prince
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383531:Αυτο δεν ειναι τιποτα. Εχετε δει σε site στυλ facebook,high-5 και τα συναφη, κοριτσακια 11-12 χρονων να βγαζουν φωτογραφιες στο καθρεφτη του μπανιου, με μεικ απ σαν 25αχρονες κ λιγα λιγαρουχακια, και υφος λολιταςκαι τους μιλας και ειναι αθωοτατα πλασματα, δεν εχουν ιδεα τι ειδους κοσμο "προσκαλουν" με την συμπεριφορα τους. God help me, ελπιζω να μην γυρισει μπουμερανγκ ολη αυτη η ιστορια με το ιντερνετ. Εγω τα παιδικα μου χρονια τα περασα στους δρομους κ τις παιδικες χαρες.
Σε τι κόσμο ζούμε άραγε.... Και γώ στο δρόμο μεγάλωσα... αν και είχα υπολογιστή από τα δέκα μου καθώς δεν είχαν οι φίλοι μου δεν γινόταν να μιλάμε για τον άμστραντ που είχα. τώρα τα σημερινά παιδιά δεν έχουν ενδιαφέροντα....
παράδειγμα τα παιδιά του φίλου μου που ζούν μαζί μας. Μέχρι πέρισυ μέναν στο χωριό τους. 8 με 9 μήνες τώρα ζούμε στην κόρινθο. Μετά τη μετακόμισή μας τους επιτράπηκε να κάτσουν στον υπολογιστή. Αυτό ήταν... Και δεν ξανασηκώθηκαν ποτέ....Βέβαια για κακή τους τύχη και καθώς έχω ζήσει πάνω από δέκα χρόνια το ίντερνετ τους υπολογιστές τους βάλαμε στο σαλόνι όλους μαζί. τον έναν δίπλα στον άλλον. όλο ενημερώνουμε. έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας. τι κερδίζουμε όμως; χμ να μας λέει ο δεκαπεντάχρονος "δεν πάτε πιο πέρα γιατί δεν θέλω να σας σοκάρω... θα μπώ ξέρετε που!!!!!!!!" και καθώς δεν θέλουμε η δεκαχρονη μικρή να βλέπει πορτοκαλιές πράσινες κόκκινες ρόζ μώβ και λοιπές σελιδες με πολύ ντυμένες κυρίες την πέρνουμε και αλλάζουμε δωμάτιο... Μάλιστα.
α΄σλκδξφάσξλδφάξσδφ΄λκξασ΄ στην εποχή μου δεν θα το τολμούσαμε αυτό... Τώρα τα παιδιά ζούν στην εποχή της πετρούλας. Ξέρετε ότι τόσο καιρό στήναμε καυγά με τη μικρή γιατί όλα τα παιδιά της Ε δημοτικού στο χωριό βλέπουν την πετρούλα ενώ εμείς δεν την αφήνουμε; Τι πρώτυπο ει΄ναι η πετρούλα; Χτες η πετρούλα ήταν σε ένα κλάμπ της Κορίνθου λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας και έγινε πανικός για να μην πάνε. Και πιο πολύ με την μικρή που όλες της οι φίλες θα πηγαίναν να την γνωρίσουν...
εκεί φτάσαμε...
τι κάνουν στο σχολείο; Μιλάνε για την ΠΕΤΡΟΥΛΑ... τι κάνουν στο γυμνάσιο; Ανταλλάσουνε διευθύνσεις με ποικιλόχρωμες σελίδες ερωτικού περιεχομένου....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Καλά, κι εγώ είμαι για μεγάλες μούτζες... ζω στο δικό μου κόσμο.
