Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyros1
Νεοφερμένο μέλος
https://values.nealsyardremedies.com/index.html?action=261 . Τα προιόντα τους μπορείτε να τα βρείτε στο https://www.botanica.gr
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά από τον προϋπολογισμό που θα ανακοινώσει η Stella έχει καλυφθεί λιγότερο από το 1/3. Σας παρακαλώ πάρα πολύ δώστε κάτι για να μαζευτούν γρήγορα τα λεφτά γιατί καθώς περνά ο καιρός θα ακριβαίνουν τα αεροπορικά εισητήρια και η κράτηση πρέπει να γίνει τώρα όσο ακόμη είναι φτηνά. Ένα εικοσάρικο, ένα τριαντάρικο, ένα πενηντάρικο, ότι μπορεί ο καθένας και η κάθε μια. Έρανο κάνουμε!
Εμεις θα κάνουμε και λίγο (όχι πολύ) δίαιτα στον Αλεξάν να μη ζυγίζει πια τόσο πολύ. Η κοιλίτσα του πρέπει να πέσει - τι να σου κάνει ο καϋμένος αφού ζει σε χώρο που δεν του επιτρέπεται φυσιολογική κίνηση!
Κάτι άλλο: Πρέπει το ζώο να συνοδευτεί οπωσδήποτε γιατί άλλα ζώα με επισφαλή υγεία που ταξίδεψαν ασυνόδευτα δυστυχώς δεν ξεπέρασαν την κατάθλιψη της αλλαγής, έχασαν την όρεξή τους και πέθαναν. Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε ο Αλεξάν να συνοδευτεί. Αυτό δυστυχώς αυξάνει τη δαπάνη αλλά θα συμφωνείτε ότι πρέπει να κάνουμε ένα κουράγιο και να βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί με τον πιο σωστό τρόπο η μεταφορά.
Αναλυτικά θα σας γράψει σύντομα η Στέλλα.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τι πρόκειται τι είναι αυτό;Βάζω εδώ την ανακοίνωση για τον Αλεξάν για να μη ξεφύγει κανενός:
Παιδιά από τον προϋπολογισμό που θα ανακοινώσει η Stella έχει καλυφθεί λιγότερο από το 1/3.
Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Αλεξια1
Νεοφερμένο μέλος
πρωτη φορα το διαβαζω αλλα δεν ξερω, περι τινος προκειται;;;
Αλεξια1
Νεοφερμένο μέλος
Βάζω εδώ την ανακοίνωση για τον Αλεξάν για να μη ξεφύγει κανενός:
Παιδιά από τον προϋπολογισμό που θα ανακοινώσει η Stella έχει καλυφθεί λιγότερο από το 1/3. Σας παρακαλώ πάρα πολύ δώστε κάτι για να μαζευτούν γρήγορα τα λεφτά γιατί καθώς περνά ο καιρός θα ακριβαίνουν τα αεροπορικά εισητήρια και η κράτηση πρέπει να γίνει τώρα όσο ακόμη είναι φτηνά. Ένα εικοσάρικο, ένα τριαντάρικο, ένα πενηντάρικο, ότι μπορεί ο καθένας και η κάθε μια. Έρανο κάνουμε!
Εμεις θα κάνουμε και λίγο (όχι πολύ) δίαιτα στον Αλεξάν να μη ζυγίζει πια τόσο πολύ. Η κοιλίτσα του πρέπει να πέσει - τι να σου κάνει ο καϋμένος αφού ζει σε χώρο που δεν του επιτρέπεται φυσιολογική κίνηση!
Κάτι άλλο: Πρέπει το ζώο να συνοδευτεί οπωσδήποτε γιατί άλλα ζώα με επισφαλή υγεία που ταξίδεψαν ασυνόδευτα δυστυχώς δεν ξεπέρασαν την κατάθλιψη της αλλαγής, έχασαν την όρεξή τους και πέθαναν. Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε ο Αλεξάν να συνοδευτεί. Αυτό δυστυχώς αυξάνει τη δαπάνη αλλά θα συμφωνείτε ότι πρέπει να κάνουμε ένα κουράγιο και να βοηθήσουμε να ολοκληρωθεί με τον πιο σωστό τρόπο η μεταφορά.
Αναλυτικά θα σας γράψει σύντομα η Στέλλα.
Τι ακριβως ειναι αυτο;;;
πρωτη φορα το διαβαζω αλλα δεν ξερω, περι τινος προκειται;;;
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι για τον γατούλη Αλεξαν που έχει AIDS και προσπαθούμε να μαζέψουμε λεφτά για να τον στείλουμε στη Γερμανία σε ειδικό μέρος που διακινούν σε οικογένειες αποκλειστικά προβληματικά στην υγεία τους γατάκια. Δεν πρέπει να πάει ασυνόδευτος για πολλούς λόγους γι αυτό τα έξοδα θα καλύπτουν την αεροπορική μεταφορά και διανυκτέρευση και της συνοδού για 2-3 μέρες. Δείτε στα ποστ που γράψαμε με την ένδειξη Αλέξανδρος.
Ο γατούλης φιλοξενείται προσωρινά σε χώρο λουτρού ενός γραφείου με την ευθύνη μου αλλά βέβαια είναι πολύ περιορισμένος και μόνος γιατί και γω μπορώ να πηγαίνω για καθάρισμα, τροφή και λίγο παιγνίδι μόνο μια φορά την ημέρα. Έξοδα τροφής και φάρμακα πληρώνει η Drusilia.Η λύση αυτή είναι μόνο προσωρινή, γιατί μόνος χωρίς αρκετή συντροφιά δεν είναι ζωή αυτή.
Αυτά
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Εδώ και κανένα δίμηνο τώρα, ψάχνω στο internet να βρω φυσικά ανδρικά προϊόντα περιποίησης που να μην δοκιμάζονται σε ζώα.
Για να πω την αλήθεια, χρησιμοποιώ την ανδρική σειρά του KORRE, αν γνωρίζει κάποιος/ποια ότι η εταιρία KORRES τα δοκιμάζει σε ζώα ας με ενημερώσει παρακαλώ.
Λοιπόν, ψάχνω που λέτε να βρω κάτι αντίστοιχο (δηλαδή αντρική σειρά από εταιρία προϊόντων περιποίησης) που να έχει το πασίγνωστο σηματάκι με το μαύρο κουνελάκι απ’εξο, αυτό το σήμα μπαίνει όταν τα καλλυντικά-προϊόντα περιποίησης-αποριπαντηκά δεν χρησιμοποιούνται-δοκιμάζονται επάνω σε ζώα.

