Καλησπέρα! Παιδιά, τελικά μας την κράτησε την Πετρούλα. Με βάση τα λεγόμενά του τον εμπιστεύτηκα, του έκανα πολλές ερωτήσεις και φάνηκε πολύ έμπειρος και σίγουρος... Ελπίζω να πάνε ολα καλά, έχω πολύ άγχος

...
Λοιπόν, πιο λεπτομερώς, του είπα από την αρχη ότι ξεκίνησε ο οίστρος της πάλι κ μήπως θα έπρεπε να την πάω αφού περάσει, και μου είπε "Πολύ ορεξάτη, εε; Μην ανησυχείτε, θα την προσέξουμε" και τον ρώτησα αν είναι επικίνδυνο για τη γάτα. Μου είπε ότι σαν χειρουργείο έχει λιγη περισσότερη αιμορραγία και χρειάζεται περισσότερο αναισθητικό, που συνεπάγεται κάπως πιο χρονοβόρα και πιο πολυέξοδη διαδικασία, για την οποία όμως δε θα χρεωθώ κάτι παραπάνω. Απλώς μου είπε ότι στην πραγματικότητα είναι περισσότερη δουλειά για το γιατρό, πιο λεπτοδουλειά, παρά πιο κακο για το ζώο. Μου εγγυήθηκε ότι δεν είναι περισσότερο επικίνδυνο για τη ζωή της από το χειρουργείο εκτός οίστρου, κι ότι δε χρειάζεται να την ταλαιπωρούμε με το να την ξαναπηγαίνουμε και να περάσει άλλον ένα οίστρο μεγάλης διάρκειας που ήδη την ταλαιπωρεί.
Θα είναι έτοιμη να την πάρω αύριο το απόγευμα κατά τις 8, αλλά να πάρω ένα τηλ το μεσημέρι να βεβαιωθώ ότι πήγαν όλα καλά;;;
Την άφησα με κάπως περισσότερο άγχος με βάση αυτά που διάβασα εδώ, αλλά δε φάνηκε καινούριος ή άπειρος, ίσα ίσα είδα στην αναμονή ζωάκια από φιλοζωική (μάλλον) που είχαν πάει για κάποιον έλεγχο, και ο ίδιος μου είπε ότι στειρώνει περίπου 500 γάτες το χρόνο, εκ των οποίων το 1/4 σίγουρα σε οίστρο, και να μη φοβάμαι καθόλου. Οπότε εμπιστεύτηκα να την αφήσω... Ελπίζω να έκανα καλά, αλλά τώρα είναι αργά για να αλλάξω κάτι! Μόνο εύχομαι να πάνε όλα καλά, ουφ

...