LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:59 Η LIFE έγραψε: #341 15-01-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #342 15-01-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Ε!!!!κορίτσια και εγώ θέλω μην με ξεχνάτε Ε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μελινάκι έγραψε: #343 15-01-08 16:04 κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:08 Η μαγισσα έγραψε: #344 15-01-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Click για ανάπτυξη... Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η Desdemona: #345 15-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Η LIFE έγραψε: #346 15-01-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:41 Η μαγισσα έγραψε: #347 15-01-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:03 Η μαγισσα έγραψε: #342 15-01-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Ε!!!!κορίτσια και εγώ θέλω μην με ξεχνάτε Ε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μελινάκι έγραψε: #343 15-01-08 16:04 κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:08 Η μαγισσα έγραψε: #344 15-01-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Click για ανάπτυξη... Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η Desdemona: #345 15-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Η LIFE έγραψε: #346 15-01-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:41 Η μαγισσα έγραψε: #347 15-01-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Ε!!!!κορίτσια και εγώ θέλω μην με ξεχνάτε Ε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:04 Η μελινάκι έγραψε: #343 15-01-08 16:04 κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:08 Η μαγισσα έγραψε: #344 15-01-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Click για ανάπτυξη... Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η Desdemona: #345 15-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Η LIFE έγραψε: #346 15-01-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:41 Η μαγισσα έγραψε: #347 15-01-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 16:08 Η μαγισσα έγραψε: #344 15-01-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Click για ανάπτυξη... Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η Desdemona: #345 15-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Η LIFE έγραψε: #346 15-01-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:41 Η μαγισσα έγραψε: #347 15-01-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο Click για ανάπτυξη... Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η Desdemona: #345 15-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Η LIFE έγραψε: #346 15-01-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:41 Η μαγισσα έγραψε: #347 15-01-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 18:45 Η LIFE έγραψε: #346 15-01-08 18:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:41 Η μαγισσα έγραψε: #347 15-01-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα...... Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:41 Η μαγισσα έγραψε: #347 15-01-08 21:41 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες??? Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 21:56 Η Desdemona: #348 15-01-08 21:56 Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:00 Η μαγισσα έγραψε: #349 15-01-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα Click για ανάπτυξη... εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 22:30 Η LIFE έγραψε: #350 15-01-08 22:30 μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μετα γελατε που μιλαω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:16 Η Marmanga έγραψε: #351 16-01-08 00:16 Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χε,χε, χε... Εγώ το έκανα... Είδατε, σας τα'λεγα ότι αν πάτε να με βγάλετε θα σας καεί το φιλμ (εντάξει, ντε, δεν έχετε φιλμ, αλλά θα χαλάσει η ανάλυση...) Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:19 Η LIFE έγραψε: #352 16-01-08 00:19 μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:25 Η Marmanga έγραψε: #353 16-01-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: μη μου το θυμιζεις..... Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες Click για ανάπτυξη... Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 00:28 Η LIFE έγραψε: #354 16-01-08 00:28 Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 01:02 Η Marmanga έγραψε: #355 16-01-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ααααα ειπα κι εγω.. Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 07:45 Η NiaR έγραψε: #356 16-01-08 07:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε..... Click για ανάπτυξη... παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 08:48 Η Desdemona: #357 16-01-08 08:48 Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η μαγισσα έγραψε: #358 16-01-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Άντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;; Click για ανάπτυξη... Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:28 Η aretha έγραψε: #359 16-01-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ Click για ανάπτυξη... Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα. Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2008 στις 11:30 Η NiaR έγραψε: #360 16-01-08 11:30 Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στείλτε καμία με πμ ή e-mail να δουμεεεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.