Επιθετικότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αχ μην την δωσες πισω δεν ξερεις τι μπορει να κανουν ειναι ανευθυνοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι καλά που θα την δώσω πίσω; Ήδη έχασα τον ύπνο μου μόλις κατάλαβα τι λάθος έκανα την πρώτη φορά!
Θα πάμε στον κτηνίατρο να τη στειρώσει και ελπίζω ότι έτσι θα είναι λίγο πιο εύκολο να βρεθεί σπίτι. Το μεγάλο πρόβ λημα όμως είναι η επιθετικότητα. Και αν τη κρατήσω εγώ σε μια γκαρσονιέρα μαζί με μια άλλη γάτα καταλαβαίνεις ότι δεν θα λυθεί εύκολα το ζήτημα.
Τώρα η Λουκρητία βγήκε για την πρωινή της βόλτα αλλά η άλλη δεν το κουνάει από δίπλα μου. Αφήστε που είναι μαθημένο να ζει μόνο μέσα και μόνο που είδε ανοιχτή μπαλκονόπορτα έπαθε σοκ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμμ εχω μια ιδεα για την επιθετικοτητα κατσε να το ψαξω λιγο να σιγουρευτω κ θα σε ενημερωσω

Αχ, παιδιά σας ευχαριστώ πολύ βοηθιτικό site. Στο θέμα της γνωριμίας με τη Λουκρητία τα είχα υπόψη αλλά λόγω στενότητας χώρου ήταν δύσκολο να τα εφαρμόσω.
Τώρα για το άλλο το ζήτημα η μικρή έχει αυτό το πρόβλημα που καθώς την χαϊδεύεις αρπάζει το χέρι. Θα της αρχίσω σταδιακή αποευασθητοποίηση κι ο Θεός βοηθός. Ελπίζω ότι και με την στείρωση θα αλλάξει η συμπεριφορά της γιατί και η Λουκρητία ηρέμησε και κοινωνικοποιήθηκε πολύ καλύτερα μετά την στείρωση.

αντε καλη δυναμη κ κουραγιο ολα θα φτιαξιυν

Αστην μονη της σε ενα μικρο μερος και γενικα αδιαφορησε πληρως. Σαφεστατα ειναι επιθετικη λογω φοβου απο το οτι ειναι εγκυος( τραβανε μεγαλο ζορι κι ανχος)! Αστην, και δινε της τροφη σε μικρες ποσοτητες αλλα νοστιμη και δυο τρεις φορες τη μερα και μιλα της γλυκα ετσι θα σε συνδυασει με κατι ασφαλες και σιγουρο και καλο μετα απο τη στειρωση που θα ηρενησει κανε το ιδιο και μετα απο ενα δυο μερες αστην σε ολο το σπιτι. Θα εισαι πληρως αδιαφορη και θα δεις σιγα σιγα θα ερθει μονη της να σου τριφτει εκει σιγα σιγα χαδακι στη πλατουλα και οχι πολλα πολλα ειναι κακοπαθημενη και θελει μεγαλη υπομονη. Ειναι οπως ο ζυμωνουλης ( φαντασου να ταν κι εγκυος!)θελει πολυ υπομονη και αγαπη και κατανοηση πηγαινε μαζι της σαν το καβουρα κι ολα θα φτιαξουν θα δεις.

Οταν ερθετε κοντα πια σου προτεινω να την τυλιγεις στην αγγαλια σου με κουβερτουλα η οταν ειναι ανασκελα να της κρατας τα χερακια μαζεμενα και να της κανεις μυτουλες. Σε μενα πιανει παντα γιατι τους θυμιζει τη μαμα τους και καταλαβαινουν σιγα σιγα οτι δεν πρεπει να απλωνουν χερι και σιγα σιγα σε κανα μηνα θα βαζει μεσα τα νυχακια κα θα ειναι παιχνιδι πια.

Εδώ τα πράγματα βελτιώνονται. Η μικρή ηρέμησε. Γιασμίν έρχεται και τρίβεται πάνω μου και κουρνιάζει και μέσα στην αγκαλιά μου αλλά με το που θα δει την παλάμη μου ή έστω τον βραχίονα μου ορμάει και δαγκώνει. Νομίζω ότι είναι αυτό που παθαίνουν πολλές γάτες από υπερδιέγερση αλλά αυτή αντιδράει λίγο πιο άσχημα. Σήμερα όμως είναι όλο αγάπες (τραβάω και γω τα χέρια μου εγκαίρως εννοείται..)

Η Λουκρητία όμως μου κρατάει μούτρα. Είναι κατατσαντισμένη δεν πλησιάζει να τη χαϊδέψω και κάνει και επιδεικτική αποχή από το φαγητό. Της έβαλα gourmet gold να την καλοπιάσω και δυο μπουκιές καταδέχτηκε. Έκλεισα και την πόρτα να μη νοιώθουν η μια την άλλη αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή η ιστορία..
Στις 2:30 πάω κτηνίατρο να μου επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και να μου πει τι μπορεί να γίνει:/:

Τοτε κανε τη μεθοδο με τη κουβερτουλα και κρατα της τα χερακια μεσα στη κουβερτουλα, ενω τη χαιδευεις και να αντιδρασει μη φοβηθεις μαι δυο θα συνηθισει ( η ενναλακτικα με χοντρα γαντια) εξισου συνεχισε να τα παιρνεις εγκαιρως τα χερια σου.

Τη Λουκρητια αστην στον ιδιο χωρο και χαιδευε την περισσοτερο απο πριν , να επιμενεις ζηλευει. Θα την περνεις κι αυτη αγγαλια και θα της δινεις τη κονσερβα. Να της λες οτι ειναι καλο κοριτσι και την αγαπας και να μη ζηλευει , δεν θα καταλαβει αλλα θα αισθανθει τον τονο της φωνης.

Μετα αφου ξαναρχισει να τρωει, σιγα σιγα θα αδιαφορησεις και για τις δυο, και θα αφηνεις το φαγητο τους κοντα κοντα τις επομενες μερες ενω θα τις χαιδευεις και τις δυο. Οταν τις πιασει η πεινα και φανε μαζι θα τις χαιδευεις και τις δυο ταυτοχρονα. Θελει τρεις βδομαδες ενα μηνα η ιστορια κανε υπομονη και θα εχεις αλλα γατακια στο τελος.

Μαριγώ κουράγιο! Στο θέμα με τις γρατζουνιές βάλε ένα γάντι κουζίνας όταν την χαϊδεύεις και αστην να ξεσπά εκεί. Ευτυχώς που βελτιώνεται η κατάσταση τουλάχιστον. Το καημένο έχει περάσει δύσκολα και αν είναι και έγκυος αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Τι να πεις για μερικούς ανθρώπους...

Μα αν μπορούσα να την κρατήσω εγώ τίποτα από αυτά δεν θα με άγχωνε. Αλλά είναι ήδη δύσκολο να ταξιδεύω 5 φορές το χρόνο μαζί με μία γάτα (κι αυτές είναι οι φορές που την παίρνω μαζί, βάλε κι άλλες τόσες που φεύγω για λίγο και πρέπει κάποιος να την προσέχει κτλ). Αυτό που με αγχώνει είναι ότι πρέπει να ξαναμπώ στη διαδικασία να τη δώσω για υιοθεσία και θα ναι πολύ πολύ δύσκολο αυτή τη φορά..

Παιδιά μόλις γύρισα από τον κτηνίατρο! Πρώτη φορά ήταν τόσο καλός και συμπονετικός ( ο κτηνίατρος μας κανονικά είναι το στυλ σοβαρός-επαγγελματίας:), μου μιλάει και στον πληθυντικό αλλά σήμερα έτσι που με είδε απηυδυσμένη με έλεγε "Μαρία μου":blink:).
Η γατούλα είναι πράγματι έγκυος αλλά είμαστε τυχεροί γιατί είναι στα πολύ πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης και μπορεί να διακοπεί χωρίς κινδύνους. (Κι όσο σκέφτομαι ότι πέρσι τέτοιο καιρό όταν μου είπε αν θέλω να κάνουμε το ίδιο με την κύηση της Λουκρητίας έγινα έξαλλη...-στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα..). Προσφέρθηκε να μου την κρατήσει στο ιατρείο και μερικές μέρες μετά την εγχείρηση γιατί εννοείται ότι δεν γίνεται εγχειρισμένο γατί να στρεσσάρεται και να τσακώνεται με άλλη γάτα και θα αρχίσω επειγόντως επιχείρηση ανεύρεσης στέγης:/:. Κι άντε τώρα να βεβαιωθώ ότι δεν θα πάθω τα ίδια... Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι όποιος αποφασίσει να υιοθετήσει μια ενήλικη γάτα είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένος από κάποιον που ερωτεύεται ένα γατάκι και παίρνει τη ζωή του στα χέρια του χωρίς να σκεφτεί ότι... θα μεγαλώσει:down:

