Θεσσαλονικείς άντε...

Μόλις τώρα είδα τις απαντήσεις σας...
Κορίτσια, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω! Το ότι βάζω μια προσφώνηση στην αρχή του post μου δε σημαίνει ότι έχω προσωπικό πρόβλημα ή οτιδήποτε με το άτομο το όνομα του οποίου προσφωνώ.... αντιθέτως, δηλώνω ότι αφορμώμαι από το δικό του post !
Λυπάμαι που πάλι παρεξηγήθηκα....
Με όσα είπα δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να θίξω τους μη καπνιστές... Γι'αυτό και έλεγα ότι υπήρξα κι εγώ αντικαπνίστρια κλπ... Απλώς, εξέφρασα τη δική μου άποψη περί "ορίων" κλπ (είμαι απόλυτα σύμφωνη με τα λεγόμενα της Anima, πολύ εύστοχα τα όσα έγραψε)
Νομίζω πως το θέμα των ορίων είναι εντελώς υποκειμενικό και σχετικό... Καθένας κάνει τις δικές του σταθμίσεις και επιλογές και δεν μπορεί να κατηγορείται γι'αυτό.
Όσον αφορά για αυτά που λέει η Yasmin, έχω να πω πως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν αναφερόμουν σε ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΥΣ ανθρώπους στο κάπνισμα!!!
Αναφερόμουν απλώς σε ΜΗ καπνιστές. Αν κάποιος είναι αλλεργικός και μου το δηλώσει φυσικά και είναι σεβαστή η κατάστασή του. Είναι θέμα υγείας! Αλλά η φυσική ενόχληση (τσούξιμο ματιών, τάση δύσπνοιας κλπ) που νιώθουν ΟΛΟΙ από τον καπνό του άλλου (γιατί τη νιώθουν καπνιστές και μη! συμπεριλαμβανομένης και της γράφουσας), γνώμη μου είναι ότι μπορεί να "μπει στην άκρη" προκειμένου να απολαύσει κανείς κάτι άλλο. Αν νιώθει πάλι κάποιος ότι προτιμά να μην ενοχλείται, είναι δική του και σεβαστή και πάλι επιλογή!

Κλείνω το θέμα του καπνίσματος, που όντως είναι μεγάλο και σοβαρό, απλώς ήθελα να προσπαθήσω να λύσω την παρεξήγηση.... δεν είναι ωραίο κάποια συγκεκριμένα άτομα να "πυροβολείτε" τον άλλον, που με ήπιο και φιλικό ύφος λέει τη γνώμη του, μόνο και μόνο επειδή λέει κάτι που σας εξοργίζει εξαιτίας προσωπικών προηγούμενων ή έστω.... προσωπικών ζητημάτων που έχουμε όλοι μας και είναι κατά κάποιο τρόπο θέματα "μην αγγίζετε, πονάει"!!
Yasmin και Anima, επαναλαμβάνω, δεν έχω τίποτα μαζί σας!
:rolleyes:

Είμαι σίγουρη πως δεν παρεξηγήθηκαν!
Βλέπω δεν είμαι η μόνη βρικόλακας!!!:D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα έλεγα στο φίλο μου για την περιβόητη συνάντηση, και όταν με ρώτησε αν θα έχει και άντρες η παρέα, του είπα ότι θα είμαστε μόνο γυναίκες.
Σωστά του απάντησα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα έλεγα στο φίλο μου για την περιβόητη συνάντηση, και όταν με ρώτησε αν θα έχει και άντρες η παρέα, του είπα ότι θα είμαστε μόνο γυναίκες.
Σωστά του απάντησα;

Η συνάντηση είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη του mycat αν έχει εγραφή στο mycat (έστω και τελευταίας στιγμής και αγαπάει της γατες όσο και ΄σενα για να σε συνοδεύσει τότε γιατί όχι;):up::up::up::up::up::up:
Πες στου πως any way είναι ευπρόσδεκτός αν δεν βαρεθεί να ακούει για γατες σε μία μέχρι τώρα γυναικόπαρέα!!!!!! αν αυτός μας αντέχει γιατί όχι.....

τοτε να ερθει και ο βασίλης που τον εχουμε βαλει στην ακρη λογω ανδρισμου :P ε? boygr?

τοτε να ερθει και ο βασίλης που τον εχουμε βαλει στην ακρη λογω ανδρισμου :P ε? boygr?

Άρα αφού είναι και γραμένος δεν το συζητάμε boygr σε περιμένουμε στην παρέα μας......:up::up::up:

ρε κοριτσια τοσες σελιδες με μηνυματα για ενα καφε?:lol:.....δηλαδη ελεος?:lol:γυναικες,τι να πεις...τωρα για την συναντηση,επειδη ειμαι λιγο της τελευταιας στιγμης και οπως ειπα και στην Ασημινα οταν μιλησαμε εχω μπλεξει με δυο δουλειες τελευταια,δεν ξερω αν θα μπορω..παρεπιπτωντος μενω και εγω στον Ευοσμο

ρε κοριτσια τοσες σελιδες με μηνυματα για ενα καφε?:lol:.....δηλαδη ελεος?:lol:γυναικες,τι να πεις...τωρα για την συναντηση,επειδη ειμαι λιγο της τελευταιας στιγμης και οπως ειπα και στην Ασημινα οταν μιλησαμε εχω μπλεξει με δυο δουλειες τελευταια,δεν ξερω αν θα μπορω..παρεπιπτωντος μενω και εγω στον Ευοσμο

Aρα λύσε μου την απορία έχει σχέση με την γυναικόπαρέα ή με το πως θα συνδιάσουμε τις πρακτικές δυσκολίες του τύπου δεν πρέπει να έχει καπνό δεν ξέρουνε πως να έρθουν κάποιες.... και στο ότι οι άντρες γενικά με τους χώρους που βρίσκονται έχουν λιγότερα προβλήματα;;;; Απλά εμείς πιο ευαίσθητες στα ζητήματα των γύρω μας προσπαθούμε να βρούμε τον κατάληλο χώρο που να βολεύει όλους μας.....Στον Εύοσμο αλήθεια που μένεις; και έστω και για λίγο θα βρείς λίγο χρόνο έστω και για ένα γεια για να μην λένε ότι το mycat γυναικοκρατείται!!!!!! θα χαρούμε να σε δούμε:up::up::up:

Aρα λύσε μου την απορία έχει σχέση με την γυναικόπαρέα ή με το πως θα συνδιάσουμε τις πρακτικές δυσκολίες του τύπου δεν πρέπει να έχει καπνό δεν ξέρουνε πως να έρθουν κάποιες.... και στο ότι οι άντρες γενικά με τους χώρους που βρίσκονται έχουν λιγότερα προβλήματα;;;; Απλά εμείς πιο ευαίσθητες στα ζητήματα των γύρω μας προσπαθούμε να βρούμε τον κατάληλο χώρο που να βολεύει όλους μας.....Στον Εύοσμο αλήθεια που μένεις; και έστω και για λίγο θα βρείς λίγο χρόνο έστω και για ένα γεια για να μην λένε ότι το mycat γυναικοκρατείται!!!!!! θα χαρούμε να σε δούμε:up::up::up:

η αληθεια ειναι οτι οι αντρες ειμαστε πιο πολυ επι του σκοπου,τα γυρω γυρω δεν τα πολυσυζηταμε..παμε για καφε,εκει,τελος...οι γυναικες δεν δεχεστε τοσο ευκολα μυγα στο σπαθι σας,ειδικα μεταξυ σας...μπορει να ειμαι και λαθος:hmm:
ευοσμο μενω στην Μαιανδρου,πολυ κοντα στην περιφερειακη οδο

η αληθεια ειναι οτι οι αντρες ειμαστε πιο πολυ επι του σκοπου,τα γυρω γυρω δεν τα πολυσυζηταμε..παμε για καφε,εκει,τελος...οι γυναικες δεν δεχεστε τοσο ευκολα μυγα στο σπαθι σας,ειδικα μεταξυ σας...μπορει να ειμαι και λαθος:hmm:

Γεία σου γείτονα!!!!:up: Τελικά ήμαστε αρκετοί από Εύοσμο βλέπω...:)
Συμφωνώ με την παραπάνω θεωρία σου περί σκοπού. Αυτή είναι άλλωστε και η διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών...:hmm: Εσείς πάτε κατευθείαν στο ζουμί ενω εμείς θέλουμε πρώτα να το αναλύσουμε το θέμα... και αυτό ισχύει σε όλα τα θέματα...τι να κάνουμε όμως, ίσως είναι στη φύση μας...:hmm:

Γεία σου γείτονα!!!!:up: Τελικά ήμαστε αρκετοί από Εύοσμο βλέπω...:)
Συμφωνώ με την παραπάνω θεωρία σου περί σκοπού. Αυτή είναι άλλωστε και η διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών...:hmm: Εσείς πάτε κατευθείαν στο ζουμί ενω εμείς θέλουμε πρώτα να το αναλύσουμε το θέμα... και αυτό ισχύει σε όλα τα θέματα...τι να κάνουμε όμως, ίσως είναι στη φύση μας...:hmm:

