prince
Διάσημο μέλος
Ειλικρινά έχω και γώ υποφέρει στα χερια του περσικου. Στα δόντια μάλλον. Τελευταία όμως έμαθε ότι το παιχνίδι διαρκεί συγκεκριμένες ώρες. Αλλά και πάλι με αστραγάλους παλεύει :Ρ
Υπομονή θα μεγαλώσει και το δικό σου... :Ρ Πάρε του ένα γατο τούνελ. νά χει να παίζει κρυφτό και κυνηγητό μαζί σου. Εγώ με αυτό σώθηκα. Το εξαντλώ (μια βδομάδα κοντά και ούτε μία γρατζουνια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος

Μην αγχώνεσαι καθόλου όμως!Είναι και θέμα ηλικίας και θέμα χαρακτήρα γιατί η Ντάλια πλέον είναι στειρωμένη και 11 μηνών και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια!Η δικιά σου πάλι μπορεί και να ηρεμήσει μετά,συνήθως αυτό γίνεται!Πάρε παιχνίδια που να της τραβάνε το ενδιαφέρον(τα άλλα τα βαρέθηκε ή δεν της άρεσαν κάν) και κάντε πολλές αγκαλίτσες και χαδάκια!Όσο για τις γρατσουνιές αν βρείς λύση πες το και σε μένα γιατί όλοι νομίζουν οτί χαρακώνομαι κάθε μέρα!Χάλια τα χέρια μάς!!!!Όσο για σφαλιαρίτσες ξέχασε το εγώ αν το τολμήσω μου επιτίθεται και με κυνηγάει(κυριολεκτικά)μεσα στο σπίτι!Δεν το κάνει απο κακία!Κουράγιο είναι νινι ακόμα θέλει παιχνιδάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maronikoula
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας. Έχω σπίτι μου για πρώτη φορά δικό μου γατάκι.Είναι περίπου 3 μηνών και δαγκώνει συνέχεια με μανία,δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω για να σταματήσει...Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα απαραίτητα εμβόλια που πρέπει να κάνει και πόσο περίπου κοστίζουν.Είμαι φοιτήτρια και το οικονομικό είναι ένα θέμα.

Desdemona
Διάσημο μέλος

Όσο για τα εμβόλια, εδώ θα βρεις όλα όσα είναι απαραίτητα για το γατάκι σου. Το μέσο κόστος ενός εμβολιασμού μαζί με την απαραίτητη ιατρική εξέταση που γίνεται κάθε φορά είναι 20-30 ευρώ.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Φρόντισε να έχει στη διάθεσή του πολλά παιχνιδάκια, αγορασμένα ή αυτοσχέδια, για να εκτονώνεται σ' αυτά κι όχι στα χέρια σου. Γι' αυτό δεν χρειάζεσαι πολύ χρήμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις: μια κορδέλα από ζαχαροπλαστείο, ένα μπαλάκι από τσαλακωμένο χαρτί, ένα φύλλο εφημερίδας, ένα νάιλον με φυσαλίδες απ' αυτό που τυλίγουν τα εύθραυστα, ένα χαρτοκούτι με τρύπες για να μπαινοβγαίνει, μια χάρτινη σακούλα (με βγαλμένα τα χερούλια της για να μην πνιγεί!!), ίσως και κανένα αγοραστό μπαλάκι ή τσιντζιμιντζιλάκι από κανένα πετ-σοπ!
Μάθε το να δαγκώνει αυτά και όχι τα χέρια σου!

prince
Διάσημο μέλος
Α! κρύψε τα στυλό σου χρειάζονται :Ρ
maronikoula
Νεοφερμένο μέλος

Δοκίμασα μερικές από τις λύσεις που μου προτείνατε και όλα μια χαρά.Το ζουζούνι μου ηρέμησε και δεν με δαγκώνει τόσο συχνά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

maronikoula
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως είναι μια γλύκα
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
maronikoula
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
maronikoula
Νεοφερμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως είναι μια γλύκα
[/quote]Καλως ηρθες στην γατοπαρεα μας
.Πολλα συγχαρητηρια απο μενα που περιεθαλψες ενα αρωστο γατακι και το υιοθετησες
.Ολοι υπηρξαμε καποτε για πρωτη φορα γατογονεις και αισθανομασταν ασχετοι οπως εσυ.Σιγα-σιγα θα μαθεις να ζεις με το γατακι σου και θα περνατε και υπεροχα μαζι, ειμαι σιγουρη.Για ολες τις αποριες εδω ειναι το mycat
.Για την πρωτη σου απορια, τις δαγκωνιες που σου δινει το γατακι σου, σου λεω οτι αυτο ειδικα ολοι οι γατογονεις το εχουν περασει.Ακολουθησε τις συμβουλες που δινουν πιο πανω τα αλλα μελη και.....Καλη επιτυχια
Αυτο στο λεει μια παθουσα γατομαμα με δαγκωνιαρα γατα πεντε χρονων, που ακομη δεν καταφερε να της κοψει αυτην την συνηθεια

Πες μας λιγα λογια για το γατακι σου

Desdemona
Διάσημο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Ως αρχάρια γατομαμά έχω αρχίσει να ανησυχώ με τα "παιχνίδια" που μου κάνει ο μικρός. Επιτίθεται συνεχώς στα χέρια μου και στις πατούσες μου και έχω κάτι γρατσουνιές άλλο πράμα! Στην αρχή τον μάλωνα λίγο όταν με πονούσε πολύ , γιατί πριν 2 εβδομάδες (ήταν 3 εβδομάδων τότε) αποχωρίστηκε από τη μαμά του από κάποια βλαμμένα παιδάκια και ίσως δεν έμαθε να μην είναι ΤΟΣΟ επιθετικός στο παιχνίδι. φοβάμαι μη μου βγάλει κανα μάτι ενώ κοιμάμαι! Με εκνευρίζει αφόρητα ώρες ώρες! Τι παιχνίδια και κακό, τι ποντικάκια με κουδουνάκια, τι αραχνούλες με σκηνάκι, τίποτα δεν προτιμά για πάνω από 1-2 λεπτά παρά μόνο τα πονεμένα χέρια μου!
:cry:
τι να κάνω βρε παιδιά για να σταματήσει να είναι τόσο επιθετικός στο παιχνίδι ;

έχω πραγματικά αρχίσει να τον φοβάμαι

Fotini
Διάσημο μέλος

rtsk0670
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool