LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε???Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ε!!!!κορίτσια και εγώ θέλω μην με ξεχνάτε Ε!!!!!Φιλεναδα ποτε θα πιουμε ξανα καφε???![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Είπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα......κι εμενα δεν με πειραζει να δημοσιευτουν οι φωτο![]()
Desdemona
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπωΕίπαμε ούτε και εμένα αντε λοιπόν ας αρχίσουμε να βγάζουμε τις φωτο στην φόρα......

Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες???

Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αχ εγώ με τόσα που είχα να κάνω δεν πρόλαβα θα προσπαθήσω να το κάνω απόψε!!!!Φωτογραφιες ακουω και φωτογραφιες δεν βλεπω
Αντε η Νικη προσπαθησε να τις ανεβασει και δεν τα καταφερε...οι αλλες τι εγινε???τις χασατε τις μηχανες???
Μονο εμενα λεγατε ε???οτι δεν θελω να βγουν στη φορα![]()
Desdemona
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε.....Εγώ απλούστατα...δεν έβγαλα![]()
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μετα γελατε που μιλαω εγω....

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άντε, Κική, σ' έβγαλα κι απ' το ζόρι να πληρώνεις. Εκτός κι αν ήθελες να τα δώσεις συνδρομή λόγω Παναθηναϊκού

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

μη μου το θυμιζεις.....Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκες

τι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, μωρέ...Μου 'πεσε δουλειά και βιαστική +είχε ανέβει η κουμπάρα μου από ΑΘήνα και βγήκαμε οπότε γύρισα μόλις τώρα. Γενικά τις επόμενες μέρες θα είμαι λίγο πηγμένη και δεν θα μπορώ να πολυχαζολογάω εδώ (που πολύ μου άρεσε...)μη μου το θυμιζεις.....
Εσυ σημερα παντως δεν πολυφανηκεςτι φοβηθηκες αυτο που ειπα?οτι θα μας που γλωσσοκοπανες
![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασεις
τωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρακαλώ πολύ, να παραμείνεις και να συνεχίσεις να βρίσκεις να βάζεις αυτές τις εξαιρετικές εικόνες!!!!Ααααα ειπα κι εγω..
Μη νομιζεις κι εγω μπορει ξαφνικα να εξαφανιστω για μερες...να μπαινω να βλεπω και αυτο μονο...με πιανει σε καποιες φασειςτωρα βρισκομαι σε κατασταση...εξαρσης
![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
εμένα για το τυχερο μερικών μερικών που δεν ήθελαν φωτογραφίες έχει πρόβλημα η μηχανή και δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες δεν ξέρω τί έπαθε.....
παλι ματι????? φτου φτου.....κατσε να σε ξεματιασω να μπουν οι φωτο...
Desdemona
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εχθές τις επεξεργάστικα και σήμερα το πρωί τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώΆντε καλέ κόκκαλα έχουν αυτές οι φωτογραφίες;;;![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Εκτός από την κατηγορία "Οι γατούλες σας", όπου οι φωτογραφίες ανεβαίνουν αμέσως, στις υπόλοιπες κατηγορίες χρειάζεται να εγκριθούν πρώτα από τον admin (τη Michelle, δηλαδή). Γι' αυτό δεν εμφανίζονται ακόμα.τις ανέβασα στα meetings αλλά ενώ μου είπε ότι ανέβηκαν με επιτυχία εγώ δεν μπόρεσα να τις δώ![]()

Αν ανέβηκαν χωρίς πρόβλημα, μόλις βρει το χρόνο να τις δει και να τις εγκρίνει η Michelle, θα εμφανιστούν κανονικά.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool