Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ολες είναι πανέμορφες

αλλά μάλον ξεχωρίζω τον "σωσία" του Σείριου και την απομίμηση Μπρίνας!
Και το μικρό μακρύτριχο μιά γλύκα!

Νομίζω οτι φαίνεται πάνω τους η αγάπη που τους έχουν οι γείτονες μας!

Εδώ και καιρό προσπαθούσαν να με πείσουν για ένα ταξίδι στην Πόλη αλλά το σκεφτόμουνα!

Μόλις πείστηκα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σίγουρα! Γι' αυτό είναι και όλες τους τόσο χαδιάρες, δεν έχουν μάθει να φοβούνται τους ανθρώπους. Οι πιο πολλές, παρότι ήταν λαίμαργες, ήθελαν πρώτα χάδια και μετά φαγητόΝομίζω οτι φαίνεται πάνω τους η αγάπη που τους έχουν οι γείτονες μας!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
τελοσπαντων, εξαιρετικες φωτο...

ολα τα γατακια ειναι πανεμορφα...μπραβο στους γειτονες...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Αντίθετα τους σκύλους τους θεωρούν μιαρά ζώα (είδα ας πούμε γάτες να κοιμούνται μέσα στο τζαμί και τον ιμάμη δίπλα να κάθεται χαλαρός, αν έμπαιναν σκυλιά δεν νομίζω πως θα ήταν το ίδιο άνετος
). Παρόλα αυτά, είδαμε και σκυλάκια αδέσποτα (όχι τόσα πολλά όμως), που ήταν όλα τους μια χαρά, ταισμένα, φιλικά και με κάτι σαν εξωτερικό τσιπάκι στο αυτί τους -άρα υποθέτω πως ήταν και στειρωμένα.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Είδατε τι τραβάμε που ο δικός μας ήταν άγατος;είχε κι ο Μωάμεθ γάτα εξάλλου![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τελειες οι φωτογραφιες Αλικη!
Αχ θελω κι εγω να ξαναπαω...
Melini
Διάσημο μέλος
και κοιμήθηκε γουργουρίζοντας μέχρι να φύγουμε 

Συνημμένα
Melini
Διάσημο μέλος
Σε ένα περίπατο στα χιόνια, όπου για πρώτη φορά δοκίμαζα τη νέα μου φωτογραφική μηχανή, ξεχώρισα αυτό τον κύριο
τον ακολούθησα στα χιονισμένα μονοπάτια του χωριού και ανακάλυψα μερικά εξαιρετικά τοπία...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Melini
Διάσημο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Με μια μικρή καθυστέρηση, να κι απο εμας μερικά γατουνια όμορφα αδεσποτούλια της παραλίας...
Η μις επικίνδυνη εδώ.
Να πω απλά πως η μις επικίνδυνη της σελίδας 6, # 54, δεν ζει πιά...
Μια ακόμη φόλα για ένα ακομη αθώο κι ανυπεράσπιστο πλάσμα...

aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλειος ο γάτος των χιονιών!! Τύφλα να 'χουν οι τάρανδοιΚαστρί Αρκαδίας, χιονισμένα Χριστούγεννα 2008![]()

Να πω απλά πως η μις επικίνδυνη της σελίδας 6, # 54, δεν ζει πιά...
Μια ακόμη φόλα για ένα ακομη αθώο κι ανυπεράσπιστο πλάσμα...![]()
![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
![]()
Κουκλος!!! Με στρογγυλο μουτρακι!!!Πολυ γουτσου,δεν θα αντεχα να μην τον βουτουσα!
Αυτο το πλασμα μοιαζει με την Μπιζου!![]()
Τελος,το μπλεδογατο θα το βουταγα αμεσως!!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλε !!!Να πας, Νίκη, αξίζει τον κόπο, είναι πανέμορφη πόλη
Σίγουρα! Γι' αυτό είναι και όλες τους τόσο χαδιάρες, δεν έχουν μάθει να φοβούνται τους ανθρώπους. Οι πιο πολλές, παρότι ήταν λαίμαργες, ήθελαν πρώτα χάδια και μετά φαγητό
![]()
Κι αυτο θα το βουτουσα!Πανθηρακι φουντωτο!Αχχχ πως αντεξες...

aretha
Περιβόητο μέλος
Η ψυχούλα μου το ξέρει...Αχχχ πως αντεξες...![]()
Μωρέ, ας ήμουνα μόνη μου (ή με καμιά ομοιοπαθούσα
) και δεν υπήρχε περίπτωση να γύριζα με άδεια χέρια 
Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι όσες μέρες ήμουν εκεί έπαιρνα τακτικά τη δόση μου και δεν έπαθα τη γατο-στέρηση που παθαίνω συνήθως στα ταξίδια.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις γύρισα απ'την Κωνσταντινούπολη η οποία, εκτός
Και λίγα ακόμα από τα φοβερά Τουρκογατάκια, το ένα πιο όμορφο απ'το άλλο:
![]()
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.....

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε !!!Κι αυτο θα το βουτουσα!Πανθηρακι φουντωτο!
![]()
κουνελάκι κοντά τα χέρια απο το γάτο μου![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
πες μου οτι τον πηρες!Καλε !!!Κι αυτο θα το βουτουσα!Πανθηρακι φουντωτο!
![]()
κουνελάκι κοντά τα χέρια απο το γάτο μου![]()
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)