Θεσσαλονικείς άντε...

Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη:lol::lol::lol:

"Μαύρος Γάτος" λέγεται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη:lol:

μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει....

Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες...

Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!? :lol::lol:
Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα :confused::blink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη:lol:
κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι
στριπτιτζαδικό:up::up::up::up::up:

μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει....
Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους:lol:

Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat :lol: Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!!

μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε....

Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!!

Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο:blink:

Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat :lol: Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!!

μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε....
είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!!

και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω......

Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!!

Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ

ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!!
Καμαρα και παλι Καμαρα!!!!

Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο:blink:
Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!!
Καμαρα και παλι Καμαρα!!!!
ααααχχχχ σε καλο μας....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη

Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ

Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες:lol::lol::lol::lol:

ααααχχχχ σε καλο μας....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια

Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο??:hmm:
f7d49bf7.jpg

Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο??:hmm:
f7d49bf7.jpg
εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back