραγματα πολυ πιο φτηνα.Νομιζω εχουν αντιπροσωπο στην Ιταλια,δεν ξερω αν στελνουν Ελλαδα...

το δευτερο εχει πολλα (να μην πω ολα) απο αυτα που εχει και το culpret!και πολυ πιο φθηνα μαλιστα!!:blink::blink: δεν καταλαβα ομως! στελνει ελλαδα??:confused::confused:
Τα εχω παρει τωρα!:mad: Εχει τον κυλινδρο μας 39 ευρω κι το culpret 69!:blink::blink::blink::blink: Ποσο ειναι τα μεταφορικα ομως..?:hmm:

παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα..

παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα..
Οι φωτο ειναι ιδιες ομως!:( Εγω νομιζω οτι ειναι τα ιδια..:/: Βεβαια αν με τα μεταφορικα ανεβει στην ιδια τιμη δεν γνωριζω..:/:

γερμανικα ειναι και τα δικα μας!;);) απλα υπαρχει διαφορα στην τιμη!:down: κι εγω για ενα ονυχοδρομιο που ειχα ρωτησει τον πουλουσαν στην culpret περιπου 45? και στο site το βρηκα 17? :blink::blink: απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα..:hmm::hmm: μπορει να ερχεται μια η αλλη..:|

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back