Επιθετικότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παντως Νελι,να ξερεις οτι εχει ψηφιστει νομος( που μας επεβαλε η Ε.Ε)...που επιτρεπει στον καθε ενοικο να εχει 2 κατοικιδια...ασχετα απο τον κανονισμο της πολυκατοικιας και τις βουλες του ιδιοκτητη.......ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟς να τα δεχτει...του το επιβαλλει ο νομος πλεον.......και τα ψαρια δεν πιανονται σε αυτην την κατηγορια...εκτος απο τα ψαρια δηλ. μπορεις να εχεις αλλα 2 κατοικιδια.....τωρα,αν δεν μπορεις να το αντεξεις οικονομικα...αυτο ειναι αλλο θεμα και παω πασο.....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλήθεια μπορεί κάποιος να εχει2 κατοικίδια στο σπίτι ? Πρόκειται να βρω διαμέρισμα και είναι σημαντικό να ξέρω τα δικαιωματα της γτοοικογενειας μου ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως Νελι,να ξερεις οτι εχει ψηφιστει νομος( που μας επεβαλε η Ε.Ε)...που επιτρεπει στον καθε ενοικο να εχει 2 κατοικιδια...ασχετα απο τον κανονισμο της πολυκατοικιας και τις βουλες του ιδιοκτητη.......ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟς να τα δεχτει...του το επιβαλλει ο νομος πλεον.......και τα ψαρια δεν πιανονται σε αυτην την κατηγορια...εκτος απο τα ψαρια δηλ. μπορεις να εχεις αλλα 2 κατοικιδια.....τωρα,αν δεν μπορεις να το αντεξεις οικονομικα...αυτο ειναι αλλο θεμα και παω πασο.....:)

Αυτό με το νόμο το ξέρω αλλά εκτός απ'τον γατούλη έχω και ένα κουνέλι και νομίζω πως πιάνεται...και εκτός απ'αυτό με τον ιδιοκτήτη έχουμε συγγένεια και γενικά είναι λίγο μπλεγμένα τα πράγματα ...Δε μου είναι πολύ εύκολο να σου εξηγήσω...:(Μακάρι να μπορούσα...αλλά πραγματικά δε γίνεται...

το κουνελάκι συμβιώνει μαζί με το γατάκι σου ; Είναι και αυτό έξω ελεύθερο ; Τί κανουν μαζί ; Πως τα πάνε ;

αλήθεια μπορεί κάποιος να εχει2 κατοικίδια στο σπίτι ? Πρόκειται να βρω διαμέρισμα και είναι σημαντικό να ξέρω τα δικαιωματα της γτοοικογενειας μου ! :D

ΝΑΙ................αυτο που σου λεω ειναι 100% σιγουρο!!!!!!!!! εχει κανα δυο χρονια ,νομιζω που ψηφιστηκε........το ελεγαν τα καναλια.και το θυμαμαι γιατι ειχα χαρει πολυ...και ...παραμιλουσα μπροστα στην τηλ. λεγοντας " να αγιασει η Ε.Ε":lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το κουνελάκι συμβιώνει μαζί με το γατάκι σου ; Είναι και αυτό έξω ελεύθερο ; Τί κανουν μαζί ; Πως τα πάνε ;

Προς το παρόν τα πάνε μια χαρά...και ελπίζω επειδή ο γατούλης μπήκε από μικρός στην οικογένεια να βλέπει και αργότερα τη μικρή μου σαν σύντροφο και όχι σαν μεζεδάκι...Βέβαια υπήρχαν και σκηνές σαν και αυτή...

Γατούλης εναντίον ανυποψίαστου κουνελιού...:lol:

Πέσανε και μερικές φάπες,λίγο γρύλισμα αλλά τώρα τα πάμε μια χαρά...Λίγο με την ιδιοκτησία(τουαλέτες,νερό...)έχουμε ένα θέμα αλλά μέρα με τη μέρα η κατάσταση βελτιώνεται...:)Το κουνελούδι μου είναι ελεύθερο όσο είμαι εγώ στο σπίτι(διότι σαν κουνέλι ροκανίζει διάφορα πράγματα και φοβάμαι για τη σωματική του ακεραιότητα όταν λείπω...)

Γενικά έχουν πολύ πλάκα μαζί...Το κουνέλι βαριέται να κουνηθεί αλλά αν κουνηθεί ο μικρός το βλέπει σαν μεγάλο παιχνίδι και τρέχει από πίσω του για να παίξουν...Όταν ακούν τη σακούλα με τα μπισκότα του κουνελιού(που στο σπίτι μας σημαίνει κουνελούδι είναι η ώρα να μπεις στο κλουβί σου)τρέχουν και τα δύο ποιο θα προλάβει να μπει πρώτο στο κλουβί...:lol:Γενικά είναι πολύ ωραίο θέαμα!!!!

ΝΑΙ................αυτο που σου λεω ειναι 100% σιγουρο!!!!!!!!! εχει κανα δυο χρονια ,νομιζω που ψηφιστηκε........το ελεγαν τα καναλια.και το θυμαμαι γιατι ειχα χαρει πολυ...και ...παραμιλουσα μπροστα στην τηλ. λεγοντας " να αγιασει η Ε.Ε"

Αυτό μου το είχε πει και η κτηνίατρός μας όταν ανησυχούσα τι θα γινόταν που μαζί με το κουνέλι θα έχω και το γατούλι...

Oxι...αλλα ηρεμησαν τα ποδια μου:P:P

Έτσι ωραία αισιόδοξα πράγματα να διαβάζω...:lol:

Προς το παρόν τα πάνε μια χαρά...και ελπίζω επειδή ο γατούλης μπήκε από μικρός στην οικογένεια να βλέπει και αργότερα τη μικρή μου σαν σύντροφο και όχι σαν μεζεδάκι...Βέβαια υπήρχαν και σκηνές σαν και αυτή...

Γατούλης εναντίον ανυποψίαστου κουνελιού...:lol:

:lol: :lol: :lol: πολύ γέλασα !!!

Τί καλό που είναι !! Το κουνελάκι είναι huge !! :blink: :blink: :D :D

Αν θελεις μπορεις να φιλοξενησεις απλα ενα δικο μας εχουμε πολλα ετσι θα περασει αυτη τη φαση του δαγκωματος και θα σωσεις κι ενα ( οι φιλοξενειες εινα για δυο μηνες με ολα καλυμμενα τα εξοδα). Τηλ 6979780445 (2-4/22-23000).
Αν παλι οχι παρε τηλ να σου δωσω συμβουλες και να δοκιμασουμε κατι απο το τηλέφωνο τις ιδιες ωρες

Διαβασα ολο το thread και εχω σκασει στα γελια :lol::lol: Εγω κοιμαμαι με τις χοντρες χειμωνιατικες καλτσες αυγουστο μηνα, γιατι κουνιεμαι πολυ στον υπνο και κοιμαμαι και πολυ, και ο Μικοτο βαριεται και κανει ντου στα ποδαρακια μου :blink: Το τρομερο ειναι που παει και βρισκει απο που εξεχει λιγο το σεντονακι με το οποιο σκεπαζομαι, και κανει ντου στα τρυφερα μου τα μπουτακια καλε :blink: Τον αγαπαω ομως τον ατιμο :redface: Και ας εχω να κοιμηθω σαν αν8ρωπος απο τοτε που τον πηρα :lol::lol: Ανακαλυψα οτι το ΜΗ το αγνοει, το ΑΟΥ δεν του λεει και πολλα, οποτε εβαλα μπρος την επιχειρηση τσιριδα :lol: Η αδερφη μου εκανε σε καποια φαση ναζια του μικοτο που την δαγκωσε, και τσιριξε σαν το υστερικο, και αυτος ω θαυμα απομακρυνθηκε :lol: (εχει κλεισει ο λαιμος μου 2 μερες τωρα, μαλλον τυχαιο ειναι :P)
Αυτο ομως που εχω προσεξει ειναι το ποτε με δαγκωνει:

Οταν τον γραφω (οποτε απλα πρεπει να ασχολουμαι μαζι του)

Οταν κοιμαμαι, που βαριεται (οποτε να παει να χεστει, i need my beauty sleep :lol:)

Oταν πειναει, καθως εμεις δεν νιαουριζουμε διπλα στο μπολ, ερχομαστε με υφος "αν δεν με ταισεις θα σε φαω" :lol:

Και οταν μπαινει ο διαολος μεσα του, που υποθετω οτι μονο εξορκιστης μπορει να βοηθησει εκει. Το γατι της Ροζμαρι υιοθετησα :blink::redface: ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! :redface: :greycat:

Α ολα κι ολα με το δαγκωμα...Εμενα η δικια μου εχει διπλη προσωπικοτητα παει και τελειωσε...Εκει που ειναι ολο γλυκες και μου χει ξαπλωσει για χαδι θυμαται ξαφνικα οτι πρεπει να με δαγκωσει και τσουπ ....μιλαμε σε χρονο ντε τε ετσι? Αφου την εχω χρονομετρησει...Αντεχει στο χαδι για ενα λεπτο, και πολυ σας λεω...
Και οσο για τα ποδια στον υπνο μεχρι τωρα ειχα βρει την υγεια μου γιατι εμενε το αγορι μου μαζι μου και απετεισε με τον τροπο του να κοιμαται απο την εξω μερια του κρεββατιου ...Κι εγω του την παραχωρησα την θεση μου οχι γιατι υποταχτηκα στα θελω του, αλλα επειδη ηξερα οτι απο κει η μικρη δεν θα εχει προσβαση στα δικα μου ποδια αλλα στα δικα του χιχιχιχ....κι ετσι εγινε φυσικα ...εχτες ομως κοιμηθηκα μονη μου και ειχα ολο το κρεββατι δικο μου (επιτελους!) αλλα ειχα ξεχασει το πιρανχας που αναθρεφω σπιτι μου , και που φυσικα με ριμαξε!!!!μεχρι που στο τελος βαρεθηκε και ξαπλαρε για υπνο διπλα μου (μετα απο πολυ καιρο!! ) και κοιμηθηκε...Βεβαια τους μαυρους κυκλους της αυπνιας εγω τους εχω κατω απο τα ματια μου κι οχι αυτη!!!
Οποτε Νελι οπως καταλαβαινεις τη συνηθεια αυτη δεν την ξεκοβουν ευκολα τα βλασταρια μας...Εναποθετω τις ελπιδες μου στην ενηλικιωση της μπας και βρω την υγεια μου αλλα δεν το κοβω...

Α ολα κι ολα με το δαγκωμα...Εμενα η δικια μου εχει διπλη προσωπικοτητα παει και τελειωσε...Εκει που ειναι ολο γλυκες και μου χει ξαπλωσει για χαδι θυμαται ξαφνικα οτι πρεπει να με δαγκωσει και τσουπ ....μιλαμε σε χρονο ντε τε ετσι? Αφου την εχω χρονομετρησει...Αντεχει στο χαδι για ενα λεπτο, και πολυ σας λεω...
Και οσο για τα ποδια στον υπνο μεχρι τωρα ειχα βρει την υγεια μου γιατι εμενε το αγορι μου μαζι μου και απετεισε με τον τροπο του να κοιμαται απο την εξω μερια του κρεββατιου ...Κι εγω του την παραχωρησα την θεση μου οχι γιατι υποταχτηκα στα θελω του, αλλα επειδη ηξερα οτι απο κει η μικρη δεν θα εχει προσβαση στα δικα μου ποδια αλλα στα δικα του χιχιχιχ....κι ετσι εγινε φυσικα ...εχτες ομως κοιμηθηκα μονη μου και ειχα ολο το κρεββατι δικο μου (επιτελους!) αλλα ειχα ξεχασει το πιρανχας που αναθρεφω σπιτι μου , και που φυσικα με ριμαξε!!!!μεχρι που στο τελος βαρεθηκε και ξαπλαρε για υπνο διπλα μου (μετα απο πολυ καιρο!! ) και κοιμηθηκε...Βεβαια τους μαυρους κυκλους της αυπνιας εγω τους εχω κατω απο τα ματια μου κι οχι αυτη!!!
Οποτε Νελι οπως καταλαβαινεις τη συνηθεια αυτη δεν την ξεκοβουν ευκολα τα βλασταρια μας...Εναποθετω τις ελπιδες μου στην ενηλικιωση της μπας και βρω την υγεια μου αλλα δεν το κοβω...

τωρα και εσυ,περιγραφεις το μπουκακο μου!!!!!!!!!! ετσι και αυτος ...το καλο με τον μπουκακο ειναι οτι στο κρεβατι μου,τα τελευταια χρονια ειναι πολυ ησυχος...βεβαια δεν ειναι τις υπολοιπες ωρες,οταν παω να τον χαιδεψω...αλλα τελος παντων....το προβλημα τωρα ειναι μς την πουπου...αυτη,δεν με δαγκωνει ΠΟΤΕ!!!!!!!! ομως το σκασμενο,εκτος του οτι με ακολουθει ΠΑΝΤΟΥ....την ωρα που ξαπλωνω,ειναι δεδομενο οτι ερχεται κατευθειαν επανω μου,τριβεται,χαιδευεται,με καραγλυφει ολη την ωρα..........και βεβαια,αυτο εμενα στην αρχη μου αρεσει,αλλα καπιοα στιγμη θελω και να κοιμηθω...και αφου κανει ολα αυτα τα ναζια και τα χαδια......αρχιζει να πηγαινει πανω-κατω,περα-δωθε ,πανω απο το κρεβατι-κατω απο το κρεβατι κλπ.........το αποτελεσμα ειναι οτι αναγκαζομαι ,καποια στιγμη να της κλεισω την πορτα της κρεβατοκαμαρας στη μουρη..........και την πληρωνει ετσι και ομπουκακος μου,που ειναι ηρεμος στον υπνο ο κακομοιρης.........εννοειται οτι τοπρωι,εχουμε πρωινο ξυπνημα ,το αργοτερα στις 7,ακουω γρατζουνισματα στην πορτα....και να μου τραγουδανε το.........γλυκα κελαηδουν τα πουλια...........εχω και τις κανταδες μου,βλεπεις!!!:blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

Kαι μενα με γλιφει...λιγο πριν το δαγκωμα:P:P:P:P Προετοιμαζει το εδαφος

Kαι μενα με γλιφει...λιγο πριν το δαγκωμα:P:P:P:P Προετοιμαζει το εδαφος

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:με εκανες και πεθανα στα γελια!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

αχ ωραία υποφέρουν και άλλοι... !! :D

βρε παιδιά μήπως ένα δευτερο γατάκι είναι η λύση τελικά ;

αχ ωραία υποφέρουν και άλλοι... !! :D

βρε παιδιά μήπως ένα δευτερο γατάκι είναι η λύση τελικά ;

ναι....εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο...για σκεψου.....παρα πολυ,απο την ενεργεια(.........ετσι λεμε τωρα το δαγκωμα:lol::lol::lol:) που διοχετευει τωρα σε εσενα.........θα την διοχετευει στο.........δυστυχο το ζωντανο που θα του φερεις!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

χωρια την πλακα,θα γινει πολυ πιο νορμαλ στη συμπεροφορα του και πολυ πιο ευτυχισμενο...το βλεπω και απο τον μπουκακο μου που του εφερα την πουπου ,δυστυχως μετα απο 6 ολοκληρα χρονια...και εχω τυψεις για αυτο:(

ε τότε να φιλοξενήσω ένα μικράκι για λίγους μήνες... :)

επίσης παρατήρησα ότι λίγο μασάζ στην ράχη και στους ώμους την ηρεμεί... ;)

καλο αυτο!!!!!!!!!!! στον μπουκακο μου,οταν τον πιασει το λιονταρισιο του...δεν καταλαβαινει τιποτα...απλα ..τον αγνοω..:D

Ο Σηφης ηταν ετσι δαγκανιαρης πολυ!Μολις πηρα την Selena ως δια μαγειας το εκοψε!!!Στην αρχη τη δαγκωνε πολυ κι εκεινη τσιριζε και εκοβε το παιχνιδι.Με τον καιρο το Σηφαλιω καταλαβε πως για να συνεχιστει το παιχνιδι πρεπει να μην δαγκωσει δυνατα!Τωρα πια δε με δαγκωνει καθολου,ουτε στον υπνο ακομη κι αν κουνιεμαι κατω απο το σεντονι!Ισως να φταιει οτι μεγαλωσε κι ολας.Παντως η μικρη δε με εχει δαγκωσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ!(τι καλο γατακι...:P)

Ο Σηφης ηταν ετσι δαγκανιαρης πολυ!Μολις πηρα την Selena ως δια μαγειας το εκοψε!!!Στην αρχη τη δαγκωνε πολυ κι εκεινη τσιριζε και εκοβε το παιχνιδι.Με τον καιρο το Σηφαλιω καταλαβε πως για να συνεχιστει το παιχνιδι πρεπει να μην δαγκωσει δυνατα!Τωρα πια δε με δαγκωνει καθολου,ουτε στον υπνο ακομη κι αν κουνιεμαι κατω απο το σεντονι!Ισως να φταιει οτι μεγαλωσε κι ολας.Παντως η μικρη δε με εχει δαγκωσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ!(τι καλο γατακι...:P)

μωρε παιδακι μου.......τα ιδια και με την πουπου...τι να πω!!!!!!!!!!:up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back