evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Θα δοκιμάσω να περνάω όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ μαζί του...
Ελπίζω να είναι αυτό η λύση!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!
Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά που σου είπαν τα παιδιά να κάνεις όπως μου είπαν κ μενα. Δοκίμασες να γριλίσεις ;

Εχω παρατηρήσει πως αν της πω αρκετά δυνατά και κοφτά το "μη" συνήθως πιάνει. Επίσης αν συνεχίσει την πιάνω απο τον σβέρκο, την κρατάω λίγο έτσι και μετά την κατεβάζω στο πάτωμα. όπως κατάλαβα και απο αυτά που μου είπαμε τα παιδιά εδω είναι και θέμα ηλικίας..
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω μεγαλώνοντας με αγάπη και προσοχή να ηρεμήσει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

θα σου πω κατι που λειτουργησε σε εμενα. παρε ενα κουτακι μπυρας η κοκας, βαλε μεσα 5-6 διλεπτα μονολεπτα, εχε το διπλα σου κ οταν δαγκωνει κουνα το δυνατα στο μερος του. θα σταματησει ΣΙΓΟΥΡΑ. θα πρεπει να το κανεις ταυτοχρονα ομως. εντελως ταυτοχρονα. αμεσως οταν δαγκωσει κουνα το κουτακι κ θα φυγι χεσμενος. αν το κανεις αυτο σταθερα συνεχεια, με το που βλεπει το κουτακι θα γινεται μπουχος

πιανει, θα με θυμηθεις.

ιβανα
Επιφανές μέλος

μα εντελως αγκαλια ομως
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...παντως και εγω πιστευω οτι η μονη πραγματικη λυση ειναι το 2ο γατακι...αν ,παλι δεν μπορεις..δοκιμασε το ψεκασμα...εστω και σαν τροπο αμυνας...και να φωναζεις αποτομα και δυνατα εκεινη τη στιγμη...ειδικα αυτο στον μπουκακο πιανει παντα....ασχετο αν μετα ξαναερχεται να με δαγκωσει...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μόλις κάνει τη λαμακία, τον σηκώνεις επάνω, τον κρατάς σε απόσταση από σένα χωρίς μαλώματα ή ομιλίες και τον κλείνεις στο μπάνιο ή σε άλλο μικρό χώρο (προσοχή μην αφήσεις ανοιχτό παράθυρο ή χλωρίνες-απορρυπαντικά εκτεθειμένα!). Τον αφήνεις εκεί μέσα 10-15 λεπτά κι έπειτα του ανοίγεις την πόρτα, πάλι χωρίς να του "μιλήσεις".
Επίσης, για να εκτονώνεται χωρίς να σε πονάει, μπορείς να του κουνάς το χέρι σου προστατευμένο από χοντρό αντιπυρικό γάντι κουζίνας (αυτό που φοράμε για να βγάλουμε το ταψί απ' τον φούρνο!) και να του επιτρέπεις να δαγκώνει ΜΟΝΟ όταν φοράς το γάντι.
Αυτά τα κάνουν γιατί χωρίστηκαν νωρίς από τη γατοοικογένειά τους!
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
...και αν δεν πιάσει θα πάρω μπουγελόφατσες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
να σου πω κ κατι να γελασεις. οταν ηταν μικρη η πασχαλω κ εκανε βλακειες τη νυχτα κ δε μ'αφηνε να κοιμηθω, κοιμομουν αγκαλια με το κουτακι που σου λεω, για να το κουνησω σε περιπτωση που εκανε κατι που δεν επρεπε.μα εντελως αγκαλια ομως
![]()
επισης (επειδη τα θυμαμαι κ γελαω τωρα)
να σου πω οτι επειδη κοιμομουν αγκαλια με το κουτακι, καθε που αλλαζα πλευρο, ξυπνουσα
πολλα νευρα ειχα τοτε που δεν κοιμομουν καλα, πολλα νευρα. ή η πασχαλω θα με ξυπναγε, ή το κουτακι
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ωραία!Θα ξεκινήσω με το τενεκεδάκι!Απλά αγχώνομαι μήπως τρομάξει τόσο πολύ που μετά να μη θέλει να με πλησιάσει ούτε στο μέτρο...και αν δεν πιάσει θα πάρω μπουγελόφατσες...
σιγα μη δε θελει να σε πλησιασει. θα πιασει θα δεις, θυμησου τη λεξη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. μην το κουνησεις το κουτι μισο λεπτο μετα, δεν εχει νοημα. πρεπει να συνδυασει το δαγκωμα με τον καταραμενο ηχο του κουτιου.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κι ο δικός μου ο μαυρογκάγκανος τα ίδια και χειρότερα έκανε! Η δεκάλεπτη απομόνωση στο μπάνιο και το τενεκεδένιο κουτί με τα ψιλά είναι σίγουρα και αποτελεσματικά.
Μόλις κάνει τη λαμακία, τον σηκώνεις επάνω, τον κρατάς σε απόσταση από σένα χωρίς μαλώματα ή ομιλίες και τον κλείνεις στο μπάνιο ή σε άλλο μικρό χώρο (προσοχή μην αφήσεις ανοιχτό παράθυρο ή χλωρίνες-απορρυπαντικά εκτεθειμένα!). Τον αφήνεις εκεί μέσα 10-15 λεπτά κι έπειτα του ανοίγεις την πόρτα, πάλι χωρίς να του "μιλήσεις".
Επίσης, για να εκτονώνεται χωρίς να σε πονάει, μπορείς να του κουνάς το χέρι σου προστατευμένο από χοντρό αντιπυρικό γάντι κουζίνας (αυτό που φοράμε για να βγάλουμε το ταψί απ' τον φούρνο!) και να του επιτρέπεις να δαγκώνει ΜΟΝΟ όταν φοράς το γάντι.
Αυτά τα κάνουν γιατί χωρίστηκαν νωρίς από τη γατοοικογένειά τους![/quote]
ακριβως αυτο!!!!!!!!!!το εχω δει και σε ντοκιμαντερ...δεν ειχαν τη δυνατοτητα να παιξουν με ταδελφακια τους και τη μαμα τους και να κοινωνικοποιηθουνε......ο μπουκακος οταν τον βρηκα ηταν παρα πολυ μικρος,σχεδον δεν περπαταγε,και μονος...η μαμα του πρεπει να ηταν μια σκοτωμενη γατα απο αμαξι,λιγο πιο κατω απο το σημειο που βρισκοταν ο μπουκακος...απο οτι ειδα αλα αδελφακια δεν ειχε,και εγω,οταν τον εβαλα μεσα ,δεν ειχε αλλο γατακι...ειμασταν οι δυο μας...ετσι τα παιχνιδια και τα δαγκωματα καιτις προσποιησεις που κανουν με τα αλλα,αυτος τα εκανε...σε μενα...αντιθετα η πουπου οταν τη βρηκα ηταν με το αδελφακι της,τα μεγαλωσα και τα δυο εξω,οπου υπηρχαν και αλλα γατακια και παιζαν ολη μερα...ετσι η πουπου μου κονωνικοποιηθηκε και ΠΟΤΕ δεν με εχει δαγκωσει η γρατζουνισει...ποτε...![]()
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωχ!Θα χρειαστώ πανοπλία;

Αυτά τα κάνουν γιατί χωρίστηκαν νωρίς από τη γατοοικογένειά τους!
Έχεις δίκιο αλλά ποιος ξέρει τι να έκανε τη μανούλα του να το εγκαταλείψη...
επισης (επειδη τα θυμαμαι κ γελαω τωρα)να σου πω οτι επειδη κοιμομουν αγκαλια με το κουτακι, καθε που αλλαζα πλευρο, ξυπνουσα
πολλα νευρα ειχα τοτε που δεν κοιμομουν καλα, πολλα νευρα. ή η πασχαλω θα με ξυπναγε, ή το κουτακι
![]()
Αχ!Απ'το σχολείο έχω να ξυπνήσω τόοοοοοοοοοοοοσο πρωί...Ευτυχώς το πρωί με ξυπνάει με χουρχουρητά και όχι με δαγκώματα

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
neli συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη, ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν μπορείς να πάρεις δεύτερο γατάκι..?
Επειδή υπάρχει θέμα με τα ζώα στην πολυκατοικία αλλά ούτε και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τα θέλει....Για την ακρίβεια δε θέλει να υπάρχει κανένα ζώο μέσα στο σπίτι και εγώ έχω ήδη ένα κουνέλι,μία γάτα,μία τσιπούρα και άλλα 4 ψαρούλια....Αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι πολύ δύσκολο να βάλω και άλλο ζωάκι εδώ μέσα...Ίσως αργότερα να μπορώ αλλά τώρα είναι αδύνατον...Επίσης δεν είμαι σύγουρη ότι θα μπορούσα να το αντέξω οικονομικά...

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης (επειδη τα θυμαμαι κ γελαω τωρα)να σου πω οτι επειδη κοιμομουν αγκαλια με το κουτακι, καθε που αλλαζα πλευρο, ξυπνουσα
![]()
Xαχαχα...Ιωαννα εσυ κοιμοσουν αγκαλια με κουτακι κοκα κολας κι εγω κοιμομουν με τις παντοφλες για να γλυτωσω τα ποδια μου. Πολυ σεξι γκομενες χχαχαχα....
Χμ ωστε να φταιει η απομακρινση απο τη μητερα τους εε;;Εγω δεν ξερω τι εγινε με την οικογενεια της μικρης μου...Απο οτι μου ειπε ο γαμπρος μου που την ειχε δει πριν απο μενα και την ταιζε ηταν ενα απομωνομενο γατι που δεν το ηθελε κανενα αλλο ζωο της γειτονιας.Ολο φαπες ετρωγε και κοιμοταν μονο του ...Υποθετει μαλιστα οτι πριν βρεθει στο δρομο το ειχε οικογενεια σπιτι και την παρατησαν γιατι οποτε εβλεπε ανθρωπο επεφτε στα ποδια του του τριβοταν και εκανε βαρελακια. (Οταν την πηρα ηταν 2-3 μηνων ποτε προλαβαν και την παρατησαν
Μεχρι που επεσε στα δικα μου τα ποδια και με εκανε λιωμα και απο τοτε ειμαστε αχωριστες...Νελι εχεις τσιπουρα για κατοικιδιο;;;;;;

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νελι εχεις τσιπουρα για κατοικιδιο;;;;;;![]()
Ναι!Ή τελοσπάντων κάτι στο μέγεθος τσιπούρας...Βασικά έχω ένα ενυδρείο που μου το έδωσαν ή μάλλον το πήρα για να γλιτώσω τα ψάρια...Μέσα ήταν μια σαλάτα...Από ψάρια που δε φαίνονταν μέχρι γίγαντες....Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο σε μέγεθος είναι σαν τσιπούρα στην εφηβεία!Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να του βρω ένα καλύτερο(μεγαλύτερο μάλλον)σπίτι...

εγω κοιμομουν με τις παντοφλες για να γλυτωσω τα ποδια μου.
Απίστευτο...Ηρέμησε στο μεταξύ;
ιβανα
Επιφανές μέλος
Xαχαχα...Ιωαννα εσυ κοιμοσουν αγκαλια με κουτακι κοκα κολας κι εγω κοιμομουν με τις παντοφλες για να γλυτωσω τα ποδια μου. Πολυ σεξι γκομενες χχαχαχα....
τι ωραια που μας ειχαν καταντησει οι γατες μας

ρεζιλι των σκυλιων

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool