Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:07 Η Mia_m έγραψε: #161 11-01-08 13:07 Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #162 11-01-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Click για ανάπτυξη... "Μαύρος Γάτος" λέγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η LIFE έγραψε: #163 11-01-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή! Click για ανάπτυξη... οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #164 11-01-08 13:08 μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:09 Η Mia_m έγραψε: #165 11-01-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!? Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:10 Η μαγισσα έγραψε: #166 11-01-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Click για ανάπτυξη... κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι στριπτιτζαδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η LIFE έγραψε: #167 11-01-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:07 Η Fotini έγραψε: #162 11-01-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Click για ανάπτυξη... "Μαύρος Γάτος" λέγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η LIFE έγραψε: #163 11-01-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή! Click για ανάπτυξη... οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #164 11-01-08 13:08 μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:09 Η Mia_m έγραψε: #165 11-01-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!? Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:10 Η μαγισσα έγραψε: #166 11-01-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Click για ανάπτυξη... κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι στριπτιτζαδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η LIFE έγραψε: #167 11-01-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ξερω μια [δεν ξερω αν λειτουργει ακομη βεβαια] αλλα ειναι λιγο υποπτη Click για ανάπτυξη... "Μαύρος Γάτος" λέγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η LIFE έγραψε: #163 11-01-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή! Click για ανάπτυξη... οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #164 11-01-08 13:08 μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:09 Η Mia_m έγραψε: #165 11-01-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!? Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:10 Η μαγισσα έγραψε: #166 11-01-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Click για ανάπτυξη... κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι στριπτιτζαδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η LIFE έγραψε: #167 11-01-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εννοείς τις ψιψίνες στο Βαρδάρη? Τις βλέπω κάθε μέρα καθώς πηγαίνω στη σχολή! Click για ανάπτυξη... οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:08 Η μαγισσα έγραψε: #164 11-01-08 13:08 μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:09 Η Mia_m έγραψε: #165 11-01-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!? Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:10 Η μαγισσα έγραψε: #166 11-01-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Click για ανάπτυξη... κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι στριπτιτζαδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η LIFE έγραψε: #167 11-01-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:09 Η Mia_m έγραψε: #165 11-01-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!? Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:10 Η μαγισσα έγραψε: #166 11-01-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Click για ανάπτυξη... κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι στριπτιτζαδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η LIFE έγραψε: #167 11-01-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ μπαίνω και ΣΚ όποια θέλει να τις στείλω στο τηλ μου για να με πάρει θέλετε να κανονίσω για πανώ όπως τα πρακτορία τουρισμού για τους τουρίστες;;;;;; Εγώ με την NiaR θα έρθουμε παρέα όσο για το κοντά για την Σταυρούπολη λέει γιατί μένουμε Εύοσμο...άρα θα πάμε πιο γρήγορα για να κλεισουμε και δωματια για τις άλλες... Click για ανάπτυξη... Μήπως μετά τη σχολή να μέινω στον Εύοσμο μέχρι την Κυριακή!? Τέλος πάντων, επειδή ο Εύοσμος είναι λίγο μακριά λέω να ξεκινήσω γιατί θα φτάσω σε 2 ώρες από τώρα και έχω μάθημα σε 1 ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:10 Η μαγισσα έγραψε: #166 11-01-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Click για ανάπτυξη... κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι στριπτιτζαδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η LIFE έγραψε: #167 11-01-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: οχι αλλη ελεγα αλλα καλη μου ακουγεται κι αυτη Click για ανάπτυξη... κορίτσια μαζευτείτε οι ψιψινες δεν είναι καφετέρια ειναιιιιι στριπτιτζαδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η LIFE έγραψε: #167 11-01-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: μπορούμε να κάνουμε και το άλλο κάθε ξέμπαρκη που θα βρίσκουμε στην Καμάρα να της λέμε καλησπέρα σας είμαστε από το forym tou mycat μήπως ενδιαφέρεστε για καφέ και για κουβέντα;;; και τότε να δεις τι έχει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... Ωραια....θα μαζεψουμε και τα ζαρζαβατικα μας απο τους περαστικους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:11 Η NiaR έγραψε: #168 11-01-08 13:11 Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:12 Η μαγισσα έγραψε: #169 11-01-08 13:12 Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:13 Η LIFE έγραψε: #170 11-01-08 13:13 Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η μαγισσα έγραψε: #171 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Κικη εχω εκτυπωσει ενα διακριτικο... ολοσελιδο logo του mycat Μαζι θα ρεζιλευτουμε!!!! μαγισσα εμενα κρατα ενημερη που δεν μπαινω ΣΚ please.. A και μολις μου ειπε ο Εκτορας οτι η Κλειω του τηλεφ. να πανε λεει για καφε.... Click για ανάπτυξη... είδες αρχίσαν τα κονέ Έκτορα είσαι σπίτι γιατί σε παίρνω και μιλάει αν τελικά θα πάμε για ..........καφέ!!!!! και όποιος θέλει το τηλ ας μου στείλει pm για να του το στείλω...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:14 Η Mia_m έγραψε: #172 11-01-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εγώ πάντως προσφέρω στέγη και φαγητό σε άπορες γατομαμάδες που μένουν μακρυά!!!!!και μένω Εύοσμο!!!! Click για ανάπτυξη... Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:15 Η NiaR έγραψε: #173 11-01-08 13:15 ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:16 Η μαγισσα έγραψε: #174 11-01-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μονο μη δει το λογοτυπο ο ταξιτζης και με παρει για ψωνιο Click για ανάπτυξη... Μην ανυσηχείς μόλις δει και τις υπόλοιπες θα το περάσει για επιδημία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η LIFE έγραψε: #175 11-01-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ποιες ψιψινες καλε??????????? ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!! ρεζιλι θα γινουμε!!!!! Καμαρα και παλι Καμαρα!!!! Click για ανάπτυξη... ααααχχχχ σε καλο μας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η NiaR έγραψε: #176 11-01-08 13:17 Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω μενω απεναντι απο τα ΙΕΚ ...μετα το τερμα των λεωφορειων δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:18 Η μαγισσα έγραψε: #177 11-01-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εύοσμο που κοντά μένεις? Εγώ πηγαίνω στο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Κοντά στον Μαρινόπουλο προς τα κτελ Μακεδονίας είμαι προς τα κάτω εγώ προς το ΙΚΑ Ευόσμου εάν ξέρεις....πάντως όποτε θέλεις ορίστε παρέχεται φαγητό καφές αγκαλιες και ότι άλλο σε νεαρες σπουδάστριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:21 Η μαγισσα έγραψε: #178 11-01-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: ααααχχχχ σε καλο μας.... Click για ανάπτυξη... Πάντως αν αρχίσαμε τα γέλια πριν βρεθούμε προτείνω να έχουμε και αλλάξιές μαζί μας γιατί κάνει και κρύο να φύγουμε βρεγμένες (μια που θα κατ@@@@θούμε ) από τα γέλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:23 Η LIFE έγραψε: #179 11-01-08 13:23 Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2008 στις 13:33 Η μαγισσα έγραψε: #180 11-01-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Aν ντυθουμε ετσι θα δωσουμε στοχο?? Click για ανάπτυξη... εξαρτάτε από το νουμ το νουμ που φοράει η κάθε μία το xs k to s αλλά φαντάζεσαι μερικές που φτάνουν το xxxl τι θα γίνει όχι στόχο θα δώσουμε από τον δορυφόρο στην σεληνη θα βλεπόμαστε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.