jasmine
Δραστήριο μέλος

και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδες??? αυτη ειναι απο την ημερα της συναντησης...οταν γυρισα σπιτι ειχε το ντερμπυ...και λογω ομαδας εβαλα το πρασινακι...και πως σου πηγαίνουν τα πράσινα!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυ
και 2 σουπερ ευκαιριες
κι ετσι εμεινε το 1-1...Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας
jasmine
Δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν...Πικρα...
Ενω τους παιζαμε ,βαλαμε πρωτοι γκολ...εγινε 1-1..χασαμε πεναλντυκαι 2 σουπερ ευκαιριες
κι ετσι εμεινε το 1-1...
Σε ολες τις εφημεριδες το γραφει οτι δεν ηταν δικαιο το τελικο αποτελεσμα για εμας![]()
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μενα το πεναλντυ χαθηκε οχι επειδη ηταν μαγκας ο Νικοπολιδης αλλα επειδη οντως ο Παπαδοπουλος το εκτελεσε πολυ χλυαρα και επανω του..παντως παιξαν πολυ καλα...αυτο τους το αναγνωριζεις...αλλα οπως παντα ο αντιπαλος σταθηκε πιο τυχερος...ειδικα ο συγκεκριμενοςΜα δεν είναι δυνατόν να βάζει τον Παπαδόπουλο που είχε μπει πριν 5 λεπτά να χτυπήσει το πέναλτι! Όσο για τις άλλες ευκαιρίες τι να πω... Αυτό το δοκάρι του Ίβανσιτς δεν χανόταν...![]()
jasmine
Δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας...Δες δες κι άλλη φανατική!!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτοΈχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας...![]()

jasmine
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου τα εχει κοψει αυτα ο ΝικοςΕίδες που βρήκατε κι άλλο κοινό!!!! Την άλλη φορά ραντεβού για αγώνα παρέα![]()

2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μου
τωρα μονο απο τη nova
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!!Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο![]()
Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!!

Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"!

aretha
Περιβόητο μέλος
Πρέπει να κάνεις resize τις φωτογραφίες. Στη σελίδα "Ανέβασμα" της Gallery, πάτησε εκεί που γράφει "Εμφάνιση επιτρεπόμενων τύπων αρχείων" για να δεις ποια αρχεία επιτρέπονται και μέχρι ποιο μέγεθος. Για να μικρύνεις τις φωτογραφίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.Μου βγαζει οτι ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Τι να κανω ας με βοηθησει κανεις![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ωχ....καταλαβαΘα κάνω πως δεν το διάβασα αυτό... Ακούς εκεί πράσινες!!
Και μοιάζατε μια χαρά κοπέλες; Τι να πω τώρα;;!!!
Άντε, ας εφαρμόσω το "αγάπα τις φίλες σου με τα ελαττώματά τους"!![]()
καλα προχθες δεν ακουσες που ειπα οτι εγω θα φυγω 7 παρα για να παω σπιτι να δω το ματς???

jasmine
Δραστήριο μέλος
Μου τα εχει κοψει αυτα ο Νικος
2 φορες μονο πηγα μετα το γαμο μουτωρα μονο απο τη nova
![]()
Καλέ για τη nova λέω κι εγώ. Στον αγώνα μ' αυτά που γίνονται?
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πρασινοτάτη! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (αν και υποστηρίζω και τη Λάρισα λόγω καταγωγής)Καλε πρασινη κι εσυ??? τωρα τομ πιανω το νοημα..με πιανουν τα νευρα οταν θυμαμαι τον αγωνα γιαυτο![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool