Η Κλειώ έχει ραντεβού......

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλημέρες! Πως είναι σήμερα η μικρή ασθενής; Ελπίζω ότι θα έχει αναλάβει μια χαρά.:D Δωστης πολλα πολλα φιλακια απο εμας εδω (καποια στιγμη θα την ζουληξω και απο κοντα που θα παει) και σιδερένια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν η Ελληνίδα μάνα έχει άγχος κάτι ξέρει ..... Λοιπόν μόλις με πήρε τηλ ο γιατρός η ΚΛΕΙΏ ΕΥΤΥΧΏΣ ...... ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ αλλά να γιατί όλοι μας λέμε όχι γατιά στον δρόμο.....

Ολοι ξερετε ότι την Κλειώ την βρήκα στον δρόμο 32 ημερών και ενώ φαινόταν καλά τελικά την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και έτσι είχε πάθει πρόβλημα.... Είχε κολήσει η μήτρα με την ουροδόχο κύστη με την μητρα και ο γιατρός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να την σώσει.....δεν μου είπε περισσότερα αλλά σε λιγο που θα την φέρει θα μου πει και τα υπόλοιπα..... δόξα τον θεό όμως είναι ζωντανή:):):):):)

Απίστευτο...:|
Ευτυχως βρε Μάγισσουλα που ολα πήγαν καλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα μαγισσούλα,περαστικά Κλειώ.Αμα λέω εγώ για μάτι!Ο γιατρός σας καταπληκτικός.
Την αγάπη μου σε όλους σας.

Ο γιατρός ευτυχώς έκανε πολύ καλή δουλεια και δεν χρειάστηκε να της κάνει και 2η νάρκωση γιατί η προνάρκωση είχε γίνει σωστά και η Κλειώ έκανε το χειρουργείο μόνο με μία νάρκωση και το χειρουργείο κράτησε 2.5 ώρες ο καήμένος μου λέει ότι όλα τα γατιά που έχει στειρώσει στα τόσα χρόνια άλλες 2 φορές του έχει τύχει τέτοιο πράγμα όχι μόνο είχε κολήσει η μήτρα με την κύστη αλλά είχε μείνει και ατροφική από την προσκόληση και αν την στειρώναμε πιο νωρίς δεν θα μπορούσε γιατί θα ήταν μικρή και αν το κάναμε πιο αργά θα είχε προβλημα με την κύστη γιατί μπορεί να είχε ρήξη και χωρίς να έμενε έγκυος......

Τι να πω ας είναι γερός και να κάνει πάντα τέτοια......

Η Κλειώ είναι πολύ καλυτερα σήμερα και ελπίζω ότι όσο περνάει η ώρα την βλεπω και καλύτερα.....

ευχαριστώ όλους για τό ενδιαφέρον σας:D:D:D:D:D:D:D

Τι λες ρε Άντζελα... είχα χάσει επεισόδια με δουλειά και τρέξιμο.....

Αντε να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Κικης: Περαστικά Κλειώ και καλωσόριζες στον κόσμο των ουδέτερων!!!!!!!!!!:up::up::up:

Τι λες ρε Άντζελα... είχα χάσει επεισόδια με δουλειά και τρέξιμο.....

Αντε να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Κικης: Περαστικά Κλειώ και καλωσόριζες στον κόσμο των ουδέτερων!!!!!!!!!!:up::up::up:

Και εγώ αυτές τις μερες μία με το αλεργικό σόκ που πέρασα προχθές και το σοκ της Κλειώς εχθές νομίζω ότι έχω σοκαριστεί για ένα χρόνο:lol::lol::lol::lol::lol:

Κίκη σε ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλα νομίζω ότι ουδέτεροι γίνονται οι γάτοι σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς απλώς δεν κάνουμε γατάκια:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Περαστικά στην τυχερη σου γατα και μια τρυφερη μουσουδια απο τον Λαζαράκο..:D και αγαποκυματα επίσης!:redface:
Καλη σας αναρρωση..

Περαστικά στην τυχερη σου γατα και μια τρυφερη μουσουδια απο τον Λαζαράκο..:D και αγαποκυματα επίσης!:redface:
Καλη σας αναρρωση..

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για όλα ......

Περαστικά σας και καλή ανάρρωση:).

Πω πω, βρε μάγισσα...:/:
Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!!
Καλή ανάρρωση στην κουκλίτσα την Κλειώ και μπράβο στο γιατρό σας!
(Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν τον γράφεις και στους προτεινόμενους κτηνιάτρους; )

Αχ βρε Μαγισσούλα τι ένστικτο έχουν οι γυναίκες μερικές φορές. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Με τόση θετική ενέργεια όμως από όλες μας πως μπορούσε να πάει κάτι λάθος:)

Ο γιατρός είναι ήδη στους προτεινόμενους κτηνιάτρους ;)

Πω πω, βρε μάγισσα...:/:
Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!!
Καλή ανάρρωση στην κουκλίτσα την Κλειώ και μπράβο στο γιατρό σας!
(Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν τον γράφεις και στους προτεινόμενους κτηνιάτρους; )

Ο γιατρός αυτος είχε σώσει και την πρώτη μου την γάτα από φόλα 2 φορές και τον είχα πάρα πολύ εμπιστοσύνη και τώρα αλλη μία φορά μου έδειξε πόσο σωστά έκανα...

και ναι τον προτείνω ανεπιφύλακτα.... σε όλους.....και κάνει και στειρώσεις σε αδέσποτα.....

όλα καλά ευτυχώς......

Τώρα τα διάβασα...:cry:
Συγχαρητήρια στο γιατρό σου και καλή ανάρρωση στη μικρούλα. Πολλά φιλιά στο μουσουδάκι!

Τώρα τα διάβασα...:cry:
Συγχαρητήρια στο γιατρό σου και καλή ανάρρωση στη μικρούλα. Πολλά φιλιά στο μουσουδάκι!

Ευχαριστώ ruko μου όντως περάσαμε λαχτάρα αλλά όλα καλα τώρα:up::up::up::up:

Λοιπόν τα νέα είναι πολύ καλά ήδη άρχισε να τρώει έχει ενδιαφέρον για παιχνίδι και όλα είναι πολύ καλά......ίσως να έιναι και λίγο πιο χαδιάρα τώρα...:lol::lol::lol::lol:

Αυτά για όσους ανησυχουσαν για εμας.....:up::up::up::up:

Λοιπόν τα νέα είναι πολύ καλά ήδη άρχισε να τρώει έχει ενδιαφέρον για παιχνίδι και όλα είναι πολύ καλά......ίσως να έιναι και λίγο πιο χαδιάρα τώρα...:lol::lol::lol::lol:

Αυτά για όσους ανησυχουσαν για εμας.....:up::up::up::up:

Ενας απ αυτούς είμαι και γω....:D
Μπραβο στην Κλειώ μας.....:up::up::up::up: μόνο πες της, ότι της μένουν άλλες 5 ζωές να ξέρει:P:D....μη χάσουμε το λογαριασμό!:rolleyes:

Μπράβο Κλειώ,αμέσως ανέρρωσες!

:up::up::up:

Τελος καλο ολα καλα για το μικρο μας αστερι:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back