ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Θα πάμε στον κτηνίατρο να τη στειρώσει και ελπίζω ότι έτσι θα είναι λίγο πιο εύκολο να βρεθεί σπίτι. Το μεγάλο πρόβ λημα όμως είναι η επιθετικότητα. Και αν τη κρατήσω εγώ σε μια γκαρσονιέρα μαζί με μια άλλη γάτα καταλαβαίνεις ότι δεν θα λυθεί εύκολα το ζήτημα.
Τώρα η Λουκρητία βγήκε για την πρωινή της βόλτα αλλά η άλλη δεν το κουνάει από δίπλα μου. Αφήστε που είναι μαθημένο να ζει μόνο μέσα και μόνο που είδε ανοιχτή μπαλκονόπορτα έπαθε σοκ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
https://https://www.ailouros.gr/Προβλήματα/Αγριάδα/Στουςανθρώπους/tabid/210/Default.aspx
marigo173
Δραστήριο μέλος
Τώρα για το άλλο το ζήτημα η μικρή έχει αυτό το πρόβλημα που καθώς την χαϊδεύεις αρπάζει το χέρι. Θα της αρχίσω σταδιακή αποευασθητοποίηση κι ο Θεός βοηθός. Ελπίζω ότι και με την στείρωση θα αλλάξει η συμπεριφορά της γιατί και η Λουκρητία ηρέμησε και κοινωνικοποιήθηκε πολύ καλύτερα μετά την στείρωση.
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οταν ερθετε κοντα πια σου προτεινω να την τυλιγεις στην αγγαλια σου με κουβερτουλα η οταν ειναι ανασκελα να της κρατας τα χερακια μαζεμενα και να της κανεις μυτουλες. Σε μενα πιανει παντα γιατι τους θυμιζει τη μαμα τους και καταλαβαινουν σιγα σιγα οτι δεν πρεπει να απλωνουν χερι και σιγα σιγα σε κανα μηνα θα βαζει μεσα τα νυχακια κα θα ειναι παιχνιδι πια.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η Λουκρητία όμως μου κρατάει μούτρα. Είναι κατατσαντισμένη δεν πλησιάζει να τη χαϊδέψω και κάνει και επιδεικτική αποχή από το φαγητό. Της έβαλα gourmet gold να την καλοπιάσω και δυο μπουκιές καταδέχτηκε. Έκλεισα και την πόρτα να μη νοιώθουν η μια την άλλη αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει αυτή η ιστορία..
Στις 2:30 πάω κτηνίατρο να μου επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη και να μου πει τι μπορεί να γίνει

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τη Λουκρητια αστην στον ιδιο χωρο και χαιδευε την περισσοτερο απο πριν , να επιμενεις ζηλευει. Θα την περνεις κι αυτη αγγαλια και θα της δινεις τη κονσερβα. Να της λες οτι ειναι καλο κοριτσι και την αγαπας και να μη ζηλευει , δεν θα καταλαβει αλλα θα αισθανθει τον τονο της φωνης.
Μετα αφου ξαναρχισει να τρωει, σιγα σιγα θα αδιαφορησεις και για τις δυο, και θα αφηνεις το φαγητο τους κοντα κοντα τις επομενες μερες ενω θα τις χαιδευεις και τις δυο. Οταν τις πιασει η πεινα και φανε μαζι θα τις χαιδευεις και τις δυο ταυτοχρονα. Θελει τρεις βδομαδες ενα μηνα η ιστορια κανε υπομονη και θα εχεις αλλα γατακια στο τελος.
anabou
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
, μου μιλάει και στον πληθυντικό αλλά σήμερα έτσι που με είδε απηυδυσμένη με έλεγε "Μαρία μου"
).Η γατούλα είναι πράγματι έγκυος αλλά είμαστε τυχεροί γιατί είναι στα πολύ πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης και μπορεί να διακοπεί χωρίς κινδύνους. (Κι όσο σκέφτομαι ότι πέρσι τέτοιο καιρό όταν μου είπε αν θέλω να κάνουμε το ίδιο με την κύηση της Λουκρητίας έγινα έξαλλη...-στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα..). Προσφέρθηκε να μου την κρατήσει στο ιατρείο και μερικές μέρες μετά την εγχείρηση γιατί εννοείται ότι δεν γίνεται εγχειρισμένο γατί να στρεσσάρεται και να τσακώνεται με άλλη γάτα και θα αρχίσω επειγόντως επιχείρηση ανεύρεσης στέγης
. Κι άντε τώρα να βεβαιωθώ ότι δεν θα πάθω τα ίδια... Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι όποιος αποφασίσει να υιοθετήσει μια ενήλικη γάτα είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένος από κάποιον που ερωτεύεται ένα γατάκι και παίρνει τη ζωή του στα χέρια του χωρίς να σκεφτεί ότι... θα μεγαλώσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι ειναι λογικό.
Μακάρι να πάνε όλα καλα για τη μικρούλα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ να δειτε πόσο επιθετική ήμουν. Σκότωνα ανθρωπο. Κι εγω εκπληκτη έμενα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι ειναι λογικό.
Μακάρι να πάνε όλα καλα για τη μικρούλα
ποτε ησουν καλε επιθετικη?μπερδευτηκα

marigo173
Δραστήριο μέλος
και η γατούλα στειρώθηκε (στοίχισε και μια περιούσια η επέμβαση αλλά χαλάλι).Το καλύτερο όμως είναι ότι από την ώρα που ήρθε η γατούλα είναι μες τις αγάπες!
Έχουν μοιράσει βέβαια τους δυο χώρους του σπιτιού με τη Λουκρη και είναι μια στο υπνοδωμάτιο κι η άλλη από κει αλλά η συμπεριφορά της προς εμένα είναι άψογη!!! Θέλει συνέχεια να κάθεται στην αγκαλιά μου και δεν άπλωσε ούτε μία φορά το ποδαράκι της να με γδάρει! Το μωρό μου μάλλον μ' εμπιστεύτηκε. Ηρέμησε ίσως και από το άγχος της εγκυμοσύνης.Μακάρι να βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει.......

Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια δηλαδή!! Μπράβο!Το καλύτερο όμως είναι ότι από την ώρα που ήρθε η γατούλα είναι μες τις αγάπες!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Και είναι κούκλα η άτιμη!! Φτού να μην τη ματιάσω!

Βάλε κι άλλες φωτό!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool