jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 13:57 Η jasmine έγραψε: #321 15-01-08 13:57 και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:01 Η LIFE έγραψε: #322 15-01-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες??? αυτη ειναι απο την ημερα της συναντησης...οταν γυρισα σπιτι ειχε το ντερμπυ...και λογω ομαδας εβαλα το πρασινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:12 Η jasmine έγραψε: #323 15-01-08 14:12 Τελικά ήταν καλό το σκορ ή τσάμπα το πρασινάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Η LIFE έγραψε: #324 15-01-08 14:15 Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:17 Η jasmine έγραψε: #325 15-01-08 14:17 Ε είμαι και λίγο άσχετη με τα αθλητικά βλέπεις. Αλλά η φωτο σου πολύ ωραία. Είπαμε μετά την συνάντηση που δεν μπόρεσα να έρθω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η Desdemona: #326 15-01-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η LIFE έγραψε: #327 15-01-08 14:21 Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:01 Η LIFE έγραψε: #322 15-01-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες??? αυτη ειναι απο την ημερα της συναντησης...οταν γυρισα σπιτι ειχε το ντερμπυ...και λογω ομαδας εβαλα το πρασινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:12 Η jasmine έγραψε: #323 15-01-08 14:12 Τελικά ήταν καλό το σκορ ή τσάμπα το πρασινάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Η LIFE έγραψε: #324 15-01-08 14:15 Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:17 Η jasmine έγραψε: #325 15-01-08 14:17 Ε είμαι και λίγο άσχετη με τα αθλητικά βλέπεις. Αλλά η φωτο σου πολύ ωραία. Είπαμε μετά την συνάντηση που δεν μπόρεσα να έρθω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η Desdemona: #326 15-01-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η LIFE έγραψε: #327 15-01-08 14:21 Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδες??? αυτη ειναι απο την ημερα της συναντησης...οταν γυρισα σπιτι ειχε το ντερμπυ...και λογω ομαδας εβαλα το πρασινακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:12 Η jasmine έγραψε: #323 15-01-08 14:12 Τελικά ήταν καλό το σκορ ή τσάμπα το πρασινάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Η LIFE έγραψε: #324 15-01-08 14:15 Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:17 Η jasmine έγραψε: #325 15-01-08 14:17 Ε είμαι και λίγο άσχετη με τα αθλητικά βλέπεις. Αλλά η φωτο σου πολύ ωραία. Είπαμε μετά την συνάντηση που δεν μπόρεσα να έρθω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η Desdemona: #326 15-01-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η LIFE έγραψε: #327 15-01-08 14:21 Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά ήταν καλό το σκορ ή τσάμπα το πρασινάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:15 Η LIFE έγραψε: #324 15-01-08 14:15 Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:17 Η jasmine έγραψε: #325 15-01-08 14:17 Ε είμαι και λίγο άσχετη με τα αθλητικά βλέπεις. Αλλά η φωτο σου πολύ ωραία. Είπαμε μετά την συνάντηση που δεν μπόρεσα να έρθω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η Desdemona: #326 15-01-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η LIFE έγραψε: #327 15-01-08 14:21 Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:17 Η jasmine έγραψε: #325 15-01-08 14:17 Ε είμαι και λίγο άσχετη με τα αθλητικά βλέπεις. Αλλά η φωτο σου πολύ ωραία. Είπαμε μετά την συνάντηση που δεν μπόρεσα να έρθω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η Desdemona: #326 15-01-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η LIFE έγραψε: #327 15-01-08 14:21 Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε είμαι και λίγο άσχετη με τα αθλητικά βλέπεις. Αλλά η φωτο σου πολύ ωραία. Είπαμε μετά την συνάντηση που δεν μπόρεσα να έρθω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:20 Η Desdemona: #326 15-01-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η LIFE έγραψε: #327 15-01-08 14:21 Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Πικρα... Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριεςκι ετσι εμεινε το 1-1... Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η LIFE έγραψε: #327 15-01-08 14:21 Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η LIFE έγραψε: #328 15-01-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν... Click για ανάπτυξη... Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:24 Η jasmine έγραψε: #329 15-01-08 14:24 Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:25 Η Desdemona: #330 15-01-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Δες δες κι άλλη φανατική!!!! Click για ανάπτυξη... Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Η LIFE έγραψε: #331 15-01-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας... Click για ανάπτυξη... Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:30 Η jasmine έγραψε: #332 15-01-08 14:30 Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:32 Η LIFE έγραψε: #333 15-01-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα Click για ανάπτυξη... Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η Μυρτω4038: #334 15-01-08 14:34 Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η Marmanga έγραψε: #335 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:40 Η aretha έγραψε: #336 15-01-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:43 Η LIFE έγραψε: #337 15-01-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!! Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"! Click για ανάπτυξη... ωχ....καταλαβα καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:44 Η jasmine έγραψε: #338 15-01-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος 2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου τωρα μονο απο τη nova Click για ανάπτυξη... Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 14:46 Η LIFE έγραψε: #339 15-01-08 14:46 Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2008 στις 15:53 Η Desdemona: #340 15-01-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο Click για ανάπτυξη... Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.