Θεσσαλονικείς άντε...

:lol::lol::lol: και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!!
Ειδες??? αυτη ειναι απο την ημερα της συναντησης...οταν γυρισα σπιτι ειχε το ντερμπυ...και λογω ομαδας εβαλα το πρασινακι...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά ήταν καλό το σκορ ή τσάμπα το πρασινάκι?

Πικρα...:(
Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυ:mad:και 2 σουπερ ευκαιριες:mad:κι ετσι εμεινε το 1-1...
Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας:down:

Ε είμαι και λίγο άσχετη με τα αθλητικά βλέπεις. Αλλά η φωτο σου πολύ ωραία. Είπαμε μετά την συνάντηση που δεν μπόρεσα να έρθω ε?

Πικρα...:(
Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυ:mad:και 2 σουπερ ευκαιριες:mad:κι ετσι εμεινε το 1-1...
Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας:down:
Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν...:down:

Την επομενη φορα θα το κανονισουμε μερες πριν αν ειναι να βολεψει σε ολους..τωρα εγινε μπαμ και κατω:happy:

Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν...:down:
Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενος:down:

Δες δες κι άλλη φανατική!!!!

Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας...:redface::redface:
Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο:lol:

Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα:lol::lol::lol:

Είδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα:lol::lol::lol:
Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος:(
2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου:( τωρα μονο απο τη nova:(

Λοιπον κοριτσια δεν καταφερα να βαλω τις φωτογραφιες στο gallery,μαλλον ειμαι πιο ασχετη απ οτι νομιζα. Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις :hmm:

Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο:lol:
Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! :down:
Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!!:hmm:
Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"!:happy:

Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις :hmm:
Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. ;)

Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!! :down:
Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!!:hmm:
Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"!:happy:
ωχ....καταλαβα
καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς???:redface:

Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος:(
2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου:( τωρα μονο απο τη nova:(

Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται?

Νικη,σου εχω στειλει το μεηλ μου...θα μου τις στειλεις να τις εχω κι εγω??

Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back