Ξέχασες να αναφέρεις την περιβόητη Αννίτα και τα Παρατράγουδά της... μεγάλη μόδα

Καλά, κι εγώ είμαι για μεγάλες μούτζες... ζω στο δικό μου κόσμο.
Εχω συγκεντρώσει τα τελευταία 5 χρόνια μια εκπληκτική συλλογή από ντοκυμανταίρ (αγορασμένα αλλά και από εφημερίδες), ιστορικά, ταξιδιωτικά, φύση, βιολογία, τα καλύτερα σας λέω, μαζί με μια σειρά δισκάκια με τις ωραιότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων, παιδικά βιβλία, μυθολογία, λογοτεχνία, έχω βάλει τάξη στις συλλογές μου κι αγοράζω και φτιάχνω και εκπαιδευτικά παιχνίδια... όλα αυτά για το παιδί που (κάποια στιγμή) θα κάνω... φοβάμαι πως το παιδί μου θα μου ρίξει μια μούτζα, θα με πει και σπασίκλα, και θα προτιμήσει την εκάστοτε Πετρούλα

και τον υπολογιστή του...

Πώς μπορούμε να μάθουμε στα παιδιά να ξεδιαλέγουν, να ζητούν το ποιοτικό και να μην παρασέρνονται από τις μόδες;
Εγώ ανέκαθεν απεχθανόμουν όλες αυτές τις δεύτερες εκπομπές, αλλά όταν ήμουν μικρή, απαγορευόταν να βλέπω ακόμα και "λόγω τιμής" ή "Αναστασία", που το έβλεπαν όλοι στο σχολείο. Αλλά δε με πολυένοιαζε κιόλας... άμα το παιδί μου το νοιάζει, και δεδομένης της "ποιότητας" των σημερινών θεαμάτων, τι θα κάνω; Θα πετάξω την τηλεόραση;;;