Γιατί η γάτα μου δεν πίνει αρκετό νερό;

αυτο αυτο ειναι τελειο

attachment.php

αυτο μου το εφερε ο αδερφος δωρο στον πισσα απο την ιταλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι στα απο πανω αναφερομουνα.Νταχει πιστευω για γατα και τα δυο ειναι καλα.Τωρα αναλογα τα οικονομικα σου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αυτό που αναφέρουμε εγώ και η ladycat ανακυκλώνει το νερό και είναι σαν βρυσούλα, ενώ το άλλο απλώς αποθηκεύει νερό.

Το ξέρω chouzouri, απλά σκεφτόμουν στην περίπτωση που δε βρω αυτό που ανακυκλώνει το νερό και το οποίο νομίζω ότι θα μου λύσει σίγουρα το πρόβλημα μιας και ο γατούλης δείχνει προτίμηση στο τρεχούμενο και δροσερό νερό της βρύσης, να πάρω να δοκιμάσω το άλλο μιας και η Purina έλυσε έτσι το πρόβλημα της! Πολύ φοβάμαι όμως πως ο δικός μου δε θα ενθουσιαστεί, παρ’ όλα αυτά πρέπει να το δοκιμάσω μιας και η κατανάλωση αρκετού και καθαρού νερού είναι εξίσου σημαντική με την καλή ποιότητα τροφής για την υγεία μιας γάτας. Purina, thanks! :D Ladycat ο ενθουσιασμός σου με κάνει να θέλω να το βρω πάση θυσία! Αχχ τι θα κάνω;;;:cry:

Και τα δικά μου πάντως τρελλαίνονται με την βρυσούλα! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μετά από αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να πραγματοποιήσω την αγορά του drinkwell pet fountain μέσω internet. Ladycat, chouzouri εσείς αγοράσατε και τα replacement filters;
Παραθέτω pics από αυτά που βρήκα στην amazon.com

Συνημμένα

• drinkwell pet fountain - replacement filters.jpg
    drinkwell pet fountain - replacement filters.jpg
    11,6 KB · Εμφανίσεις: 1.537
εγω πηγα στο πετ σοπ που πουλαει ενυδρυα κ μου βρηκε το παιδι φιλτρα στα μετρα μου κ μου εχει φερει κ ο αδερφος μου μερικα ανταλακτικα

Ωραία ιδέα μου έδωσες! Θυμάσαι σε τι τιμή τα βρήκες; Στην amazon τα έχουν περίπου στα 7$

οχι αλλα θα ξερω αυριο το βραδυ κ θα σου πω μου τα εκανε δωρο το παιδι γιατι του κανω μεγαλα ποσα

Να είσαι καλά! Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ!:D

δεν λειτουργει με μπαταρια αλλα με ρευμα δεν υπαρχει στην ελλαδα το εφερε απο την ιταλια ο αδερφος μου αλλα σκεφτηκα κατι μολις το δοκιμασω θα σας πω

Με μπαταρία λειτουργεί αυτό?Μπορώ να το βρώ σε pet-shop?

Δυστυχώς μπορείς να το βρείς μόνο μέσω internet ή εάν έχεις φίλο, συγγενή στο εξωτερικό.
Από το internet μπορείς να το παραγγείλεις από τις διευθύνσεις:
www.surreypetsupplies.co.uk, www.puddlepetcare.co.uk , www.vetuk.co.uk , www.purrsonaltouch.com , www.smyleepets.co.uk , www.petplanet.co.uk , www.petsparade.com , www.petsdirectuk.com , www.thingsfor-pets.co.uk , www.catsandcanines.co.uk , www.k9capers.com , www.ultimateanimals.co.uk , www.petfoodstore.co.uk , www.arkpetcentre.co.uk , www.scruftsk9.co.uk , www.petmaniauk.com , www.ideas-4-pets.com , www.catflaps.com , www.everythingforpets.com , www.dfordog.com , www.petvetcare.co.uk , www.notforthepaw.com
καθώς επίσης και από την αμερικανικη amazon (η αγγλική, γερμανική, γαλλική δυστυχώς δεν το έχουν). Θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα σχετική έρευνα γιατί κάθε προμηθευτής ορίζει διαφορετικές τιμές. Αυτά!! Ελπίζω να σε βοήθησα!!

δεν λειτουργει με μπαταρια αλλα με ρευμα δεν υπαρχει στην ελλαδα το εφερε απο την ιταλια ο αδερφος μου αλλα σκεφτηκα κατι μολις το δοκιμασω θα σας πω

Αναμένω με αγωνία την ιδέα σου γιατί μέχρι στιγμής το μικρό δε πίνει καθόλου νερό από το κυπελλάκι του.:/: Ευτυχώς όταν διψάει μου κάνει ένα νιαααααααααααααααααουυυυυυυ ανεβαίνει στην μπανιέρα, ύστερα στον νεροχύτη και του δίνω νεράκι από τη χούφτα μου.:happy: Ομολογώ ότι είναι γλυκύτατος:inlove: , αλλά εγώ οφείλω να διαβεβαιωθώ ότι θα πίνει αρκετό νερό ακόμα και όταν δεν θα είναι κανείς στο σπίτι να τον “ποτίσει”:lol: !!

Δυστυχώς μπορείς να το βρείς μόνο μέσω internet ή εάν έχεις φίλο, συγγενή στο εξωτερικό.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ,αν και δεν εμπιστεύομαι τις πωλήσεις μέσω internet.Θα δω το κόστος και ίσως το δοκιμάσω.
Δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι συνδεμένο με ρεύμα?Κανονικό ή με μετασχηματιστή?

εχει μετασχηματιστη καλε αλλα ειναι καλα προφυλαγμενος η ιδεα μου ειναι η εξης αυτο ανακυκλωνει κ καθαριζει το νερο δηλαδη κανει την ιδια λειτουργια με το φιλτρο νερου που εχουν τα ενυδρια οποτε περνουμε ενα τετοιο φιλτρο ενυδριου κ το εφαρμοζουμε σε ενα μικρο ενυδριο σε διαστησεις κ το αφηνουμε να λειτουργει κ να ριχνει το νερο μεσα στο ενυδρειο οποτε θα πινει η γατα μας

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ ,αν και δεν εμπιστεύομαι τις πωλήσεις μέσω internet.Θα δω το κόστος και ίσως το δοκιμάσω.
Δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι συνδεμένο με ρεύμα?Κανονικό ή με μετασχηματιστή?

Και εγώ τις τρέμω τις συναλλαγές μέσω internet :cry: αλλά έμαθα από ένα φίλο που δούλευε στην τράπεζα Αττικής ότι υπάρχει μια κάρτα (attica gift card) η οποία δεν είναι πιστωτική και είναι η καλύτερη λύση για αγορές μέσω net, βάζεις όσα λεφτά θέλεις και γενικά δεν κρύβει κάποια παγίδα.:up: Περισσότερα θα βρεις σε αυτό το link https://www.atticabank.gr/index.htm
Εγώ θα το δοκιμάσω οπότε εάν είναι θα σου πω!!:D

εχει μετασχηματιστη καλε αλλα ειναι καλα προφυλαγμενος η ιδεα μου ειναι η εξης αυτο ανακυκλωνει κ καθαριζει το νερο δηλαδη κανει την ιδια λειτουργια με το φιλτρο νερου που εχουν τα ενυδρια οποτε περνουμε ενα τετοιο φιλτρο ενυδριου κ το εφαρμοζουμε σε ενα μικρο ενυδριο σε διαστησεις κ το αφηνουμε να λειτουργει κ να ριχνει το νερο μεσα στο ενυδρειο οποτε θα πινει η γατα μας

Ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά δεν πρέπει να κρύβεις λίγο τον Μαγκαϊβερ μέσα σου για να την υλοποιήσεις;:redface: Εκτός αυτού απ’ ότι θυμάμαι πρέπει να τσιμπάνε λίγο τις τιμές στα ενυδρεία, μήπως δηλαδή είναι πιο εύκολο και οικονομικό να το πάρω anyway? Thanx πάντως που μπήκες στον κόπο να μου βρεις λύση!:happy: Το εκτιμώ ιδιαίτερα :D

Και εγώ τις τρέμω τις συναλλαγές μέσω internet :cry: αλλά έμαθα από ένα φίλο που δούλευε στην τράπεζα Αττικής ότι υπάρχει μια κάρτα (attica gift card) η οποία δεν είναι πιστωτική και είναι η καλύτερη λύση για αγορές μέσω net, βάζεις όσα λεφτά θέλεις και γενικά δεν κρύβει κάποια παγίδα.:up: Περισσότερα θα βρεις σε αυτό το link https://www.atticabank.gr/index.htm
Εγώ θα το δοκιμάσω οπότε εάν είναι θα σου πω!!:D
Και η eurobank έχει τέτοια κάρτα. Κι εγώ σκέφτομαι να βγάλω μία. Κάποια στιγμή θα πάω να ρωτήσω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι τρέμουν τις αγορές μέσω ιντερνετ, είναι οτι καμία σοβαρή εταιρεία δεν ρισκάρει τη φήμη της για να σου φάει ψίχουλα (διότι το πιστωτικό όριο των περισσοτέρων είναι ψίχουλα μπροστά στο τζίρο μιας σοβαρής εταιρείας).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back