Εχω συγκεντρώσει τα τελευταία 5 χρόνια μια εκπληκτική συλλογή από ντοκυμανταίρ (αγορασμένα αλλά και από εφημερίδες), ιστορικά, ταξιδιωτικά, φύση, βιολογία, τα καλύτερα σας λέω, μαζί με μια σειρά δισκάκια με τις ωραιότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων, παιδικά βιβλία, μυθολογία, λογοτεχνία, έχω βάλει τάξη στις συλλογές μου κι αγοράζω και φτιάχνω και εκπαιδευτικά παιχνίδια... όλα αυτά για το παιδί που (κάποια στιγμή) θα κάνω... φοβάμαι πως το παιδί μου θα μου ρίξει μια μούτζα, θα με πει και σπασίκλα, και θα προτιμήσει την εκάστοτε Πετρούλα
και τον υπολογιστή του... 
Πώς μπορούμε να μάθουμε στα παιδιά να ξεδιαλέγουν, να ζητούν το ποιοτικό και να μην παρασέρνονται από τις μόδες;
Εγώ ανέκαθεν απεχθανόμουν όλες αυτές τις δεύτερες εκπομπές, αλλά όταν ήμουν μικρή, απαγορευόταν να βλέπω ακόμα και "λόγω τιμής" ή "Αναστασία", που το έβλεπαν όλοι στο σχολείο. Αλλά δε με πολυένοιαζε κιόλας... άμα το παιδί μου το νοιάζει, και δεδομένης της "ποιότητας" των σημερινών θεαμάτων, τι θα κάνω; Θα πετάξω την τηλεόραση;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ξέχασες να αναφέρεις την περιβόητη Αννίτα και τα Παρατράγουδά της... μεγάλη μόδα
Καλά, κι εγώ είμαι για μεγάλες μούτζες... ζω στο δικό μου κόσμο.
Εχω συγκεντρώσει τα τελευταία 5 χρόνια μια εκπληκτική συλλογή από ντοκυμανταίρ (αγορασμένα αλλά και από εφημερίδες), ιστορικά, ταξιδιωτικά, φύση, βιολογία, τα καλύτερα σας λέω, μαζί με μια σειρά δισκάκια με τις ωραιότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων, παιδικά βιβλία, μυθολογία, λογοτεχνία, έχω βάλει τάξη στις συλλογές μου κι αγοράζω και φτιάχνω και εκπαιδευτικά παιχνίδια... όλα αυτά για το παιδί που (κάποια στιγμή) θα κάνω... φοβάμαι πως το παιδί μου θα μου ρίξει μια μούτζα, θα με πει και σπασίκλα, και θα προτιμήσει την εκάστοτε Πετρούλακαι τον υπολογιστή του...
Πώς μπορούμε να μάθουμε στα παιδιά να ξεδιαλέγουν, να ζητούν το ποιοτικό και να μην παρασέρνονται από τις μόδες;
Εγώ ανέκαθεν απεχθανόμουν όλες αυτές τις δεύτερες εκπομπές, αλλά όταν ήμουν μικρή, απαγορευόταν να βλέπω ακόμα και "λόγω τιμής" ή "Αναστασία", που το έβλεπαν όλοι στο σχολείο. Αλλά δε με πολυένοιαζε κιόλας... άμα το παιδί μου το νοιάζει, και δεδομένης της "ποιότητας" των σημερινών θεαμάτων, τι θα κάνω; Θα πετάξω την τηλεόραση;;;
Άσχετο αλλά:
Ουάουουουουουουουου!Τόσα πολλά και ενδιαφέροντα!Λες και είστε οι γονείς μου.Η μαμά και ο μπαμπάς από μικρά παιδιά είχαν σιντί με ντοκιμαντερ,βιβλία κλπ και τα διαβάζω συνέχεια.Πολύ μου αρέσουν! Ιδικά η μυθολογία,τα ζώα, και τα ντοκιμαντερ με τους πλανήτες.Βλέπω στο Σκάι και στη Νετ!

Ααααααααα,και μην ανυσηχίτε.Για παράδειγμα εγώ,η bunny,η Patsoukaki, λατρεύουμε την ποιότητα,τα ντοκιμαντέρ κλπ.Εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση με την ανατροφή.Επιδή θα μπαίνει και λίγο στο Υ/Η άμα κάνετε παιδί δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν του μάθεται να αγαπάει τα βιβλία όπως και εγώ δεν πρέπει να ανυσηχείτε!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Άσχετο αλλά:
Ουάουουουουουουουου!Τόσα πολλά και ενδιαφέροντα!Λες και είστε οι γονείς μου.Η μαμά και ο μπαμπάς από μικρά παιδιά είχαν σιντί με ντοκιμαντερ,βιβλία κλπ και τα διαβάζω συνέχεια.Πολύ μου αρέσουν! Ιδικά η μυθολογία,τα ζώα, και τα ντοκιμαντερ με τους πλανήτες.Βλέπω στο Σκάι και στη Νετ!
Ααααααααα,και μην ανυσηχίτε.Για παράδειγμα εγώ,η bunny,η Patsoukaki, λατρεύουμε την ποιότητα,τα ντοκιμαντέρ κλπ.Εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση με την ανατροφή.Επιδή θα μπαίνει και λίγο στο Υ/Η άμα κάνετε παιδί δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν του μάθεται να αγαπάει τα βιβλία όπως και εγώ δεν πρέπει να ανυσηχείτε!![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Άσχετο αλλά:
Ααααααααα,και μην ανυσηχίτε.Για παράδειγμα εγώ,η bunny,η Patsoukaki, λατρεύουμε την ποιότητα,τα ντοκιμαντέρ κλπ.Εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση με την ανατροφή.Επιδή θα μπαίνει και λίγο στο Υ/Η άμα κάνετε παιδί δεν υπάρχει πρόβλημα.Αν του μάθεται να αγαπάει τα βιβλία όπως και εγώ δεν πρέπει να ανυσηχείτε!![]()
Είσαι φοβερό παιδί Αγνούλα
Μακάρι να γίνουν τα παιδάκια μου σαν κι εσένα 

Πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται να είμαι σε καλό δρόμο
όπως οι γονείς σου
Μένει να κάνω τα παιδιά
και να τα μάθω όπως είπες... 
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέχασες να αναφέρεις την περιβόητη Αννίτα και τα Παρατράγουδά της... μεγάλη μόδα![]()
Αυτο που το βαζεις. Δεν αντεξα ποτε πανω απο δυο δευτερολεπτα να δω ανιτα. Οσο χρειαζεται δηλαδη,για να αλλαξει το καναλι στο ζαπινγκ. Με θλιβουν αυτα τα ατομα, ατομα που χρηζουν βοηθειας και οχι τηλεοπτικης προβολης. Και οταν βλεπω ανθρωπους να ξεκαρδιζονται με τον εξευτελισμο των συνανθρωπων τους, δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξη για αυτον τον κοσμο μας.

Τωρα, οσον αφορα τα παιδια, εμενα οι γονεις μου με μεγαλωσαν λεγοντας μου συνεχως να εμπιστευομαι το μυαλο μου, και οχι την μαζα. Ετσι ποτε δεν ημουν του συρμου. Ακομα και οταν επηρεαζομασταν απο αυτα που λεγονταν στο σχολειο, οι γονεις μου εκαναν κατι που το εκτιμω πολυ. Μπορει να αρνουνταν καθετα να μας αφησουν να δουμε πχ ριαλιτι, αλλα παντα μας εξηγουσαν τον λογο. Παντα με επιχειρηματα. Ποτε ενα ξερο γιατι ετσι. Αναποφευκτα, την επομενη μερα που τα παιδια στο σχολειο σεε κοροιδευουν που εσυ δεν βλεπεις big brother, εχεις κατι πολυ καλυτερο να τους πεις απο το "οι γονεις μου ειναι βλακες"
Επισης, θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο να αφιερωνουν οι γονεις χρονο στα παιδια τους. Οπως και να το κανεις, το "δεν μπορω να τον σηκωσω απο τον υπολογιστη" ειναι μαι τραγικη δικαιολογια. Οι γονεις εχουν δυναμη πανω στα παιδια τους. Το αν τους βολευει να εχουν ησυχο το κεφαλι τους με τα παιδια στον υπολογιστη, ειναι αλλο ζητημα.
