Η οικογένεια μεγάλωσε!

Ααααααααχ!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!!
Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!!
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Miaou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! :lol:

Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω:)
Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! :up:

Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα :blink::lol::lol::lol:.....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!!
Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... :(

Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! :D

Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε:up::D:D:D

Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε:up::D:D:D

Εννοείται :up: . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν:)

Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! :lol:
Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry::baby::baby::baby::baby::baby:

Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry::baby::baby::baby::baby::baby:

Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!!;):lol::lol:
Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε.....:up:

καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!!
ραισακια παντου!!!!!:up::up::up:
και ειναι πανεμορφα!!!!:redface::up:
ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!!
να ειναι γερα!!!
ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη):redface:

Tι καλάαααα!!!!!:):):)

Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων:lol: Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa:P

Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!!

Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη:

Συνημμένα

• Εικόνα046.jpg
    Εικόνα046.jpg
    125,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Εικόνα045.jpg
    Εικόνα045.jpg
    202,8 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Εικόνα042.jpg
    Εικόνα042.jpg
    129,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Εικόνα040.jpg
    Εικόνα040.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Εικόνα033.jpg
    Εικόνα033.jpg
    153,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Συνεχίζεται...

Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; :lol:

Συνημμένα

• Εικόνα029.jpg
    Εικόνα029.jpg
    157,8 KB · Εμφανίσεις: 33
εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε?
θα παρεις κανενα??

εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε?
θα παρεις κανενα??
Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη :lol:

αχα!!καταλαβα!!
ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι????:)
να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back