ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Nanaki, εγώ τους δίνω Drontal για γάτες.
Κάποια στιγμή μου έδωσαν κι εμένα στο φαρμακείο για σκύλους. Μου φάνηκε μεγαλύτερο το χάπι απο το συνηθισμένο και μετά το διαπίστωσα. Πήγα πίσω και η κοπέλα είχε κάνει λάθος.
το drontal επαναλαμβανεται καθε τριμηνο??????? το εδωσε στις δικες μου, η κοπελα που τα μεγαλωσε μεχρι να μου τα δωσει και μου ειπε οτι σε 3 μηνες που χρειαζεται παλι, να παω για να μου δωσει τα χαπια.ειναι σωστο αυτο που μου ειπε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
το drontal επαναλαμβανεται καθε τριμηνο??????? το εδωσε στις δικες μου, η κοπελα που τα μεγαλωσε μεχρι να μου τα δωσει και μου ειπε οτι σε 3 μηνες που χρειαζεται παλι, να παω για να μου δωσει τα χαπια.ειναι σωστο αυτο που μου ειπε???![]()
Κι εμένα η κτηνίατρος κάθε 3 μήνες μου είπε να τους το δίνω.
Εγώ που της το δίνω με τέτοια συχνότητα, βγάζει πάντα σκουληκάκια στα κόπρανά της. Νομίζω κακό δεν κάνει μία στο μήνα.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ,δωστου παλι 3 ημρες και μετα απο 2 εβδομαδες αλλες 3 ημερες και μετα πας κανονικα καθε τριμηνο![]()
Γιατρέ συγνώμη
, αφού καταχώρισα την απάντηση μου σχετικα με το Flutelmium, παρατήρησα ότι είχες δώσει ήδη συμβουλές για τον τρόπο χορήγησης και δοσολογία στη moucelis. Εγώ είχα δώσει μόνο μια δόση Flutelmium (και για αυτό μάλλον δεν είχαμε αποτέλεσμα). Άρα άκυρη η παρατήρησή μου μιας και υπάρχει καθοδήγηση για τη δοσολογία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι κι εμένα κάθε δύο με τρεις μήνες μου είπε,αλλά ο γιατρός εδώ μου είπε οτι μέχρι δύο εβδομάδων απαιτείται επανάληψη.Ενταξει θα του δωσω εγω τρεις μερες ξανα,εχει περασει ενας μηνας απο την προηγουμενη περιπου οποτε κακο δεν του κανει,και το Σαββατο που θα παμε για εμβολιο θα ενημερωσω και την κτηνιατρο.Ευχαριστω για τις συμβουλές!

rez2q
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας!
Έχω μια γάτα η οποία τώρα είναι 6 μηνών και 2,5 κιλά. Είναι ο καιρός να της δώσω το πρώτο της χάπι Drontal Cat και μια αμπούλα Frontline.Είδα όμως ότι το χάπι λέει 1 για 4 κιλά. Στη περίπτωση της δικιάς μου που είναι ελαφρύτερη μπορώ να της το δώσω ολόκληρο; Επίσης είναι σωστό η αποπαρασίτωση να γίνεται κάθε 3 μήνες δεδομένου οτί η γάτα μου κινείται αποκλείστικα μέσα στο σπίτι και δεν έρχεται σε επαφή με άλλα ζώα;
Ευχαριστώ Πολύ.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν την εχεις αποπαρασιτωσει ποτε;Η πρωτη αποπαρασιτωση γινεται στους δυο μηνες,εσωτερικη και εξωτερικη.Το χαπι θα το κοψεις στη μεση και θα δωσεις και λιγο απο το αλλο κομματι,πρεπει να ειναι αναλογα με τα κιλα της.Οσο για την αμπουλα,εγω την κανω καθε τρεις μηνες,γιατι ψυλλους μπορει να κολλησει κι απο γλαστρες.Επειτα υπαρχουν αρκετα κουνουπια,τα οποια μεταφερουν αρρωστιες ,καθως και διαφορα αλλα εντομα.Νομιζω πως αφου ετσι σε συμβουλεψε κι ο γιατρος σου φανταζομαι,καθε τρεις μηνες πρεπει.
rez2q
Νεοφερμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
εγώ στον πρίνς αμπούλα κάνω κάθε μήνα παρόλο που μένει μέσα συνήθως (εντάξει τον βγάζω και βόλτα) στή ρέινα μου είπε κάθε ενάμιση μήνα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ρώτα αν θέλεις τον Κτηνίατρο το ακριβές διάστημα που πρέπει να μεσολαβήσει γιατί δεν είμαι σίγουρη.

mata_n
Νεοφερμένο μέλος
Χίλια συγνώμη για την τεράστια απορία μου!!
υ.γ. οι ψύλλοι ανεβαίνουν πάνω μας??
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool