Εδώ τσακωνόμαστε!

Πεσ'τα ρε Ιβάνα γιατί εγώ έχω φρικάρει πια!!! Μαζί σου και εγώ στα δάση θα έρθω μου φαίνεται γιατί ΑΝΤΕ ΠΙΑ!!! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στα δαση στα βουνα, εκει που ξερεις τους κινδυνους κ πορευεσαι αναλογα..οχι εδω στη ζουγκλα, αναμεσα σε αγρια διποδα θηρια που δεν ξερεις να τα αντιμετωπισεις...:mad::mad:οσο πιο μακρια γινεται..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε.

Ώρες ώρες αν και είναι πολύ άσχημο αυτό που λέω έυχομαι να γίνει κάποια στιγμή κάτι και να πάρουν τα ζώα την εκδίκιση τους απο τους ανθρώπους!! Γιατί μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε.

δυστυχως αγαπη μου...τα ζωα δεν μπορουν να την παρουν.......γιατι ειναι πολυ αγνα.......θα την παρει ομως η ιδια η φυση( οχι με την εννοια του Θεου...ουτε με την εννοια της εκδικησης,αλλα με την εννοια των συνεπειων απο τις ηλιθιες πραξεις των ανθρωπων..) με αυτα που της κανουμε.....το κακο ειναι οτι δεν θα την πληρωσουμε μονο εμεις..αλλα και τα ζωα.......μαλιστα,πρωτα τα ζωα...........αλλα θα φταιμε εμεις( ως ειδος)...και μονο εμεις.........:(:(:(

:/:
Έχεις δίκιο το ξέρω....αλλά εγώ πάντα ελπίζω....

Εγώ θέλω να τσακωθώ με το Νοτιά, μπορώ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μόλις μας έσκισε την τέντα στη βεράντα! Έπρεπε να την είχαμε μαζέψει, οκ, αλλά υποτίθεται ότι αντέχει έως 7 μποφόρ και το meteo.gr έδινε 5-6! Και είναι και μια τέντα περίπου 30 τ.μ., φανταστείτε την να ανεμίζει στο μπαλκόνι γατζωμένη από τη μια μεριά και να παρασέρνει στο διάβα της καρέκλες, μαξιλάρια, γλάστρες, μέχρι καιτη σιδερένια σκάλα παρέσυρε! Και εγώ να είμαι μέσα αγκαλιά με το μωρό και να μη μπορώ να κάνω τίποτα! :mad::mad::mad:

Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα!:mad::mad::mad: Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα!:down::mad: Στις 5 τα ξυμερωματα!:mad:

Επισης μου εχει βγει η πορτα απο τους μεντεσεδες-ω ναι-για την ακριβεια κρατιεται απο τον τελευταιο μεντεσε πανω πανω,η υπολοιπη κρεμεται και για να την κλεισω απλα την τοποθετω στην κασα!:down: Θελω να φωναξω τον ιδιοκτητη αλλα ΠΟΥ χρονος!Δε βγαινω απο το σπιτι για να μην πεσει εντελως η πορτα (και χασω τα γατουνια μου:cry:) και για να βγω για λιγο(να πεταξω σκουπιδια) βγαινω απο την μπαλκονοπορτα η οποια πρεπει να μεινει ανοιχτει μεχρι να γυρισω γιατι αλλιως...κλειδωθηκα εξω!

Αυτα τα ωραια!Α!Και εχω να διαβασω 2 δυσνοητα βιβλια περι ψυχολογιας και να κανω 2 εργασιες και ακομη δεν εχω ξεκινησει!:(

Πανω που ειπαμε σταματησε η κωλοβροχη και ειπα να πλυνω κανενα απλυτο επιτελους σημερα στις 5 αρχισε παλι η σκατοβροχη και μου τα εκανε μουσκεμα!:mad::mad::mad: Και ξυπνησα με το ενα ματι κλειστο να μαζευω την απλωστρα και τα ρουχα που σταζαν!Και ηταν και λευκα!:down::mad: Στις 5 τα ξυμερωματα!:mad:
Εγώ τα άφησα και μούσκεψαν και την άλλη μέρα τα ξανάπλυνα! Και πριν προλάβω να τα μαζέψω μου πέταξε ο άερας την απλώστρα και ξαναλερώθηκαν! Τώρα πρέπει να τα πλύνω για 3η φορά, το ίδιο πλυντήριο!:lol::lol::lol: (είπα να χαλαρώσω λίγο, σιγά μη σκάσω για τα παλιοσεντόνια, ας μην πλυθούν ποτέ τους!)
Αλλά την πόρτα να τη φτιάξεις, όχι τίποτα άλλο αλλά να μη χάσεις τα γατιά!:rolleyes:
Δεν έβαλα πλυντήριο σήμερα, είπαν για βροχές...Και έξω ο ήλιος λάμπει!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω θελω να πλακωσω καποιους οδηγους σε μεγαλες λεωφορους που μερες σαν και αυτη τρχουν σαν τρελοι και κανουν μπανιο τους πεζους...και γω σαν μαλ*&*&*ς περναω απεναντι στην νησιδα και περιμενω αφου με καναν λουτσα απο μπροστα να με κανουν και απο πισω:mad::mad::mad::mad:

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ;
Γίνομαι έξαλη:mad::mad:

Και...τώρα...φίλες....και...φίλοι....μια...ταινία....:blink::lol:
μάλλον σε λίγους απευθύνεται μιας κ δεν παίζουν κ διαφημήσεις εκείνη την ώρα.Τι καλό έχει?

Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω :hmm: Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι :down::down:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368:
Eγω παρατηρησα μετα απο σχετικο ποστ φιλου στο facebook, κατι αλλο για το οποιο θα ηθελα να διαμαρτυρηθω :hmm: Ποια η λογικη εκπομπων σαν το "Στην υγεια μας" με τον Σπυρο Παπαδοπουλο, και ειδικα αυτης που προβαλεται και σε εθνικο καναλι, και πληρωνουμε εμεις για να πινουν και να γλενταντε ενα ματσο ασχετοι :down::down:
Μιας και δεν έχεις λεφτά νεοέλληνα να πας σε μια πίστα να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη κ μιας κ δε βγαίνεις πια από το σπίτι μετά από ατελείωτες ώρες δουλειάς, με λίγα λεφτά παραπάνω στο λογαριασμό σου σου προσφέρω τη διασκέδαση που δε μπορείς να έχεις από μόνος σου:mad:

Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι.:)

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;457368:
Με συγχωρείτε αν έχει υπωθεί αυτό που θα πω αλλά εγώ άκουσα οτι είπε πως δεν του φτάνουν τα χρήματα που πέρνει(γύρω στα 60,000ευρώ)και θέλει και άλλα:blink:

Η αλήθεια είναι ότι τις εκπομπές αυτές τις παρακολουθούν και πολλοί ηλικιωμένοι, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βγουν να διασκεδάσουν, οπότε προσωπικά δεν τις βλέπω με κακό μάτι.:)

Συμφωνώ και εγώ, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα σκουπίδια στην ελληνική τηλεόραση.:hmm::P

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στα κρατικά κανάλια, τις καλές κινηματογραφικές ταινίες τις προβάλουν από τις 12π.μ και μετά. Σε τι κοινό απευθύνονται; Σε ανθρώπους που κοιμούνται το πρωί και κάθονται το βράδυ;
Γίνομαι έξαλη:mad::mad:

Αθανασία μια που δεν είμαστε αργόσχολοι εισοδηματίες, η πιό απλή λύση είναι βίντεο ή DVD εγγραφής και το βλέπεις την άλλη μέρα όποτε θέλεις.;):P

Εμενα, ειδικα ετσι οπως το θετεις, σε σαδισμο μου κανει. :hmm: Δεν μπορεις να διασκεδασεις εσυ, πληρωσε με να διασκεδασω εγω. Και παιρνει και ενα τρελο ποσο ο Σπυρος Παπαδοπουλος για αυτη τη "δουλεια" :down:

συμφωνω, ειναι το χειροτερο μου τετοιες εκπομπες για πολλους λογους!!

Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά γυρίζονται το πρωί.:P Δεν κατάλαβα ότι το πηγαίνατε στο κόστος παραγωγής (σ' αυτό συμφωνώ), νόμιζα ότι λέγατε για αυτές τις εκπομπές γενικά.

Λοιπόν το αποφάσισα.Θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω ένα διαφορετικό εκτροφείο για ημίαιμες μακρύτριχες γάτες.Θα λέγεται το 'εκτροφείο της γειτονιάς σας' κ θα μπορείτε με μια απλή βόλτα στα σοκάκια μας να θαυμάσετε τα παιχνιδιάρικα κ κοινωνικά μικρά μας,μεγαλωμένα από σπίτι.Το εκτροφείο μας διαθέτει μόνο αποχρώσεις του γκρι κ άσπρου
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back