Εκδήλωση μελών του MyCat για τις αδέσποτες γάτες

Βιβή, με πρόλαβες! Σ'ευχαριστούμε πολύ, ήθελα να σου στείλω πμ να σου ζητήσω την άδεια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stellak αυτο το γατι σου που ειναι σαν ψευτικη λεοπαρδαλη τι ρατσα ειναι?ειναι απλα τελειο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης πρεπει να σκεφτουμαι πως και ποσο θα κοστολογησουμε το καθε τι.
θελει μια οργανωση κι αυτο.
και πως θα ξερουμε ποσο κανει το καθε πραγμα. πχ ταμπελακια με διαφορετικα χρωματα που το καθε ενα αντιστοιχει σε τιμη. η οτι αλλο σκεφτουμε.

Παιδιά οι τιμές στα παζάρια κυμαίνονται επειδή έχω πάει σε πολλά 1 2 3 το πολύ 5 ή 10 ευρώ σε πράγματα αξίας. Πχ. στα περισσότερα παζάρια τα βιβλία είναι 1 ή 2 ή 3 ευρώ.

Παιδιά οι τιμές στα παζάρια κυμαίνονται επειδή έχω πάει σε πολλά 1 2 3 το πολύ 5 ή 10 ευρώ σε πράγματα αξίας. Πχ. στα περισσότερα παζάρια τα βιβλία είναι 1 ή 2 ή 3 ευρώ.
ελα ρε ρανια, μονο??? δεν το ηξερα

Ναι βρε και οι nine lives τα βιβλία 1 ευρώ τα είχαν όλα. Δεν έχεις πάει καλέ σε παζάρι? Ειδικά τα μεταχειρισμένα πόσο να τα πουλήσεις βρε Βικάκι. Θα σου μείνουν όλα γιατί δεν θα πάρει κανένας. Εγώ κάθε χρόνο πάω σε παζάρια. Το ίδιο σαββατοκύριακο θα έχει και η Όλγα Μάλλη η φιλοζωϊκή μας εδώ στην Καισαριανή. Έχω πάρει ακόμα και σκουλαρίκια ή μπλουζάκια καινούρια που δίνουν μαγαζιά με 1 ή 2 ευρώ. Στις τιμές αν θέλετε γνώμη μπορώ να σας πω. Και τα χωριά sos που πήγαμε είχαν πραγματάκια με 1 2 ή 3 ευρώ. Μόνο κάτι Χριστουγεννιάτικα καινούρια πάντα όχι μεταχειρισμένα τα είχαν λίγο περισσότερο.

Ναι βρε και οι nine lives τα βιβλία 1 ευρώ τα είχαν όλα. Δεν έχεις πάει καλέ σε παζάρι? Ειδικά τα μεταχειρισμένα πόσο να τα πουλήσεις βρε Βικάκι. Θα σου μείνουν όλα γιατί δεν θα πάρει κανένας. Εγώ κάθε χρόνο πάω σε παζάρια. Το ίδιο σαββατοκύριακο θα έχει και η Όλγα Μάλλη η φιλοζωϊκή μας εδώ στην Καισαριανή. Έχω πάρει ακόμα και σκουλαρίκια ή μπλουζάκια καινούρια που δίνουν μαγαζιά με 1 ή 2 ευρώ. Στις τιμές αν θέλετε γνώμη μπορώ να σας πω. Και τα χωριά sos που πήγαμε είχαν πραγματάκια με 1 2 ή 3 ευρώ. Μόνο κάτι Χριστουγεννιάτικα καινούρια πάντα όχι μεταχειρισμένα τα είχαν λίγο περισσότερο.
Παίρνουν οι οργανωτές διάφορα δωράκια από τα καταστήματα της περιοχής τους, τα οποία μετά τα πουλούν για λίγα χρήματα. Εγω από φιλοζωϊκό παζάρι έχω αγοράσει ολοκαίνουργια ζακέτα μάλλινη μονο 15€. Βέβαια υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα αντικείμενα, τα οποία τις περισσότερες φορές, ιδιαίτερα κάποιες παλιές πορσελάνες, είναι θαύμα. Οι τιμές είναι πολύ φθηνές, αλλά αυτό σου δίνει τη δυνατότητα, να πάρεις αρκετά πραγματάκια και έτσι να ενισχύσεις το σύλλογο.

μμμ! Μύρισε Χριστούγεννα αυτή η εκδήλωση ,
Η Havana δηλώνει παρούσα με μια κούτα με πολύ πολύ αγάπη για τα γατάκια που δεν ήταν υπήρξαν τόσο τυχερά όσο εκείνη!!!:redface:

δεν εχω παει σε παζαρι, αλλα αφου αυτες ειναι οι τιμες ας ακολουθησουμε κι εμεις

stellak αυτο το γατι σου που ειναι σαν ψευτικη λεοπαρδαλη τι ρατσα ειναι?ειναι απλα τελειο:P
Βρε σύ αυτό είναι μαξιλάρι γάτας!!!!δεν είναι το γατί!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

ελα ρε ρανια, μονο??? δεν το ηξερα
Ναι τόσο κάνουν.Δεν θυμάσαι που σας έλεγα ότι τα σκουλαρίκια τα πήρα μόνο 4€ και είχανε και σμάλτο!

Ράνια ,πράγματα όμως που δίνουμε και είναι ολοκαίνουργια θα τα βάλουμε μια καλύτερη τιμή . Η αδερφή μου μου έδωσε τσάντα με το ταμπελάκι της επάνω ,αυτό δεν λέει να το βάλεις 3 €:down: το λιγότερο 10€. ;)

Ράνια ,πράγματα όμως που δίνουμε και είναι ολοκαίνουργια θα τα βάλουμε μια καλύτερη τιμή . Η αδερφή μου μου έδωσε τσάντα με το ταμπελάκι της επάνω ,αυτό δεν λέει να το βάλεις 3 €:down: το λιγότερο 10€. ;)

Λέττα αν πας με αυτή την νοοτροπία δεν θα πουλήσεις τίποτα και θα τα κουβαλάς όλα πίσω. Πίστεψέ με. Εγώ στο παζάρι αγόρασα D & G γνήσια παντελόνια με το ταμπελάκι τους πάνω (85 ευρώ τιμή είχαν ) και το πήρα 1 ευρώ το ένα:lol:. Δεν πας με την νοοτροπία του καταστήματος για αυτό λέγεται και παζάρι. Άλλωστε και η τσάντα της αδερφής σου από την στιγμή που την έχει πάρει σπίτι της μεταχειρισμένη θεωρείται. Κι εγώ κάποια από τα ρούχα που θα φέρω έχουν ταμπελάκι ακόμα πάνω γιατί η γουρούνα πάχυνα και δεν τα φόρεσα. Παιδιά ας μιλήσει και κάποιος που έχει πάει σε παζάρι.
Μόνο πολύ καλά κομμάτια αξίας θα μπορούσες να βάλεις 10 ευρώ.
Τώρα η τσάντα της αδερφής σου εξαρτάται αν είναι δερμάτινη πλαστική φιρμάτη. Στόχος είναι να ξεπουλήσεις και όχι να σου μείνουν:)

Βρε σύ αυτό είναι μαξιλάρι γάτας!!!!δεν είναι το γατί!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:..χαχαχαχα...αληθεια λες?ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol::lol::lol:..εχω πεθανει στα γελια..σορρυ στελα:P..και τεσπα που μπορουμε να βρουμε ενα τετοιο γατι?

οκ σορρυ παρασυρθηκα:P..βγαινω εκτος θεματος:P

Παιδιά το θέμα της 'κοστολόγησης' νομίζω ότι θα το δούμε στην πράξη. Εννοώ ότι αν υπάρξουν πράγματα καινούργια, θα αποφασίσουμε από κοντά πόσο θα τα ΄δωσουμε'.
Και εγώ έχω πάει αρκετές φορές σε bazaar και σίγουρα οι τιμές που παίζουν ειναι πολύ χαμηλές.

γιατί η γουρούνα πάχυνα και δεν τα φόρεσα
:lol::lol::lol: Άπαιχτο

Σας βαζω καποιες φωτο...Για να ξερετε τι θα περιμενετε και απο μενα...Ελπιζω να σας αρεσουν...:)
Δεν εχω πολυ χρονο λογω σχολης, αλλα υποσχομαι να φτιαζω οσο περισσοτερα μπορω...

1.περιδεραιο
2.βραχιολι
3.περιδεραιο
4.βοτσαλο
5.καρφιτσα

Ειναι πολυ ομορφα!!!!:up:

Ψοφησα στο γελιο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά το θέμα της 'κοστολόγησης' νομίζω ότι θα το δούμε στην πράξη. Εννοώ ότι αν υπάρξουν πράγματα καινούργια, θα αποφασίσουμε από κοντά πόσο θα τα ΄δωσουμε'.
Και εγώ έχω πάει αρκετές φορές σε bazaar και σίγουρα οι τιμές που παίζουν ειναι πολύ χαμηλές.

:lol::lol::lol: Άπαιχτο

Συμφωνω,απο τα πραγματα που στελνω αλλα ειναι φορεμενα κι αλλα αθικτα,παλτα,καμπαρντινες,κτλ,αναλογα με το κομματι θα μπουν και οι τιμες,δεν γινεται να μπουν ολα 1 ευρω,σωστα;:)

Ειναι πολυ ομορφα!!!!:up:

Οσο για το θεμα κοστολογησης και εγω νομιζω οτι καποια πραγματα αξιζουν και θα δωσουμε πανω απο 10 ευρω...οσα ειναι αθικτα ή καινουρια και τα λοιπα δεν αξιζει να μπουν 1 η 2 ευρω...Οι τιμές στα παζάρια κυμαινονται εξάλλου:).Το πολυ πολυ μπορει να γινεται και παζαράκι αν σε καποιον φαινεται ακριβό:lol:!

εχω κ εγω καποια πραγματα για το παζαρι μας, σε καλη κατασταση.:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back