Διακοπών...Γατο-φωτο-μανία!

Απίστευτο !!! Και καταπληκτικές φωτογραφίες!!!:up::up::up:
Ολες είναι πανέμορφες :inlove::inlove:αλλά μάλον ξεχωρίζω τον "σωσία" του Σείριου και την απομίμηση Μπρίνας!;) Και το μικρό μακρύτριχο μιά γλύκα!:inlove::inlove:
Νομίζω οτι φαίνεται πάνω τους η αγάπη που τους έχουν οι γείτονες μας!;)

Εδώ και καιρό προσπαθούσαν να με πείσουν για ένα ταξίδι στην Πόλη αλλά το σκεφτόμουνα!:hmm:
Μόλις πείστηκα!!!;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πας, Νίκη, αξίζει τον κόπο, είναι πανέμορφη πόλη :)
Νομίζω οτι φαίνεται πάνω τους η αγάπη που τους έχουν οι γείτονες μας!;)
Σίγουρα! Γι' αυτό είναι και όλες τους τόσο χαδιάρες, δεν έχουν μάθει να φοβούνται τους ανθρώπους. Οι πιο πολλές, παρότι ήταν λαίμαργες, ήθελαν πρώτα χάδια και μετά φαγητό :inlove:
DSCN4591.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα να τα βλεπουμε εμεις που θεωρουμαστε πιο πολιτισμενοι...:down:
τελοσπαντων, εξαιρετικες φωτο...:):):)ολα τα γατακια ειναι πανεμορφα...μπραβο στους γειτονες...:)

εξαιρετικο φωτορεπορταζ!!!αυτα να βλεπουμε μπας και κολλησει τιποτα και εδω...μπραβο και απο μενα!!!

Βασικά γι' αυτούς είναι και θέμα παράδοσης και θρησκείας. Το Ισλάμ τις θεωρεί σχεδόν ιερές τις γάτες, είχε κι ο Μωάμεθ γάτα εξάλλου;)
Αντίθετα τους σκύλους τους θεωρούν μιαρά ζώα (είδα ας πούμε γάτες να κοιμούνται μέσα στο τζαμί και τον ιμάμη δίπλα να κάθεται χαλαρός, αν έμπαιναν σκυλιά δεν νομίζω πως θα ήταν το ίδιο άνετος :/:). Παρόλα αυτά, είδαμε και σκυλάκια αδέσποτα (όχι τόσα πολλά όμως), που ήταν όλα τους μια χαρά, ταισμένα, φιλικά και με κάτι σαν εξωτερικό τσιπάκι στο αυτί τους -άρα υποθέτω πως ήταν και στειρωμένα.:hmm:

είχε κι ο Μωάμεθ γάτα εξάλλου;)
Είδατε τι τραβάμε που ο δικός μας ήταν άγατος; :mad:

Δείτε κι εδώ. ;)
(στο τσακ είμαι να γίνω από άθεη, μουσουλμάνα :lol:)

Ναι στην Πολη τις αγαπανε παρα πολυ τις γατες,που το ελεγε και η Αννα...
Τελειες οι φωτογραφιες Αλικη!
Αχ θελω κι εγω να ξαναπαω...

Να συνεισφέρω κι εγώ στο φωτορεπορτάζ... Ανω Χώρα Ναυπακτίας, ένας υπέροχος γάτος που ήρθε στην αγκαλιά μου με το που κάθησα :D και κοιμήθηκε γουργουρίζοντας μέχρι να φύγουμε :):)

Συνημμένα

• DSCF0149.JPG
    DSCF0149.JPG
    114,2 KB · Εμφανίσεις: 41
Καστρί Αρκαδίας, χιονισμένα Χριστούγεννα 2008 :) Σε ένα περίπατο στα χιόνια, όπου για πρώτη φορά δοκίμαζα τη νέα μου φωτογραφική μηχανή, ξεχώρισα αυτό τον κύριο :) τον ακολούθησα στα χιονισμένα μονοπάτια του χωριού και ανακάλυψα μερικά εξαιρετικά τοπία...

Συνημμένα

• CSC_0525.JPG
    CSC_0525.JPG
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 41
Και δυο από τα υπέροχα γατόνια της Επιδαύρου :)
Ο Μαυρούλης και η Σισσούλα...

Συνημμένα

• DSC_0654.JPG
    DSC_0654.JPG
    283,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC_0653.JPG
    DSC_0653.JPG
    231,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Με μια μικρή καθυστέρηση, να κι απο εμας μερικά γατουνια όμορφα αδεσποτούλια της παραλίας...
Η μις επικίνδυνη εδώ.

Να πω απλά πως η μις επικίνδυνη της σελίδας 6, # 54, δεν ζει πιά...
Μια ακόμη φόλα για ένα ακομη αθώο κι ανυπεράσπιστο πλάσμα...:( :mad:

Καστρί Αρκαδίας, χιονισμένα Χριστούγεννα 2008 :)
Τέλειος ο γάτος των χιονιών!! Τύφλα να 'χουν οι τάρανδοι :P
Να πω απλά πως η μις επικίνδυνη της σελίδας 6, # 54, δεν ζει πιά...
Μια ακόμη φόλα για ένα ακομη αθώο κι ανυπεράσπιστο πλάσμα...:( :mad:
:(

O αδεσποτούλης πορτοκαλίτσος φίλος μου στο ημεροβίγλι της Σαντορίνης φέτος. Κάθε μέρα έξω από το δωμάτιό μου. Φυσικά ο ρεσεπτιονίστ του είχε μόνιμα κροκετούλες:D

Συνημμένα

• DSC00897.JPG
    DSC00897.JPG
    307,3 KB · Εμφανίσεις: 35
DSCN4302.jpg

Κουκλος!!! Με στρογγυλο μουτρακι!!!Πολυ γουτσου,δεν θα αντεχα να μην τον βουτουσα!

DSCN4871.jpg
Αυτο το πλασμα μοιαζει με την Μπιζου!

Τελος,το μπλεδογατο θα το βουταγα αμεσως!!!!

Να πας, Νίκη, αξίζει τον κόπο, είναι πανέμορφη πόλη :)

Σίγουρα! Γι' αυτό είναι και όλες τους τόσο χαδιάρες, δεν έχουν μάθει να φοβούνται τους ανθρώπους. Οι πιο πολλές, παρότι ήταν λαίμαργες, ήθελαν πρώτα χάδια και μετά φαγητό :inlove:
DSCN4591.jpg
Καλε !!!:blink: Κι αυτο θα το βουτουσα!Πανθηρακι φουντωτο!

Αχχχ πως αντεξες...:inlove::inlove::inlove::inlove:

Αχχχ πως αντεξες...:inlove::inlove::inlove::inlove:
Η ψυχούλα μου το ξέρει...:/:
Μωρέ, ας ήμουνα μόνη μου (ή με καμιά ομοιοπαθούσα ;)) και δεν υπήρχε περίπτωση να γύριζα με άδεια χέρια :rolleyes:
Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι όσες μέρες ήμουν εκεί έπαιρνα τακτικά τη δόση μου και δεν έπαθα τη γατο-στέρηση που παθαίνω συνήθως στα ταξίδια.

Μόλις γύρισα απ'την Κωνσταντινούπολη η οποία, εκτός

Και λίγα ακόμα από τα φοβερά Τουρκογατάκια, το ένα πιο όμορφο απ'το άλλο:
DSCN4428.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.....:inlove::baby::inlove::baby::inlove::baby::inlove::baby::inlove::baby:

DSCN4591.jpg

κουνελάκι κοντά τα χέρια απο το γάτο μου:mad::lol::lol::lol::lol:

DSCN4591.jpg

κουνελάκι κοντά τα χέρια απο το γάτο μου:mad::lol::lol::lol::lol:
πες μου οτι τον πηρες!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back