Έχω την εντύπωση από αυτά που διάβασα, ότι η γατούλα το κάνει αυτό όταν βλέπει χέρι, γιατί μάλλον την χτυπούσαν εκεί που ήταν και τώρα όταν βλέπει χέρι νομίζοντας ότι θα την χτυπήσουν πάλι αντιδράει επιθετικά. Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος. Ελπίζω να μην είναι αυτό και να ηρεμήσει με την στείρωση, αλλά άμα είναι αυτό σίγουρα θα το ξεπεράσει πάρα πολύ δύσκολα ακόμα και με τις μεθόδους που σου έχουν προτείνει. Καλό κουράγιο:/: !

Η καημένη η γατούλα! Παντως εχω ακούσει κι άλλα περιστατικά με γατούλες που βγάζουν μια εντονη επιθετικότητα με την εγκυμοσύνη! Δεν ξερω αν ηταν και πριν επιθετική.... Αλλά οι ορμόνες...... Εγώ να δειτε πόσο επιθετική ήμουν. Σκότωνα ανθρωπο. Κι εγω εκπληκτη έμενα!
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαντάζομαι ειναι λογικό.
Μακάρι να πάνε όλα καλα για τη μικρούλα

Εγώ να δειτε πόσο επιθετική ήμουν. Σκότωνα ανθρωπο. Κι εγω εκπληκτη έμενα!
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Φαντάζομαι ειναι λογικό.
Μακάρι να πάνε όλα καλα για τη μικρούλα

ποτε ησουν καλε επιθετικη?μπερδευτηκα:redface: :redface:

Σήμερα έφερα το μωρό σπίτι! Δεν άντεξα τελικά να την αφήσω μέχρι την Παρασκευή στο κτηνιατρείο... Η εγκυμοσύνη όπως καταλαβαίνετε τερματίστηκε:( και η γατούλα στειρώθηκε (στοίχισε και μια περιούσια η επέμβαση αλλά χαλάλι).
Το καλύτερο όμως είναι ότι από την ώρα που ήρθε η γατούλα είναι μες τις αγάπες!:D Έχουν μοιράσει βέβαια τους δυο χώρους του σπιτιού με τη Λουκρη και είναι μια στο υπνοδωμάτιο κι η άλλη από κει αλλά η συμπεριφορά της προς εμένα είναι άψογη!!! Θέλει συνέχεια να κάθεται στην αγκαλιά μου και δεν άπλωσε ούτε μία φορά το ποδαράκι της να με γδάρει! Το μωρό μου μάλλον μ' εμπιστεύτηκε. Ηρέμησε ίσως και από το άγχος της εγκυμοσύνης.
Μακάρι να βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει.......:inlove:

Συνημμένα

• Antigoni poly mikri.jpg
    Antigoni poly mikri.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 45
Μα, πώς τους πήγαινε η καρδιά να παρατήσουν ένα τέτοιο πλασματάκι; Ελπίζω να βρει γρήγορα νέο σπίτι, με τέτοια φατσούλα δεν θα είναι δύσκολο.

Το καλύτερο όμως είναι ότι από την ώρα που ήρθε η γατούλα είναι μες τις αγάπες!
Μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια δηλαδή!! Μπράβο! :up:

Υπέροχα!! Τέλος καλό, όλα καλά! :D
Και είναι κούκλα η άτιμη!! Φτού να μην τη ματιάσω! :inlove:
Βάλε κι άλλες φωτό!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back