Υπάρχουν και εταιρίες που τα προϊόντα περιποίησης που βγάζουν δεν τα κατατάσσουν σε ανδρικά-γυναικεία-παιδικά, απλά τα παρέχουν και για της τρις κατηγορίες, και αυτές η εταιρίες καλοδεχούμενες είναι αν γνωρίζεται καμία.
Επίσης αν η εταιρία αυτή είναι Ελληνική (καθαρόαιμη Ελληνική, όχι όπως του KORRE που τα φτιάχνει στο εξωτερικό και λέγονται Ελληνικά προϊόντα) και τα κατασκευάζει εδώ στην Ελλάδα, ακόμα καλύτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
azil
Νεοφερμένο μέλος
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ είμαι και από νησί και δεν έχω πολλές επιλογές, σε όλα τα φαρμακεία του νησιού που έχω ψάξει, ξέρω ότι μόνο δυο εταιρίες μπορώ να βρω, KORRES και MACROVITA,
Και ψάχνω τώρα να βρω πληροφορίες στο internetγια το αν είναι αξιόπιστες αυτές η δυο, ναι μεν φυσικά προϊόντα βγάζουν και η δυο και ως εκεί καλά, αλλά δεν ξέρω αν πειραματίζονται επάνω σε ζώα, αυτό ψάχνω τώρα, και πραγματικά είναι το πιο δύσκολο σερφαρισμα που έχω κάνη ποτέ μου, δεν βρίσκω απολύτως καμιά αναφορά επʼαυτου, όχι ότι μπορεί να μην πειραματίζονται επάνω σε ζώα, απλά δεν βρίσκω αναφορά τέτοια.
Εσείς το ισχυρό φύλο που είστε πιο ψαγμένες με αυτά, γνωρίζεται τίποτα, έχετε ακούσει τίποτα για αυτές της δυο εταιρίες;
Απλά βγάζουν ανδρική σειρά και η δυο και με βολεβη όποια και να επιλέξω.
azil
Νεοφερμένο μέλος
azil
Νεοφερμένο μέλος
διαβασα οτι αγοραστηκαν απο τη l'oreal, κτ τετοιο? Δλδ να βγαλουμε κ αυτα απο τη λιστα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azil
Νεοφερμένο μέλος
saxo kit car
Νεοφερμένο μέλος
Στην κοσμαρα μου παντα..

Μην με παρεξηγείς, ξέρεις για τη γελάω;Επειδή στο τελευταίο σου post απογοητεύτηκες πια επειδή δεν σου απαντάνε.

Να σου πω τη ξέρω πάνω στο θέμα με το σηματάκι από το κουνέλι.
Υπάρχουν τριών ειδών τέτοια σηματάκια, μόνο το ένα όμως είναι το αυθεντικό, γι’αυτό ψαξτω καλά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool