ladycat
Διάσημο μέλος
αυτο μου το εφερε ο αδερφος δωρο στον πισσα απο την ιταλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Ladycat ο ενθουσιασμός σου με κάνει να θέλω να το βρω πάση θυσία! Αχχ τι θα κάνω;;;:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Παραθέτω pics από αυτά που βρήκα στην amazon.com
Συνημμένα
ladycat
Διάσημο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Με μπαταρία λειτουργεί αυτό?Μπορώ να το βρώ σε pet-shop?
ladycat
Διάσημο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Με μπαταρία λειτουργεί αυτό?Μπορώ να το βρώ σε pet-shop?
Δυστυχώς μπορείς να το βρείς μόνο μέσω internet ή εάν έχεις φίλο, συγγενή στο εξωτερικό.
Από το internet μπορείς να το παραγγείλεις από τις διευθύνσεις:
www.surreypetsupplies.co.uk, www.puddlepetcare.co.uk , www.vetuk.co.uk , www.purrsonaltouch.com , www.smyleepets.co.uk , www.petplanet.co.uk , www.petsparade.com , www.petsdirectuk.com , www.thingsfor-pets.co.uk , www.catsandcanines.co.uk , www.k9capers.com , www.ultimateanimals.co.uk , www.petfoodstore.co.uk , www.arkpetcentre.co.uk , www.scruftsk9.co.uk , www.petmaniauk.com , www.ideas-4-pets.com , www.catflaps.com , www.everythingforpets.com , www.dfordog.com , www.petvetcare.co.uk , www.notforthepaw.com
καθώς επίσης και από την αμερικανικη amazon (η αγγλική, γερμανική, γαλλική δυστυχώς δεν το έχουν). Θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα σχετική έρευνα γιατί κάθε προμηθευτής ορίζει διαφορετικές τιμές. Αυτά!! Ελπίζω να σε βοήθησα!!
siam
Νεοφερμένο μέλος
δεν λειτουργει με μπαταρια αλλα με ρευμα δεν υπαρχει στην ελλαδα το εφερε απο την ιταλια ο αδερφος μου αλλα σκεφτηκα κατι μολις το δοκιμασω θα σας πω
Αναμένω με αγωνία την ιδέα σου γιατί μέχρι στιγμής το μικρό δε πίνει καθόλου νερό από το κυπελλάκι του.
Ευτυχώς όταν διψάει μου κάνει ένα νιαααααααααααααααααουυυυυυυ ανεβαίνει στην μπανιέρα, ύστερα στον νεροχύτη και του δίνω νεράκι από τη χούφτα μου.
Ομολογώ ότι είναι γλυκύτατος
, αλλά εγώ οφείλω να διαβεβαιωθώ ότι θα πίνει αρκετό νερό ακόμα και όταν δεν θα είναι κανείς στο σπίτι να τον “ποτίσει”
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ,αν και δεν εμπιστεύομαι τις πωλήσεις μέσω internet.Θα δω το κόστος και ίσως το δοκιμάσω.Δυστυχώς μπορείς να το βρείς μόνο μέσω internet ή εάν έχεις φίλο, συγγενή στο εξωτερικό.
Δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι συνδεμένο με ρεύμα?Κανονικό ή με μετασχηματιστή?
ladycat
Διάσημο μέλος
siam
Νεοφερμένο μέλος
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ,αν και δεν εμπιστεύομαι τις πωλήσεις μέσω internet.Θα δω το κόστος και ίσως το δοκιμάσω.
Δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι συνδεμένο με ρεύμα?Κανονικό ή με μετασχηματιστή?
Και εγώ τις τρέμω τις συναλλαγές μέσω internet :cry: αλλά έμαθα από ένα φίλο που δούλευε στην τράπεζα Αττικής ότι υπάρχει μια κάρτα (attica gift card) η οποία δεν είναι πιστωτική και είναι η καλύτερη λύση για αγορές μέσω net, βάζεις όσα λεφτά θέλεις και γενικά δεν κρύβει κάποια παγίδα.
Περισσότερα θα βρεις σε αυτό το link https://www.atticabank.gr/index.htm Εγώ θα το δοκιμάσω οπότε εάν είναι θα σου πω!!
siam
Νεοφερμένο μέλος
εχει μετασχηματιστη καλε αλλα ειναι καλα προφυλαγμενος η ιδεα μου ειναι η εξης αυτο ανακυκλωνει κ καθαριζει το νερο δηλαδη κανει την ιδια λειτουργια με το φιλτρο νερου που εχουν τα ενυδρια οποτε περνουμε ενα τετοιο φιλτρο ενυδριου κ το εφαρμοζουμε σε ενα μικρο ενυδριο σε διαστησεις κ το αφηνουμε να λειτουργει κ να ριχνει το νερο μεσα στο ενυδρειο οποτε θα πινει η γατα μας
Ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά δεν πρέπει να κρύβεις λίγο τον Μαγκαϊβερ μέσα σου για να την υλοποιήσεις;
Εκτός αυτού απ’ ότι θυμάμαι πρέπει να τσιμπάνε λίγο τις τιμές στα ενυδρεία, μήπως δηλαδή είναι πιο εύκολο και οικονομικό να το πάρω anyway? Thanx πάντως που μπήκες στον κόπο να μου βρεις λύση!
Το εκτιμώ ιδιαίτερα
anabou
Διάσημο μέλος
Και η eurobank έχει τέτοια κάρτα. Κι εγώ σκέφτομαι να βγάλω μία. Κάποια στιγμή θα πάω να ρωτήσω.Και εγώ τις τρέμω τις συναλλαγές μέσω internet :cry: αλλά έμαθα από ένα φίλο που δούλευε στην τράπεζα Αττικής ότι υπάρχει μια κάρτα (attica gift card) η οποία δεν είναι πιστωτική και είναι η καλύτερη λύση για αγορές μέσω net, βάζεις όσα λεφτά θέλεις και γενικά δεν κρύβει κάποια παγίδα.Περισσότερα θα βρεις σε αυτό το link https://www.atticabank.gr/index.htm
Εγώ θα το δοκιμάσω οπότε εάν είναι θα σου πω!!![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool