Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:34 Η Raisa έγραψε: #241 23-08-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 07:56 Η Anima έγραψε: #242 23-08-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Miaou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 09:45 Η Desdemona: #243 23-08-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έκλεισε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #244 23-08-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #245 23-08-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #246 23-08-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η Zbeebz έγραψε: #247 23-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 07:56 Η Anima έγραψε: #242 23-08-08 07:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Miaou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 09:45 Η Desdemona: #243 23-08-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έκλεισε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #244 23-08-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #245 23-08-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #246 23-08-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η Zbeebz έγραψε: #247 23-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Miaou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 09:45 Η Desdemona: #243 23-08-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έκλεισε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #244 23-08-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #245 23-08-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #246 23-08-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η Zbeebz έγραψε: #247 23-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έκλεισε!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #244 23-08-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #245 23-08-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #246 23-08-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η Zbeebz έγραψε: #247 23-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:11 Η Desdemona: #245 23-08-08 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #246 23-08-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η Zbeebz έγραψε: #247 23-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #246 23-08-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η Zbeebz έγραψε: #247 23-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ωραία, να το οργανώσουμε τότε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:21 Η Zbeebz έγραψε: #247 23-08-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Σέλω φρέεεεεσκεεεεες φωτόοοοοοοο! Φωτό ημέεεεερααααας! Για καφέ στην Καλλικράτεια λίγο δύσκολο το βλέπω... έπεσε δουλειά και δύσκολα πλέον θα ξεκολλήσω από 'δω... Ουρανία, άντε να σε δούμε κι από κοντά, να μας πεις και για τις περιπέτειες που είχατε εσύ κι ο Αιμίλιος. Ανοίξαμε και σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:04 Η Μυρτω4038: #248 23-08-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Άντε βρε κορίτσια θέλω πολύ να σας γνωρίσω. Τις Αθηναίες τις βλέπω για καφέ στις συναντήσεις μας. Είναι ευκαιρία τώρα που θα ανέβω Click για ανάπτυξη... Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:08 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #249 23-08-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι Ουρανια μου, να σε γνωρισουμε επιτελους.Για εμας εδω ειναι σχετικα ευκολα να βρεθουμε ολες μαζι(η οι περισσοτερες ) για εναν καφε σ'ενα σπιτι, οποτε θα μας γνωρισεις ολες.Να φερεις και πολλες φωτο του Αιμιλιακου να τον καμαρωσουμε Click για ανάπτυξη... Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 11:09 Η Desdemona: #250 23-08-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται . Αχ χάρηκα πού τώρα. 5 Οκτώβρη ραντεβού λοιπόν Click για ανάπτυξη... Έκλεισε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:38 Η Anima έγραψε: #251 23-08-08 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Θα σας μπαστακωθώ κι εγώ, θέτε δεν θέτε! Click για ανάπτυξη... Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 22:00 Η Raisa έγραψε: #252 23-08-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Και γω κάτι τέτοι ήθελα να πω αλλά δεν μου έβγαινε, γι αυτό έκλαιγα! Μπουυυυυυ!!!!!:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Εκφράσου αγάπη μου ελεύθερα και μη κλαις!!!! Και φυσικά θα σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν μαζευτούμε....θα σε ενημερώσουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 23:38 Η Havana έγραψε: #253 23-08-08 23:38 καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα τοσο καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται!!! ραισακια παντου!!!!! και ειναι πανεμορφα!!!! ραισα μου εισαι πολυ τυχερη που βλεπεις γυρω σου τοση ομορφια!!!! να ειναι γερα!!! ειναι πανεμορφα!!! (χωρις υπερβολη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 08:14 Η Anima έγραψε: #254 24-08-08 08:14 Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tι καλάαααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 11:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #255 24-08-08 11:12 Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Raisa όπως βλέπεις ξεσηκώσαμε θύελα αντιδράσεων Χαίρομαι πολύ κορίτσια που θέλετε να τα πούμε από κοντά και όχι να δείτε τα μωρά της Raisa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:39 Η Desdemona: #256 28-08-08 17:39 Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα046.jpg 125,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Εικόνα045.jpg 202,8 KB · Εμφανίσεις: 50 Εικόνα042.jpg 129,5 KB · Εμφανίσεις: 42 Εικόνα040.jpg 116,2 KB · Εμφανίσεις: 40 Εικόνα033.jpg 153,2 KB · Εμφανίσεις: 43 Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσοχή! Οι ευπαθείς ομάδες να προμηθευτούν υπογλώσσια!!! Σας παρουσιάζω τα Ραϊσόγατα, 2 μηνών κουκλιά. Όχι, όχι κουκλιά, δεν είναι αρκετό. Αυτό που είδα χθες είναι εξωφρενικό, δεν αντέχεται... ιδού και η απόδειξη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 17:41 Η Desdemona: #257 28-08-08 17:41 Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα029.jpg 157,8 KB · Εμφανίσεις: 41 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συνεχίζεται... Μετά από αυτό, πείτε μου... ΤΑ ΖΟΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΣΦΥΞΙΑΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #258 28-08-08 19:06 εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:11 Η Desdemona: #259 28-08-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εισαι πολυ τυχερη που τα ειδες απο κοντα!!!!!!!γινεται χαμος φανταζομαι εε? θα παρεις κανενα?? Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το ήθελα, αλλά ο Πρέστο μου έχει διαφορετική άποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2008 στις 19:18 Η Luna έγραψε: #260 28-08-08 19:18 αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχα!!καταλαβα!! ειναι τελεια ομως!!θυμασαι ποιο ειναι στην 2η που ειναι μεσα στο καλαθι???? να δω αν ειναι αυτο που γλυκοκοιταω στις photos που εχει ανεβασει η raisa.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.