RedCat
Διάσημο μέλος
Δωστης πολλα πολλα φιλακια απο εμας εδω (καποια στιγμη θα την ζουληξω και απο κοντα που θα παει) και σιδερένια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Όταν η Ελληνίδα μάνα έχει άγχος κάτι ξέρει ..... Λοιπόν μόλις με πήρε τηλ ο γιατρός η ΚΛΕΙΏ ΕΥΤΥΧΏΣ ...... ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ αλλά να γιατί όλοι μας λέμε όχι γατιά στον δρόμο.....
Ολοι ξερετε ότι την Κλειώ την βρήκα στον δρόμο 32 ημερών και ενώ φαινόταν καλά τελικά την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και έτσι είχε πάθει πρόβλημα.... Είχε κολήσει η μήτρα με την ουροδόχο κύστη με την μητρα και ο γιατρός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να την σώσει.....δεν μου είπε περισσότερα αλλά σε λιγο που θα την φέρει θα μου πει και τα υπόλοιπα..... δόξα τον θεό όμως είναι ζωντανή![]()
Απίστευτο...

Ευτυχως βρε Μάγισσουλα που ολα πήγαν καλα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τι να πω ας είναι γερός και να κάνει πάντα τέτοια......
Η Κλειώ είναι πολύ καλυτερα σήμερα και ελπίζω ότι όσο περνάει η ώρα την βλεπω και καλύτερα.....
ευχαριστώ όλους για τό ενδιαφέρον σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αντε να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα!!!!!!!!!!!!!!!
Κικης: Περαστικά Κλειώ και καλωσόριζες στον κόσμο των ουδέτερων!!!!!!!!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τι λες ρε Άντζελα... είχα χάσει επεισόδια με δουλειά και τρέξιμο.....
Αντε να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα!!!!!!!!!!!!!!!
Κικης: Περαστικά Κλειώ και καλωσόριζες στον κόσμο των ουδέτερων!!!!!!!!!!![]()
Και εγώ αυτές τις μερες μία με το αλεργικό σόκ που πέρασα προχθές και το σοκ της Κλειώς εχθές νομίζω ότι έχω σοκαριστεί για ένα χρόνο

Κίκη σε ευχαριστώ για τις ευχές σου αλλα νομίζω ότι ουδέτεροι γίνονται οι γάτοι σε αυτές τις περιπτώσεις εμείς απλώς δεν κάνουμε γατάκια

natalo9
Δραστήριο μέλος
και αγαποκυματα επίσης!
Καλη σας αναρρωση..
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Περαστικά στην τυχερη σου γατα και μια τρυφερη μουσουδια απο τον Λαζαράκο..και αγαποκυματα επίσης!
Καλη σας αναρρωση..
Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για όλα ......
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!!
Καλή ανάρρωση στην κουκλίτσα την Κλειώ και μπράβο στο γιατρό σας!
(Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν τον γράφεις και στους προτεινόμενους κτηνιάτρους; )
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πω πω, βρε μάγισσα...
Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!!
Καλή ανάρρωση στην κουκλίτσα την Κλειώ και μπράβο στο γιατρό σας!
(Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν τον γράφεις και στους προτεινόμενους κτηνιάτρους; )
Ο γιατρός αυτος είχε σώσει και την πρώτη μου την γάτα από φόλα 2 φορές και τον είχα πάρα πολύ εμπιστοσύνη και τώρα αλλη μία φορά μου έδειξε πόσο σωστά έκανα...
και ναι τον προτείνω ανεπιφύλακτα.... σε όλους.....και κάνει και στειρώσεις σε αδέσποτα.....
όλα καλά ευτυχώς......
ruko
Διάσημο μέλος
Συγχαρητήρια στο γιατρό σου και καλή ανάρρωση στη μικρούλα. Πολλά φιλιά στο μουσουδάκι!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τώρα τα διάβασα...:cry:
Συγχαρητήρια στο γιατρό σου και καλή ανάρρωση στη μικρούλα. Πολλά φιλιά στο μουσουδάκι!
Ευχαριστώ ruko μου όντως περάσαμε λαχτάρα αλλά όλα καλα τώρα

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Αυτά για όσους ανησυχουσαν για εμας.....

Raisa
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν τα νέα είναι πολύ καλά ήδη άρχισε να τρώει έχει ενδιαφέρον για παιχνίδι και όλα είναι πολύ καλά......ίσως να έιναι και λίγο πιο χαδιάρα τώρα...
Αυτά για όσους ανησυχουσαν για εμας.....![]()
Ενας απ αυτούς είμαι και γω....

Μπραβο στην Κλειώ μας.....

μόνο πες της, ότι της μένουν άλλες 5 ζωές να ξέρει
....μη χάσουμε το λογαριασμό!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool