Εδώ τσακωνόμαστε!

Τι να πω ρε παιδιά...
μου κάνει εντύπωση που κανείς μα κανείς δεν ενδιαφέρεται να πει κάτι... να κλείσουν τα παράθυρα ή να πουν στον οδηγό να σβήσει το κλιματιστικό... ή ένας, έστω ένας οδηγός που να κάνει μια ανακοίνωση (τι το'χουν το κερατόφωνο πάνω απ'το κάθισμα;;;)
Τόση αδιαφορία;:down::down::(

Οχι Μελίνα μου, κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν. Ολοι την πάρτη τους κοιτάνε και αν πει κανείς και τίποτα, γίνεται ο τρελός, ο παλαβός που γκρινιάζει όλη την ώρα, ο άνθρωπος που δεν έχει με τι να ασχοληθεί κλπ κλπ κλπ.....
Γι'αυτό με πιάνει απελπισία και λέω ότι τίποτα δεν αξίζει τελικα και ότι μόνο ξηλώνοντας το κακό απο τη ρίζα, μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν. Και στην προκειμένη περιπτωση θα ήταν να σκοτώσουμε όλους τους ηλίθιους που επιδεικτικά αδιαφορούν, αλλα αυτό μάλλον δεν γίνεται.
Οπότε μπορούμε να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάει, στην τσέπη.
Ας βάλουν τρελά πρόστιμα για όποιον πετάει σκουπίδια στο δρόμο και θα δεις για πότε θα καθαρίσουν όλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχθες το βραδυ καταλαβα σε πιο light εκδοση,τι τραβα ενας αλλοδαπος στη χωρα μας απο τους "προστατες" της χωρας,τους μπατσους.Ειχα το "θρασσος",να αντιδρασω λεκτικα σε αναγνωριση στοιχειων,που μου ζητηθηκε απο το ανακριτικο τμημα:blink: της ατυνομιας,οταν με σταματησαν σε ελεγχο στην Καισαριανη,μπροστα στα ΕΚΑΜ.Η ευγενεια τους δεν περιγραφεται:down::down::down:,αφου εφτασε στο σημειο ο προισταμενος να μου ουρλιαζει,οτι ειναι δικαιωμα τους να ελεγχουν οποιον θελουν και με οποιο τροπο επιθυμουν...Οταν μαλιστα τους ζητησα κι εγω τα στοιχεια τους,αναφεροντας,οτι και δικο μου δικαιωμα σαν πολιτη ειναι να ξερω ποιος και γιατι με ελεγχει,εγινε το ελα να δεις και μην ακους.Μου ανοιξαν το αυτοκινητο,εκαναν φυλλο και φτερο το πορτ μπαγαζ και πουλαγανε τσαμπουκαδες.Τωρα εχω διλλημα.Να παω κατ'ευθειαν στο διοικητη τους,να παρω κατι φιλους στην εισαγγελια η να τους βγαλω στα καναλια με συνδρομη δικηγορου???
Σπαστηκα αγρια,ιδιαιτερα με την αρνηση μ@λλλλ@κοφατσα με πολιτικα ρουχα να μου δειξει την ταυτοτητα του με το επιχειρημα :κυρια μου δεν ΕΧΕΙΣ ξαναδει αστυνομικο με πολιτικα????????Γιατι ρε π@π@ρα σε ξερω κι απο χθες,ωστε να σε πιστεψω?
ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...
ΦΤΟΥ ΣΑΣ...οχι για να μη τους βασκανω
:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω Μαρακι λεω να τα κανεις και τα τρια.Ο μπαμπας μου ειχε παει κατευθειαν στο διοικητη τους ενα βραδυ που του ειχαν κανει το ιδιο.

Τελειως "τυχαια" εχω ραντεβου με εναν εισαγγελεα το απογευμα...Off the record ΓΙΑ ΑΡΧΗ;)!

Τελειως "τυχαια" εχω ραντεβου με εναν εισαγγελεα το απογευμα...Off the record ΓΙΑ ΑΡΧΗ;)!

"Τυχαία", και εγώ σημείωσα το όνομά σου να το έχω....

γιατί όλο και κάπου ίσως χρειαστώ τους φανταστικούς σου φίλους, φανταστική γατομάνα...:rolleyes::redface::inlove::kiss:
:happy::happy::happy::happy:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ρέ παιδιά, λέτε να είναι "γατού" η νέα Υπουργός Περιβάλλοντος????:hmm:

φαντάζεστε σενάριο????:blink::rolleyes:

(marzep, ποτέ δεν ξέρεις... :D)

τι μ.λακες θεε μου...τι αγενεστατα οντα...ειναι υποχρεωμενοι να δειξουν ταυτοτητες..τοσες φορες ακουμε για περιπτωσεις ανωμαλων που το παιζουν μπατσοι χωρις να ειναι...εγω λεω να τους αναφερεις. εγω αυτο θα εκανα, εχω βαρεθει στη χωρα αυτη να μενουν ατιμωρητα τα παντα.

και οσον αφορα στους αλλοδαπους, οντως το τρωνε το ξυλο τους μαρια. το ξερω απο πρωτο χερι. το θεωρουν απολυτα λογικο κ επιτρεπτο να ριχνουν γρηγορες...:mad:

Που να της πεταχτούν τα έντερα έξω και να την σκουπίζουν σαν σκουπίδι, όπως έκανε και αυτή στο γατί:mad:. Που να έχει γίνει μαύρη απ'τα χώματα και να την ρωτάνε αν θέλει να την βρέξουν με το λάστιχο για να την καθαρίσουν. Αί στο διάολο πια..........

Που να της πεταχτούν τα έντερα έξω και να την σκουπίζουν σαν σκουπίδι, όπως έκανε και αυτή στο γατί:mad:. Που να έχει γίνει μαύρη απ'τα χώματα και να την ρωτάνε αν θέλει να την βρέξουν με το λάστιχο για να την καθαρίσουν. Αί στο διάολο πια..........

τι εγινε παλι?:(

τίποτα μωρέ, μια απ'τα ίδια.
ένα γατί δαγκωμένο απ'το σκυλί της μαλάκως, το οποίο δεν ξέρουμε αν θα ζήσει..........

:(:(:(
ευχομαι το καλυτερο...

τίποτα μωρέ, μια απ'τα ίδια.
ένα γατί δαγκωμένο απ'το σκυλί της μαλάκως, το οποίο δεν ξέρουμε αν θα ζήσει..........

Ποια ειναι η εν λόγω μαλακω; δεν το ξερω το θεμα.

Ούτε και εγώ, βέβαια δεν τα προλαβαίνω όλα...:redface:

Μήπως ο φίλος της φανταστικής marzep, θα μπορούσε να βοηθήσει???:hmm:

είναι μια μαλάκω που μένει δίπλα απ'την δουλειά μου, η οποία μισεί και τον εαυτό της. Δεν της είπα καν τίποτα, ξέρω ότι δεν θα βγάλω άκρη, το μόνο ίσως που θα καταφέρω είναι να την πλακώσω στις μπουνιές. Και η άλλη η κωλόγρια το μάζεψε το γατί πριν την προλάβω(γιατί είναι απ'τις γάτες που ταϊζει στην αυλή της) και το έπλυνε να το καθαρίσει. Το γατί είναι σε θερμοφόρα και παλεύει να αποκτήσει θερμοκρασία για να ζήσει:cry:

Κατάλαβα.... αφού δεν το έβαλε και στον φούρνο μικροκυμάτων να στεγνώσει πάλι καλά...

κουράγιο...

Κι όσο περνάει η ώρα και σκέφτομαι απ'την αρχή το σκηνικό, σκέφτομαι πόσο ηλίθια είμαι και εγώ η ίδια, που δεν προσπάθησα να το σκουπίσω με ένα χαρτί έστω να μην είναι βρεγμένο:/:

Μιας και έχω γράψει εδώ μόνο για το σκηνικό, να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την Βίκυ που ήρθε να το πάρει και να το πάει στον γιατρό.

^%%%%*&^(*&)(_)+_)+_)_*(*&^*%^%#$%#%$.............ουγκ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back