Eγω εχω τρελλα με τις κρεμες γαλακτος.Και ενω κανονικα δεν κανει να τρως τοσο συχνα για βραδινο 2 πιατα σουφλε ή ρυζι με κρεμα γαλακτος

εγω δε μπορω να αντισταθω και ειναι πλεον απο τα συχνα μου πιατα!
Εδω και πολυ καιρο παιρνω μια κρεμα γαλακτος φυτικη(λογικα απο σογια..)
Hopla λεγεται και ειναι η μοναδικη για μαγειρικη φυτικη που εχω βρει στο Μαρινοπουλο.
Ειναι πολυ πιο νοστιμη απο οποιαδηποτε ζωικη!!!Ακομα και η νουνου που διαφημιζουν και καλα τελεια γευση δε συγκρινεται ουτε στην υφη ουτε στη γευση!
Δοκιμαστε τη και θα με θυμηθειτε!
Η συνταγη μου?(και χορτοφαγικη παρακαλω)Βραζω ριζυ μακρυκοκκο σπιρωτο.Επειτα ψιλοκοβω 3 πιπεριες διαφορετικου χρωματος(κοκκινη,κιτρινη,πρασινη) σε κομματακια,ανοιγω κονσερβα μανιταρια τεμαχισμενα,κονσερβα καλαμποκακι γλυκο και τα πεταω στο τηγανι αφου εχω βαλει μια κουταλιτσα λαδι...Ψηνονται,ψηνονται,μοσχομυριζει το σπιτι πιπερια και καλαμποκι μιαμ μιαμ και οταν μαλακωσουν οι πιπεριες και μαυρισουν τα μανιταρια ριχνω την κρεμα γαλακτος...Την αφηνω να βρασει λιγακι(προσθετω λιγο τριμμενο τυρακι αν θελω-αν και δε το χρειαζεται ειναι κορυφαια στη γευση απο μονη της) πηζει και ειναι ετοιμη!
Σερβιρω το ριζοτο με την ζεστη κρεμα γαλακτος και τα υλικα απο πανω,τα ανακατευω στο πιατο και εχω το πιο κορυφαιο ριζοτο ever!
Μειονεκτιμα?Παχυντικο!Μπορεις να αντισταθεις ομως?