purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως, την πρώτη φορά στο γιατρό τρόμαξε, την πόνεσε λίγο η ένεση κι έριξε και μια δαγκωνιά στο Δημήτρη που την κρατούσε και τη χάιδευε για να'ναι ήρεμη.
Μπορεί το δικό σου ν'αντιδράει με ανορεξία. Δίκιο έχει η Γιώτα, παρατήρησέ το και αύριο και ρώτα το γιατρό!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νιάρα ήταν πολύ βολική στο φαγητό αλλά μεγαλώνοντας άρχισε να διαλέγει. Όταν κρίναμε ότι έπρεπε, της αφήναμε το φαγάκι έξω (κοιμάται στο μπαλκόνι) και το έτρωγε όλο στη διάρκεια της νύχτας. Οι κροκέτες δεν παθαίνουν τίποτα, ενώ η κονσέρβα με τη ζέστη σίγουρα θα χαλάσει!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Της βαζω 100γρ το πρωι κανενα πατε η στα σακουλακια τα μικρα και μετα ξηρη τροφουλα.

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρωί την ταϊζω στο στόμα, μία μία!
Αγαπημένο παιχνίδι...
Ξετρελαίνομαι όταν βλέπω την έκφρασή της να σπάει την κροκέτα με ανυπομονησία και απόλαυση, έτσι όπως είμαστε σχεδόν μούρη με μούρη! Γλείφει και το δάχτυλο, το δαγκώνει... Δεν μπορώ πια να φανταστώ πρωινό ξύπνημα χωρίς τη Νιαρούλα πάνω μου να μου κάνει πρώτα μασάζ (μέχρι ν'α'ρθει το φαϊ) και μετά να της δίνω το πρωινό της! 'Ενας λόγος που δε θα'κοβα τις κροκέτες είναι κι αυτός! Δίνω ένα τέτοιο γεύμα, με παιχνίδι και χαδάκια μαζί κι ένα μαγειρευτό σε πιατάκι κανονικά. Το μαγειρευτό δε βολεύει για παιχνίδι,

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia2
Νεοφερμένο μέλος
Προσπαθώ αλλά τα ΄γατάκια μου δεν τρώνε ξηρά τροφή . Τους έχω δοκιμάσει HIll's , Whiskas , Proplan , όλα για kitten , τους την έχω βάλει και με λίγο γάλα και με νερό , τους την έχω ανακατέψει και με κονσερβάκια - τα οποια τα τρώνε - , και πάλι δεν την τρώνε .
Το τελευταίο που σκέφτηκα να τα αφήσω χωρίς κονσέρβα , μόνο με ξηρά τροφή και νερό μέχρι να φάνε . Το επιχείρησα σήμερα και έχουν χαλάσει τον κόσμο . Προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μήν ενδώσω στο να τους βάλω αυτο που ζητούν . Τι άλλο να κάνω και πόσο θα χρειαστεί να περιμένω για να μάθουν , είναι μήπως επικίνδυνο για τα γατάκια?
Σοφία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thundercat
Νεοφερμένο μέλος
Ο ένας δικός μου τη Hills και τη Royal Canin δε θέλει ούτε να τις βλέπει. Είναι γούστα. Τρελαίνεται για eukanuba και techni-cal, αν βρεις. Τις τρώει από μωρό. Μην εγκαταλείψεις τη δοκιμή, η ξηρή είναι πολύ καλή για την υγεία των γατιών

χριστινα
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
sophia2
Νεοφερμένο μέλος
Συγνώμη για την καθυστέρηση .
Μετά απο μια δύσκολη εβδομάδα και αφού έμεναν και χωρίς τροφή για αρκετές ώρες κάθε ημέρα και όταν τους έδινα φακελάκια τα ανακάτευα πάντοτε με ξηρά τροφή , αποφάσισαν τα 3 απο τα 5 γατιά να φάνε την ξηρά τροφή - το ένα την έτρωγε απο την αρχή - . Όσον αφορά το 5ο γατάκι συνέχισε να μην τρώει και να νιαουρίζει συνέχεια . Είμαι όμως τυχερή γιατί βρέθηκε μια πολύ καλή και φιλόζωη κυρία με μεγάλο κήπο κοντά στη γειτονιά μου τον είδε στην αγγελία που είχα βάλει στο πετ σοπ και τον πήρε αποφασισμένη να ασχοληθεί μαζί του .
Τώρα είμαι με τα 4 γατάκια τα οποία τρώνε 2 ειδών ξηρές τροφές -Hills και Whiskas junior και 1 φορά την ημέρα τρώνε φακελάκια .
Την Techni-cal δεν έχω βρεί κατάστημα να την πουλάει . Μένω στην Άνοιξη.
Sophia
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
2 φορές του πήρα κονσερβούλα για δωράκι, την μύρισε λίγο και έφυγε.. Και μιλάμε για καλές κονσέρβες, μια της Sheba( ελπίζω να το γράφω σωστά) και της hills κοτόπουλο για kitten, που τρώει το αντίστοιχο σε ξηρά τροφή..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool