Εχθες το βραδυ καταλαβα σε πιο light εκδοση,τι τραβα ενας αλλοδαπος στη χωρα μας απο τους "προστατες" της χωρας,τους μπατσους.Ειχα το "θρασσος",να αντιδρασω λεκτικα σε αναγνωριση στοιχειων,που μου ζητηθηκε απο το ανακριτικο τμημα

της ατυνομιας,οταν με σταματησαν σε ελεγχο στην Καισαριανη,μπροστα στα ΕΚΑΜ.Η ευγενεια τους δεν περιγραφεται

,αφου εφτασε στο σημειο ο προισταμενος να μου ουρλιαζει,οτι ειναι δικαιωμα τους να ελεγχουν οποιον θελουν και με οποιο τροπο επιθυμουν...Οταν μαλιστα τους ζητησα κι εγω τα στοιχεια τους,αναφεροντας,οτι και δικο μου δικαιωμα σαν πολιτη ειναι να ξερω ποιος και γιατι με ελεγχει,εγινε το ελα να δεις και μην ακους.Μου ανοιξαν το αυτοκινητο,εκαναν φυλλο και φτερο το πορτ μπαγαζ και πουλαγανε τσαμπουκαδες.Τωρα εχω διλλημα.Να παω κατ'ευθειαν στο διοικητη τους,να παρω κατι φιλους στην εισαγγελια η να τους βγαλω στα καναλια με συνδρομη δικηγορου???
Σπαστηκα αγρια,ιδιαιτερα με την αρνηση μ@λλλλ@κοφατσα με πολιτικα ρουχα να μου δειξει την ταυτοτητα του με το επιχειρημα :κυρια μου δεν ΕΧΕΙΣ ξαναδει αστυνομικο με πολιτικα????????Γιατι ρε π@π@ρα σε ξερω κι απο χθες,ωστε να σε πιστεψω?
ΝΑ ΧΑΡΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...
ΦΤΟΥ ΣΑΣ...
οχι για να μη τους βασκανω