Οσον αφορα την συλλογη που ετοιμαζεις για τα μελλοντικα παιδακια σου, να ξερεις οτι τα παιδια μιμουνται τους γονεις τους σε πολλα πραγματα, οταν ειναι μικρα, και πολλες φορες μεγαλωνοντας
Εμεις βλεπαμε μπασκετ, που λατρευαν οι γονεις μου, και βαζαμε τα βινυλια της μανας μου στο πικ απ
Τετοια πραγματα. Αν οι γονεις αφιερωνουν χρονο στα παιδια τους,ο χρονος στον υπολογιστη 8α μειωθει πολθ.Περιττο να πω οτι 8εωρω απαραδεκτο να επιτρεπεται σε 15χρονο παιδι να επισκεφτεται αυτα τα σαητ. Εκει μεσα μπορει να βρει καθε ειδους διαστροφη. Πως θα συμπεριφερ8ει αυριο μεθαυριο στην κοπελα του, αν αυτη ειναι η σεξουαλικη του διαπαιδαγωγηση?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
Προσωπικα βρεθηκα σε διλλημα.Α)να πλακωσω στο ξυλο τον κυριο που με φυσικοτητα μου δηλωσε,οτι δεν σκοπευει να πληρωσει τα συννενοημενα.
Β)να βρισω λιμανισια.Γ)να κανω συνδυασμο των ανωτερω δυο και να φωναξω και τον αντρα μου για δευτερο γυρο.
Επελεξα να σιωπησω,για να μη γινουμε ρομπα στη μεση του νοσοκομειου,αλλα νοιωθω τελειως μα..κας

.Αυριο θα μιλησω με τη δικηγορο μου,αλλα μηπως να του αναψω μια μικρη φωτιτσα στην εφορια να τρεχει??????????
ιβανα
Επιφανές μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μια ερωτηση:αν τρωγατε φεσι τουρκικο,απο δουλεια που σας ειχε βγαλει την ψυχη,τι θα κανατε???
Προσωπικα βρεθηκα σε διλλημα.Α)να πλακωσω στο ξυλο τον κυριο που με φυσικοτητα μου δηλωσε,οτι δεν σκοπευει να πληρωσει τα συννενοημενα.
Β)να βρισω λιμανισια.Γ)να κανω συνδυασμο των ανωτερω δυο και να φωναξω και τον αντρα μου για δευτερο γυρο.
Επελεξα να σιωπησω,για να μη γινουμε ρομπα στη μεση του νοσοκομειου,αλλα νοιωθω τελειως μα..κας.
Αυριο θα μιλησω με τη δικηγορο μου,αλλα μηπως να του αναψω μια μικρη φωτιτσα στην εφορια να τρεχει??????????
Nα κινηθεις δικαστικα. Τι σε συμβουλευσε η δικηγορος σου? Ο τυπος βασιζεται στο ωχ, μωρε, σιγα μην κανει τιποτα, και αυτα που σου κανε εσενα θα τα κανει και σε αλλους τοσους.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον, πρεπει να πω καπου αυτο που μου συνεβη χθες, γιατι θα σκασω. Ειχα βγει με την κολλητη μου, και κατα την μια το βραδυ λεμε να γυρισουμε σπιτια μας. Μενουμε σε αποσταση 500 μετρων, και μισθωσαμε ενα ταξι.Εγω δεν ειχα ξανακουσει να ειναι παρανομο να μπαινουν δυο ατομα που γνωριζονται και πανε σε διαφορετικους προορισμους σε ενα ταξι, και να πληρωνει ο τελευταιος. Αλλα για να μου το'πε ο κωλοταριφας, μπορει και να εχει δικιο.
Λοιπον, αφηνουμε την κολλητη μου στο σπιτι της, ειχε γραψει 5 ευρω το ταξι (για μια διαδρομη 10 λεπτων, αλλα μην αρχισω) και μεχρι να παμε σπιτι μου, που ειναι 2 λεπτα ακομα, εγραψε αλλο ενα ευρω. 2 λεπτα αποσταση, και μου εκανε επι8εση ο ταξιτζης, οτι τον εξαπατησαμε και οτι τον κλεψαμε!
Στην αρχη πηγα να κανω χιουμορ, γιατι νομιζα οτι αστειευοταν και αυτος, και του λεω οτι "ε, ενταξει, και οι ταξιτζηδες παιρνουν τριπλες κουρσες και σου κανουν το γυρω της πολης για να σε πανε σπιτι σου, αλλα αυτα ειναι αποδεκτα και απο τις δυο πλευρες" Και αρχισε να φωναζει, οτι αμα θελει αυτος θα παρει και διπλη και τετραπλη κουρσα, γιατι ειναι εργατης, και οτι τον εκλεψα εγω, που ειμαι φοιτητρια και τον εξαπατησα.
Παιδια με εκανε τουρκο. Ο γελοιος. Δεν κανω γενικευσεις, εχω μπει σε ταξι που με μαζεψε απο την μεση του που8ενα που ειχα χαθει μεσα στο βραδυ, και με πηγε σπιτι ενω ηξερε οτι δεν ειχα να του πληρωσω. Αλλοι περιμενουν να μπω στο σπιτι για να φυγουν, γιατι εχουν και αυτοι κορες και ξερουν τι ανωμαλοι κυκλοφορουν εκει εξω. Αλλα μα τον θεο, εχω να πω ιστοριες για κλεφτες ταξιτζιδες, δεν φανταζεστε ποσες φορες με εχουν κλεψει, και συνηθως κανω τον λακαμα. Και ο τυπος ειχε το θρασος και μου ελεγε, οτι αυτος εχει το δικαιωμα να παραβιαζει τον νομο, αλλα εγω οχι! ΡΕ ΑΕΙ ΣΥΧΤΗΡΙ!

Αυτα. Τα ειπα, κ οχι μονο δεν ξαλαφρωσα, ξανασυγχηστικα κιολας η γυναικα!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πολύ παιχνιδιάρα και από σπίτι-φαίνεται-πηδάει σε όλους για παιχνίδι (δε το εκτιμούν όλοι βέβαια)και 2 φορές μου βρήκε στο δρόμο.Στο τσακ τη πρόλαβα.Της έβαλα φαί και νερό,παίξαμε αλλά έφυγε.Πολύ φοβάμαι ότι δε θα έχει καλό τέλος
Αντε βρε καλές διακοπές να 'χετε ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

ιβανα
Επιφανές μέλος
Μόλις βρήκα δηλ. τι βρήκα παρατήσανε μια μικρή σκυλίτσα,καλονή με μπλε μάτια,χρώματος κίτρινου στην Ιπποκράτους.Δεν έχουν τον θεό τους.Στη λεωφόρο.Είναι πολύ παιχνιδιάρα και από σπίτι-φαίνεται-πηδάει σε όλους για παιχνίδι (δε το εκτιμούν όλοι βέβαια)και 2 φορές μου βρήκε στο δρόμο.Στο τσακ τη πρόλαβα.Της έβαλα φαί και νερό,παίξαμε αλλά έφυγε.Πολύ φοβάμαι ότι δε θα έχει καλό τέλος
Αντε βρε καλές διακοπές να 'χετε ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ
![]()
μισητος μηνας ο αυγουστος με κατι τετοια.... να δεις ποσα ακομα θα δουμε στους δρομους παραπεταμενα........