απο ευοσμο ειμαστε πολλοι :up: στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα

απο ευοσμο ειμαστε πολλοι :up: στον πεζοδρομο με το πρασινο που εχει κανει ο δημος παραλληλα με τον περιφειακο εχει παρα πολλους που βγαζουν βολτα τα σκυλια τους...οχι 1 και 2,αρκετο κοσμο βλεπω και ειναι πολυ ελπιδοφορο ακομα και σαν θεαμα

Εκεί κοντά μένει και η NiaR εγώ μένω στην άλλη άκρη και έχουμε και εμείς πολυ κόσμο με ζώα και αρκετούς που ενδιαφέρονται και για τα αδέσποτα με υοθεσίες αδέσποτων.....οπότε θα έρθεις τελικά στην συνάντηση;;;

ποτε ειναι η συναντηση και τι ωρα?

ποτε ειναι η συναντηση και τι ωρα?
Συγνώμη που άργησα να απαντησω αλλά είχα δουλειά και δεν ήμουν στο pc....
Λέμε για τις 24 του μηνός και γύρω στις 5 η ώρα....
Αλλά με την ωρα θα το δούμε πάλι και με τις άλλες!!!
Πάντως πλατεία Ευόσμου στις 24 είναι σίγουρο για την ώρα δες πιο μετά μήπως αλλάξει κάτι!!!!!:D:D:D:D:D

οκ.ειναι λιγο νωρις για να ξερω σιγουρα

αποψη μου: καθολου λαθος δεν εισαι, ετσι ακριβως ειναι:redface::redface::redface:

Μαιάνδρου,κοντά στη σχολή μου! Πράγματι βλέπω πολλούς εκεί με σκυλιά και πολύ σπάνια αδεσποτάκι.Στη σχολή μου έχει μια σκυλίτσα και την ταΐζουμε όλοι,και το κυλικείο, της βάζει νεράκι κάθε μέρα!

Καλά μάγισσα,δεν μπορείς να φανταστείς τι έπαθα εχθές,είπα να κατέβω στην πρώτη στάση στης Σμύρνης,τράπεζα λέγεται νομίζω και να περπατήσω μέχρι τη σχολή (δεν είχε κίνηση και έφτασα πολύ νωρίς) και βλέπω μια κυρία μπροστά μου (πλάτη με είχε) ίδια εσύ,ε πιστεύω μπορείς να φανταστείς πόσο ρόμπα έγινα:redface::redface::redface: .
Να πετυχένεις έναν άσχετο στο δρόμο να σε φωνάζει μαγισσούλα! Αφού δεν με πήρε η γυναίκα με τις ντομάτες πάλι καλά:redface::redface::redface:

Mia_m :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν πειράζει, δες το από τη χιουμοριστική του πλευρά!

Λοιπόν, οι δεσμευμένες πείτε αν σκοπεύετε να έρθετε με τον καλό σας, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το κάνω εγώ! Ο σύντροφός μου φυσικά και αγαπάει τις γάτες, εκείνος με έφερε σε στενότερη επαφή με ζώα γενικότερα! Ο ίδιος δηλώνει γατόφιλος (αν και είχε και κουνέλια παλιότερα) και αγαπάει τα γατάκια μας όσο εμένα! (μπορεί και περισσότερο...:hmm:)
Οπότε, αν υπάρχει και άλλος άντρας στην παρέα, θα χαιρόμουν πολύ να σας τον γνωρίσω...κι εκείνος εσάς φυσικά:)

Δυστυχώς είμαι free as a bird!

Μάλλον θα έρθω μόνη μου, και αν όντως είμαστε αμιγής γυναικοπαρέα, το πολύ-πολύ του λέω να έρθει να με πάρει!:P

Mia_m έχει κι αυτό τη χάρη του!!:up:

Mia_m έχει κι αυτό τη χάρη του!!:up:

Πλάκα κάνεις? Κάνω την καλή μου αυτόν τον καιρό,πράγματα που πριν δεν μπορούσα να κάνω! Άσε που με βολεύει και με τη σχολή,έχει αφιερώσει τη ζωή μου στο διάβασμα και τα καταφέρνω μια χαρά! Μετά θα έρθει και η σειρά μου να "σκλαβωθώ"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back