Καραμητσος Αναστασιος Αιτολιας 14 ΧΑΛΑΝΔΡI ΤΗΛ: 210-6753850
θΑ σας πω τις δικες μου εντυπωσεις και εσεις θα κρινετε..
ειναι αρκετα συζητισιμος και προθυμος να σου εξηγησει οσες φορες χρειαστει το καθε τι που σε πασχολει η δεν κατανοεις για την υγεια του ζωου σου..του πηγαινω και τις γάτες και τα σκυλακια μου ,και ειμαι ικανοποιημενη , απο στειρωσεις ,εγκυμωσυνες, χειρουργεια, καθαρισμους δοντιων ,φτερνισματα και χαζουιωσεις , εμβολια , δοξα το θεο ζωη να εχουν τα τετραποδα εχουμε κανει αρκετα απο αυτα, η αληθεια ειναι οτι εχω γυρισει αρκετους , αλλοι ηταν ακριβοι, αλλα απλα πουλαγαν ενα designato ιατρειο και απο γνωσεις τιποτα , αλλοι παλι μας τρελαιναν στις εξετασεις και πηγαιναν δια την εις ατοπον απαγωγη ,και αλλοι βλεπαν το γατι σα 5οευρω ...(μια κλινικη στο πολυδροσο ). επειδη εχω αρκετα ζωα δεν μου εχει κρατησει ποτε επισκεψη , μας εχει εφοδιασει συχνα με τροφες για καποια στομαχικα προβληματα και διαρροιες που ειχε η ΑβανΑ και δε δεχοταν να παρει χρηματα για τις κονσερβες που μας προμυθευε μεχρι να τελειωσει η αγωγη, που αργοτερα ειδα στο ιντερνετ οτι ηταν πανακριβες, .τελος παντων μια δοκιμη ισωσ σας πεισει και αυτο που εγω θεωρω ενταξει και ειλικρινες μπορει για καποιον αλλον να ειναι απαραδεκτο...απλα ειπα οτι μπορει να σας ενδιαφερει.ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.