Για τη γιόγκα και την εκκλησία δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, μου φαίνεται τόσο ανόητο που δεν θα μπω καν στον κόπο!
Εγώ έχω τα νεύρα μου για άλλο λόγο. Την περασμένη Τετάρτη μας έστειλε ο παιδίατρος για μια καλλιέργεια ούρων του μπέμπη (2,5 μηνων), επειδή πριν ένα μήνα είχε περάσει μια ουρολοίμωξη και είχε νοσηλευτεί για 15 μέρες, για να δούμε πώς πηγαίνει. Για να μην τρέχουμε μέχρι το Αττικό νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί, μας πρότεινε ένα καλό εργαστήριο της περιοχής. Με παίρνει η μικροβιολόγος Παρασκευή απόγευμα περίλυπη γιατί βρήκαν ότι ο μικρός έχει ένα πολύ ανθεκτικό στα αντιβιοτικά μικρόβιο που το κολλάς συνήιθως στα νοσοκομεία. Είναι πολύ σοβαρό, μου λέει. Κόλπος μου ήρθε! Παίρνω το γιατρό, μας λέει "απόψε εισαγωγή στο νοσοκομείο να του πάρουν ούρα από την κύστη απευθείας για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο λάθους".
Να μην πολυλογώ άλλο, μπήκαμε Παρασκευή βράδυ, του πήραν ούρα με σύριγγα από την κύστη, του έβαλαν πεταλούδα στο πόδι επειδή οι φλεβίτσες του στα χέρια έσπαγαν και δεν κρατούσαν τον φλεβοκαθετήρα και τον άρχισαν αντιβίωση τούρμπο ενδοφλεβίως για να μην καθυστερούν σε περίπτωση που είχε όντως το μικρόβιο. Μισή ώρα σπάραξε στο κλαμα το ζουζούνι μου, μέχρι να τελειώσουν οι γιατροί. Και επειδή δεν υπήρχε ελεύθερο δωμάτιο, είμαστε 3 μέρες με ένα μωράκι που είχε γαστρεντερίτιδα και στα διπλανά δωμάτια ηταν παιδάκια με την γρίπη Η1Ν1 και οι νοσοκόμες δεν με άφηναν ούτε στο διάδρομο να βγαίνω μην κολλήσει το μωρό. Το αποτέλεσμα? Οι εξετάσεις του όλες ήταν καθαρές, το μωρό δεν έχει τίποτα και όλη η ταλαιπωρία και τα φάρμακα τσάμπα και βερεσέ... Δευτέρα μεσημέρι μας έστειλαν σπίτι, ελπίζοντας να μην έχουμε κολλήσει τίποτα από την παραμονή μας στο νοσοκομείο!
Και όλο αυτό γιατί τα σακουλάκια που μαζεύουν τα ούρα είναι made in China και δεν πληρούν τις προδιαγραφές.

Κσι δεν μου το είπε η βλαμμένη η μικροβιολόγος και ο παιδίατρος ότι έχει μεγάλη πιθανότητα λάθους και είχα πάει όχι στην Κούλουρη, δεν ξέρω κι εγώ πού μέχρι να με ενημερώσουν οι γιατροί του νοσοκομείου...

Τέλος, για το παιδιατρικό του Αττικού νοσκομείου μόνο τα καλύτερα έχω να πω, το μόνο θετικό στην όλη ιστορία...