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;386450:Αλλα μα τον θεο, εχω να πω ιστοριες για κλεφτες ταξιτζιδες, δεν φανταζεστε ποσες φορες με εχουν κλεψει, και συνηθως κανω τον λακαμα. Και ο τυπος ειχε το θρασος και μου ελεγε, οτι αυτος εχει το δικαιωμα να παραβιαζει τον νομο, αλλα εγω οχι! ΡΕ ΑΕΙ ΣΥΧΤΗΡΙ!![]()
Μην κάνεις το κορόιδο, κράτα τις πινακίδες και πάρε τηλέφωνο στο 1019 που είναι οι καταγγελίες για τα ταξί. Εγώ το έχω κάνει, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε γιατί δεν με ενημέρωσαν (αν και το γράφει το σχετικό έγγραφο που μου έστειλαν), αλλά αν μαζευτούν πολλές καταγγελίες για κάποιον συγκεκριμένο ταρίφα, κάτι θα γίνει.
In other news, κλειδώθηκα έξω απ' το σπίτι, αναγκάστηκα να πάω σε σπίτι φίλων που έχουν τα κλειδιά μου (για να ταΐζουν τα γατιά όταν λείπω), περπάτησα και γω δεν ξέρω πόση ώρα γιατί το κέντρο ήταν κλειστό λόγω πορείας 100 ατόμων, γυρνώντας ανακάλυψα ότι τα original κλειδιά μου είναι άφαντα, τα κλειδιά των φίλων μου είναι λίγο ελαττωματικά οπότε αν βγάλω αντίγραφο από εκεί απλώς δεν θα μπορέσω να μπω ποτέ στο σπίτι και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έκαψα το αγαπημένο μου μπλουζάκι με την κάφτρα του τσιγάρου. &^%&^^%#^$#%^$#$!!!!!!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω πρωτα να ειμαι σιγουρη βεβαια, οτι αυτο που εκανα δεν ειναι παρανομο. Οχι οτι θα με μπουζουριασουνε, οι νομοι αυτοι παντα προστατευουν τον καταναλωτη. Αλλα δεν ειναι σωστο, να φωναζω γιατι μου την χαλασε που παρεβαινα τον νομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;386959:Eχετε ακουσει αν ειναι παρανομο να κανει ο ταξιτζης δυο στασεις και να πληρωνει ο δευτερος? Θελω να ξερω. Πρωτη φορα μου διαμαρτυρονται. Πανω στα νευρα μου δεν σκεφτηκα να παρω πινακιδες, αλλα ποσους ταξιτζηδες εχει το Ηρακλειο? Δεν θα ξαναπεσω πανω του? Και την μουρη του θυμαμαι, και το αμαξι.Θελω πρωτα να ειμαι σιγουρη βεβαια, οτι αυτο που εκανα δεν ειναι παρανομο. Οχι οτι θα με μπουζουριασουνε, οι νομοι αυτοι παντα προστατευουν τον καταναλωτη. Αλλα δεν ειναι σωστο, να φωναζω γιατι μου την χαλασε που παρεβαινα τον νομο
Ειμαι και στην νομικη τρομαρα μου.
![]()
Ειναι παράνομο. κανονικά δεν πρεπει να παιρνει δευτερο πελατη
ruko
Διάσημο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ' όσο ξέρω πληρώνεις για την απόσταση. Ο αριθμός των επιβατών δεν έχει σχέση.
Επειδή κάποτε μου την είχε βαρέσει το είχα ψάξει. Μου είχαν πει από τον σύλλογό τους ότι κανονικά δεν επιτρέπεται. Ή τουλάχιστον θα πρέπει να ρωτήσει τον πρώτο επιβάτη αν μπορει να πάρει δευτερο. Αλλά ο επιβάτης μπορεί να αρνηθεί γιατί όσο είναι μέσα στο ταξί, μισθώνει το όχημα όχι την θέση του μονο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
και τους μιλας και ειναι αθωοτατα πλασματα, δεν εχουν ιδεα τι ειδους κοσμο "προσκαλουν" με την συμπεριφορα τους. God help me, ελπιζω να μην γυρισει μπουμερανγκ ολη αυτη η ιστορια με το ιντερνετ. Εγω τα παιδικα μου χρονια τα περασα στους δρομους κ τις παιδικες χαρες.